Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyileşmeyen oyuncular ve sakatlik yasayan oyuncular var kondüsyon yok kimse fark etmiyor mu bu işte bir sıkıntı var diye şener iki maç yaptı hop sakat emre Taşdemir iki iyi Mac sonra sakat feguli bir maç hop sakat falcao dk 70 gir 75 de sakat ? Ya oyuncular iyileşmeden oynuyor yada kondüsyon yüklenirken bir hata yapılıyor

hocam seni çok severim bilirsin aradım telefonun kapalı görüyorsan duy sesimi emre akbabayı çıkar yütfen

ilk yarinin neyini begendinde oyuncu girdirmedin ? Hersey ezbere yapiyor bu hoca hic bir mantikli aciklamasi yok

sergene acayip imreniyorum yav
firsatimiz varken ftyi gönderip getirecektik onu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu takimin hic bir özelligi yok , transferden önce yeni hoca gerek, simdi üc bes oyunu gelse gene ayni oyunu izliyecegiz

Hocam al Akbabanı evinde marşmelov kızart

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Fatih hocanın yerine bir küçük algoritma yazsam onunla takımı yönetsem yokluğu belli olmaz. Tüm hamleleri belli iki satır fonksyonluk yönetimi var imparatorun. Malesef durum bu.

Fatih hocanın yerine bir küçük algoritma yazsam onunla takımı yönetsem yokluğu belli olmaz. Tüm hamleleri belli iki satır fonksyonluk yönetimi var imparatorun. Malesef durum bu.

Bence yazılacak bir yapay zeka bile daha etkili olur, çünkü şu an her hafta aynı durumdayız. Ama yapay zeka her hafta düzenli güncellenir ise rakipler her haftaya farklı hazırlanmak ve kafa yormak zorunda kalır.

Yazık
70 dakika değişiklik yapma...

Bence yazılacak bir yapay zeka bile daha etkili olur, çünkü şu an her hafta aynı durumdayız. Ama yapay zeka her hafta düzenli güncellenir ise rakipler her haftaya farklı hazırlanmak ve kafa yormak zorunda kalır.
Onu diyorum işte adamın hamleleri belli fonksyonlar belli yani. Yapay zeka öğrenme sebebiyle Terimden daha iyi yöneteceği için denklik olması adına çakılı kod yazacaksın. Yaklaşık 30 satır kod yetiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt