Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Kesin böyle güzel futbolu nasıl izlicektik yoksaAdam gibi adam. Şu kadro başka hocanın elinde olsa halimiz Başak'tan kötüydü, hala potada tutuyor İmparator.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin böyle güzel futbolu nasıl izlicektik yoksaAdam gibi adam. Şu kadro başka hocanın elinde olsa halimiz Başak'tan kötüydü, hala potada tutuyor İmparator.
Yok kötü cıkan tutmayanlar yönetim iyi cıkanları terim aldısence kim kurdu yönetim mi? öylese terim orda necidir neden istifa etmez?
Kesin böyle güzel futbolu nasıl izlicektik yoksa
Puan kaybını hocanın kovulması için koz görenler temennileri gerçekleşmeyince kudurdular.Hocam hayırdır maçı kaybettik herhalde çıldırtmışsın yine milleti![]()
Ben galatasarayı 84 ten beri izliyom mrk etme terim spolu degilim sizin gibiHoca olmasa Galatasaray'ı bile izlemezdin sen.
Onu diyende var yav baskan ve terim gidecekse fb sampiyon olsun diyebiliyolar artikBazı şahıslar utanmasa hocanın kovulması için takımın küme düşmesini isticek.
Bahanne bol tabi vurun anasını satim bu arada Alman hoca getirmeyi unutmayın ama ha
Ben galatasarayı 84 ten beri izliyom mrk etme terim spolu degilim sizin gibi
Ben galatasarayı 84 ten beri izliyom mrk etme terim spolu degilim sizin gibi
Puan kaybını hocanın kovulması için koz görenler temennileri gerçekleşmeyince kudurdular.