Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A3E3FA4A-DEDB-4060-B661-41B6E06019F1.jpeg

Imparator (y)

Ufak ufak halefini hazırlasa fena olmaz, şu an yedek kulübesinde öyle biri gözükmüyor bırakınca m. utd-ferguson gibi olacağız diye korkuyorum.

Müthiş bir Arda Turan izlediğini belirten tecrübeli teknik adam, "Hakikaten müthiş bir Arda Turan izliyorum. Galatasaray kendi evladını kazanırken sadece futbolcu olarak kazanmadı. İleride başka görevleri de yapabilecek bir Arda olduğu için de seviniyorum. " dedi.​

Sanırım ardaya bırakacak

Bir ay önce Fenerliler Cengiz Terimi kovuyor diye goygoy yapıp ,seviniyorlardi .

Üstünden bir ay geçti ikisi beraber cenaze namazını kildirdilar.

En sevindigim şey ise o bazı konulardaki katılığının kırılması , ortak noktada buluşabilmesi.

Müthiş bir Arda Turan izlediğini belirten tecrübeli teknik adam, "Hakikaten müthiş bir Arda Turan izliyorum. Galatasaray kendi evladını kazanırken sadece futbolcu olarak kazanmadı. İleride başka görevleri de yapabilecek bir Arda olduğu için de seviniyorum. " dedi.​

Sanırım ardaya bırakacak
Yedek kulübesi derken riera-neco'yu falan kastetmiştim yav.

Yaklaşık 25 saattir feneri kadıköyde yenemiyoruz, ne biçim hocasın be kardeşim?

Maç sonu açıklamaları yine çok iyiydi. Işte masal anlatmayıp böyle gümbür gümbür konuş canımı ye.

Hocanın iki maç üst üste Kadıköy galibiyeti var mıydı lig de hiç 96-00 döneminde yoksa ilk mi bu.
Merhaba Can. 1996-2000 arasinda Feneri Kadikoy'de 2 defa yendik. Lig'de 1999 yilinda. 2-1

Bir de TSYD'de 4-1 yenmistik ama o macta feci ezmistik onlari. Bir de Ankara'da 3-0 ezmistik Cumhurbaskanligi kupasinda.

Fatih Hoca o 4 yil icinde Kadikoy'deki Lig ve TSYD maclarinda Feneri 2 defa yendi, 2 defa yenildi 3 kere de berabere kaldi

Merhaba Can. 1996-2000 arasinda Feneri Kadikoy'de 2 defa yendik. Lig'de 1999 yilinda. 2-1

Bir de TSYD'de 4-1 yenmistik ama o macta feci ezmistik onlari. Bir de Ankara'da 3-0 ezmistik Cumhurbaskanligi kupasinda.

Fatih Hoca o 4 yil icinde Kadikoy'deki Lig ve TSYD maclarinda Feneri 2 defa yendi, 2 defa yenildi 3 kere de berabere kaldi

Sagolasin renktas ama ben sadece ligden bahsetmistim. Lig icinde böyle bir durum yok sanirim hocanin döneminde bu ilk oldu.

Sanırım ardaya bırakacak
Alo ben Arda abin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt