Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu degisiklikler yerindeydi
Akbabayi oynatmamasi da yerindeydi

Fb maçinda da Mohamedle baslariz ins
Bence Etebo erken çıktı biraz. Rakibi önde karşılayan adam Etebo oldu ilk yarıda, bu şekilde de önde tutabildik. İkinci yarı Emre merkeze gelip Etebo çıkınca Belhanda'da o enerjiyi gösteremeyince rakip çok rahat üzerimize gelmeye başladı ki o sırada da en istekli adamları Gulbrandsen'i oyundan çıkarttı Aykut. :asd:

Bein Haber basın toplantısını neden yarıda kesti? En son İrfan'a gömdü sonra kestiler.

Bence Etebo erken çıktı biraz. Rakibi önde karşılayan adam Etebo oldu ilk yarıda, bu şekilde de önde tutabildik. İkinci yarı Emre merkeze gelip Etebo çıkınca Belhanda'da o enerjiyi gösteremeyince rakip çok rahat üzerimize gelmeye başladı ki en istekli adamları Gulbrandsen'i oyundan çıkarttı Aykut. :asd:

Dogru lakin Etebo varken de baya yavas oynuyorduk. Belki yerine cikmasi gereken oyuncu Emreydi

2 mactir devre arasinda kötü oynayanlari cat cat cikarmasi iyi.

yedlin-linnes & gedson-etebo yaptigimiz zaman kadro daha iyi top oynayacak.

geriye babel'in kanat oynamamasi ve hocanin kilinc ile arda israrindan vazgecmesi kaliyor ilk 11 seviyesinde.

Not the Terim we deserve but the Terim we need
ne dion lan sen değişik

hqdefault.jpg

2 mactir devre arasinda kötü oynayanlari cat cat cikarmasi iyi.

yedlin-linnes & gedson-etebo yaptigimiz zaman kadro daha iyi top oynayacak.

geriye babel'in kanat oynamamasi ve hocanin kilinc ile arda israrindan vazgecmesi kaliyor ilk 11 seviyesinde.
unutmayalım ki bizim fener denen asalaklardan en büyük farkımız topçularıma sahip çıkmamız. Yoksa bizde mehmet topuzlar mhyler alper potuklar stochlar çok görürüz. Bırakalım hoca bilir işini.

Bak hoca serdara tolgaya ne yaptı bunlar ahlaksız dedi koydu tekmeyi. Bu adamlar demekki özveride bulunuyor çalışıyor katkı veriyor. Yoksa hocam ister mi kendi bacağına sıkmak

ne dion lan sen değişik

hqdefault.jpg
Yani hak ettigimiz Terim degil ihtiyacimiz olan Terim manasinda

Bence hak ettigimiz Terim 2003 simarik ben starim ben tek dogruyum diyen Terimdir

Fakat ihtiyacimiz olan cefakar ozverili konsantre hircin hirsli babacan ve kazanan Terimdir

Su an kendisi hak ettigmiz degil ihtiyacimiz olan Terim gibi gorunmekte

Yani hak ettigimiz Terim degil ihtiyacimiz olan Terim manasinda

Bence hak ettigimiz Terim 2003 simarik ben starim ben tek dogruyum diyen Terimdir

Fakat ihtiyacimiz olan cefakar ozverili konsantre hircin hirsli babacan ve kazanan Terimdir

Su an kendisi hak ettigmiz degil ihtiyacimiz olan Terim gibi gorunmekte
Tamam. Aman kardeş kötü bir şey deme babam gibi seviyorum

Çok büyüksün be hocam

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma sapan bir lig için muhteşem bir TD. Koç'u ayrı dert, TFFsi ayrı dert, bilmem nesi ayrı dert, mafyası siyaseti vs vs. Ama saf futbol adına konuşuyorsak bence miadını doldurdu. Uzun yıllar önce doldurdu hatta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt