Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By İŞ BİTİRİCİ

İMPARATOR

EtE_ZzJWMAMlZmJ.webp

HOCAMIZA GÜVENELİM ARKADAŞLAR OLASI BİR MAĞLUBİYETTE HEMEN BURAYA SALDIRMAYALIM KADRO KALİTESİ ARTTI BU SAATTEN SONRA TÜRKİYENİN SEFİRİNDEYİZ

HOCAAAMMMM

Sana burdan laf söyleyenleri edepsiz edepsiz eleştirenleri hep not ettim hocammmmm. Askerin gibi çalışıyorum hocammmmm....

Bu nankörler var ya nankörler hocammmm. Sene sonu biz şampiyon olunca sevinmelerine bile izin yok bu yüzsüzlerin hocaaammmmm.

Seni Galatasarayımızla tanıştırıdığı güne şükürler olsun hocaammmmm. O zaman biz portakalda vitamindik 40 seneyi geçti belkide Galatasaray için çalışıyorsun ömrünü adadın hocaaammmmm...

Yine de beğendiremezsin hocaammmm. Çünkü güle dikeni sevene ........ yaraşır hocammmmm

Hoca transfer sezonunun başlangıcında yönetimi hedefe koydu ve istediği adamları söyledi.. Yönetim üstüne düşeni yaptı.. Görelim bakalım bundan sonra kimi suçlayacak..

Sezona baslayan kadro ligin ilk yarisi bittiginde 3 puan geride olacak deseler hepimiz kabul ederdik. O noktadayiz.

Açıkcası geç de olsa şampiyonluk kaybetmenin bahanesinin olmayacağı bir kadro kuruldu hoca için. Allah utandırmasın, bu saatten sonra namağlup şampiyon olalım inşallah.

Açıkcası geç de olsa şampiyonluk kaybetmenin bahanesinin olmayacağı bir kadro kuruldu hoca için. Allah utandırmasın, bu saatten sonra namağlup şampiyon olalım inşallah.
Bahane olmayacak bir kadro kurulmadı bence orta saha göbek hala ofsayt. Soru işareti gedsonla bu iş çözülmedi. On libero pozisyonu boş. Hala bekliyorum oraya bir transfer.

Bahane olmayacak bir kadro kurulmadı bence orta saha göbek hala ofsayt. Soru işareti gedsonla bu iş çözülmedi. On libero pozisyonu boş. Hala bekliyorum oraya bir transfer.

Yani Gedson'u çok tanımıyorum da onun, Belhanda'nın, Etebo ve hatta Kılınç'ın iç oynadığı ortamda da orta saha göbek zayıf denemez artık. 6 numara eksiği bence de hala var ama Gedson sanırım orada da sırıtmadan oynayabilecek bir eleman, orayı da yedekleyebilir. Her şartta Yusuf'u isterim ben ama olmazsa da hocayı mağdur ettiler diyemem şu saatten sonra.

Fatih Terim:
+Pandemi ve prosedürler sadece Mohamed'i kadroya sokmamıza neden oldu.
+Kağıt kalemi alın, önümüzdeki transfer sezonunun listesini açıklayabilirim. Bu listede zaman ve paranın yetmediği şeyler de olabilir ama bu konular da rahatlamak için erken açıklayacağım.
+Aç, genç, başarıyı isteyen transfer şekliyle, kazancıyla geçiyoruz. Yönetime teşekkürler.
+Bu transfer dönemi net şekilde gösterdi ki camia, taraftar, tüm Galatasaraylılar birlik olmalı, birleşmelidir. Net.
+Mostafa'yı da belki oynatım önümüzdeki maç için görmek isterim belki.

hoca sene sonuna kadar aramızdaki tatsızlığı askıya alıyorum

şimdi bugün öyle bir top oynayalım ki suyun öte tarafındaki firavular hafta sonundaki maç öncesi kalplerinde musanın korkusunu hissetsinler

artık iş sende

galatasaray öyle bir top oynasın ki herkesin ağzı açık kalsın

düşmanların
çil yavrusu gibi dağıldı hocam

varlığınla huzur bulmaya devam
çar çakala yem etmeyiz biliyorsun :)

Yine saçma sapan değişikliklerle maçı tehlikeye soktu. Gençlere gelince 90+’da oyuna alıyor. Evladı Belhanda’ya 45 dakikacık kıyamadı.

dat diri dat dat
dat diri dat dat
dat diri dat dat
fatih terim

en çok gol pozisyonu üreten
en az gol şansı tanıyan

ekibin hocasidir.

Hocam lütfen.

İyi bir yola girdik. Akbabadan kurtuldun şu Ardadan da kurtul artık. Kılınç da yedek olabilecek bir adam max.

Keremi daha çok oynatacam diyip ayağını top değmeden bitireceği dakikada oyuna alıyorsun. Bu çocuk 22 yaşında. Onyekuruyla aralarında 1 yaş var. Yeni bebe muamelesi yapma. Hakkını teslim et artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt