Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut yönetim yerine Ünal Aysal yönetimi şu an görev başında olsaydı, Fatih Hocamın 10 puan farkla liderliğini konuşuyorduk.

Screenshot_20210129-152919_Gallery.webp

Hocam seni çok seviyorum ama ne olur akbabayı devre arasında çıkar keremi al. 1-0 öndeyken de hocam dakika 70 de onyekuru ve halil i al ama bunları yaparken luyindamayı da al defansı da unutmayalım.

Donku öne sal taylan la beraber sürekli defans arkasına top atsınlar. halil onyekuru ve kerem i kaçırsınlar sürekli . Veleddalin amin

Ya sabır. Hocam yönetime mesaj mı vermek istiyorsun elimdeki orta sahalar bu diye başka bir mantık izah bulamıyorum. Akbaba'yı bu şekilde kazanmıyoruz daha da çok kaybediyoruz. Akbaba şu anda kafa olarak futbola hazır değil. Ciddi destek alması lazım. Sakatlıklar mentel olarak bitirmiş.

Linnes'in Emre Akbaba'nın filan Galatasaray'da ilk 11 olarak yeri yok

hocam belki akbabayı piyasası artsın belki yönetime gözdağı versin diye oynatıyorsun ama oynatma bu herifi sana olan inancımız azalıyor

Emre akbaba belhanda 10 pasin 9 nu kotu 1 ni iyi atiyor bile diyemiyorum hepsini kotu atiyorlar. Sen memnunsundur. 80 e kadar bekle aman ha degistirme

Senin evlatçılık hastalığından nefret ediyorum hoca! Belki de hoca olarak en büyük defondur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt