- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.376
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkol var mıistifa mistifa
torun morun
ayak mayak
Hoca artık rakibi analizi filan bırakmış hatta Galatasarayın alacağı sonuçları da iplemiyor tek derdi nasıl kötü kadro çıkarıp nasıl kötü skorlar alırım derdinde. şu maçta şu 11 akıl tutulması resmen.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alkol var mı

valla kardeş süper analiz tebrik ederimHoca artık rakibi analizi filan bırakmış hatta Galatasarayın alacağı sonuçları da iplemiyor tek derdi nasıl kötü kadro çıkarıp nasıl kötü skorlar alırım derdinde. şu maçta şu 11 akıl tutulması resmen.
kenarda mbappe ısınıyor abi sen merak etme ikinci yarıyı kafamızda kurduk hocaylaHoca artık rakibi analizi filan bırakmış hatta Galatasarayın alacağı sonuçları da iplemiyor tek derdi nasıl kötü kadro çıkarıp nasıl kötü skorlar alırım derdinde. şu maçta şu 11 akıl tutulması resmen.
Hoca artık rakibi analizi filan bırakmış hatta Galatasarayın alacağı sonuçları da iplemiyor tek derdi nasıl kötü kadro çıkarıp nasıl kötü skorlar alırım derdinde. şu maçta şu 11 akıl tutulması resmen.
müsait bir zamanda photoshop kursu almak isterim
@Doruk Ata TANRIVERDİ Doruk'un yaptığı shoptu ben de forumda kaydedilenlere aldım bu fotoğrafımüsait bir zamanda photoshop kursu almak isterim
6 gün boyunca bu fotografla ugrasmistim@Doruk Ata TANRIVERDİ Doruk'un yaptığı shoptu ben de forumda kaydedilenlere aldım bu fotoğrafı![]()
Oyuncu degisikliklerini otomotige baglamis. Hic düsünmüyor. Torunlarinin pesinnden kosmasi lazim artik