Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü galibiyet Sinyor Terim'e rağmen kazanılmıştır

Bakalım haftaya da böyle adaletsiz forma dağıtmaya devam edecek mi ?

Hocam saygımız sonsuz, yanındayız dedik, yönetime karşı seni destekledik de bu değişiklikler, Akbaba sevdası, korner ve serbest vuruş organizasyonsuzluğu nedir Allah aşkına? Tamam yönetim kötü istediğin transferler yapılamıyor zor şartlarda imkansız için uğraşıyorsun ama lütfen kendini sahaya ver artık. Ayrıca ayıp değil ekibine bir tane serbest vuruş organizasyon yardımcısı ekle.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda bir gram disiplin yok bugün sağ kanattan 3 farklı oyuncu korner kullanıyor Belhanda, Emre Akbaba, Emre Kılınç hepside salak salak ön direğe rasgele atıyorlar. Ya arkadaş sen yılda 20 milyon TL maaş alıyorsun be utanmaz adam daha takımın korner kullanmayı beceremiyor. Utanmaz herif aldığın paralar haram zıkkım olsun sana.

Ryan Henk Donk ileride oynatmasaydi topu saklayip o top Babele gelir miydi

Bence gelmezdi

Donkun önde oynatilmasi 3 puani kazandiran hamle oldu

Ona rağmen buna rağmen işine girmiyorum. Çok önemli bir maçtı. 3 puan harika oldu.

Ama kafa golünü hatırlamadığım Babel’in forvet oynadığı maçta sağlı sollu sürekli orta denemeleri yapmamızı anlamak mümkün değil.

Galatasaray formasi olmasa, kume dusmemeye oynardik. Bostan korkulugundan fazla zarari var. Akbaba, Belhanda ve Arda’ya bu kadar sabretmek icin net Galatasaray dusmani olmak lazim.

Geçen hafta kornerde heriflerin kendi ceza sahasına ortaladığı topta Donk gol attı diye maçtan sonra duran top çalışıyoruz, buna da çalıştık gibi bir şeyler demişti. Bugün gördük duran top çalışmalarını. Şu zeminde en kolay yoldan galibiyeti getirecek duran topları kimse bizden kötü kullanamazdı muhtemelen. Bu takım ne çalışıyor merak ediyorum

"Tüh yav kazanmisiz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt