Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki maç Kerem'i 90+7 de oyuna sokarak hatasını telafi edecektir hocam. Yakışmadı.

Şu kağnı takıma Onyekuru'yu, Kerem'i ve yeni gelececek 1-2 transferi de monte edersen billurlarını koça yedireceksin hocam.

Taraftar arkanda.

Bazı şahıslar utanmasa hocanın kovulması için takımın küme düşmesini isticek.

Bahanne bol tabi vurun anasını satim bu arada Alman hoca getirmeyi unutmayın ama ha

Bazı şahıslar utanmasa hocanın kovulması için takımın küme düşmesini isticek.

Bahanne bol tabi vurun anasını satim bu arada Alman hoca getirmeyi unutmayın ama ha
Onu diyende var yav baskan ve terim gidecekse fb sampiyon olsun diyebiliyolar artik

Eleştirilecek noktalar belli
Maç boyu tek kale oynadık resmen. Bazı sorunlar ise yıllardır kadroda yer alıp artık yeteneklerini kaybeden oyunculardan kaynaklanıyor
Alternatifsiz kadroyu bu seviyede tutmak başarıdır
Takviyeler sonucu daha iyi yerlerde olacağız

valla sergen bostayken cökmeliydik
bjk eger mallik yapmazsa ve sergene destek verirse birkac yil ligi gotürür

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ben galatasarayı 84 ten beri izliyom mrk etme terim spolu degilim sizin gibi

Hadi bizler alıştıkta, buraya gelip hocayı ilk kez eleştireceklere kamu spotudur.

Önce bir Galatasaray'lılık testinden geçirilirsiniz. O testi başarıyla geçerseniz daha sonra özel hayatınızıda ki sorunlarınız ve psikolojiniz inceleme altına alınır. Bunu da geçseniz bile yine de size karşı yeni bir test gelişir.

90da gelen fuzenin acisini hocadan çıkarmaya calisanlar var !!!!!!!!!!!

Puan kaybını hocanın kovulması için koz görenler temennileri gerçekleşmeyince kudurdular.

Takılma sen onlara.. Onlara göre hoca giderse ülkedeki tek sistemsiz futbol oynayan takım (!) olan biz yeni gelecek hocayla makine gibi bir takım olacaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt