Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden tutuyorsun ki renktas

ağla gitsin ben asla aglamaktan utanmam hatta seni savunmasız gösterdigi icin kadinların ilgisini bile çeker.

kaç kere işten eve gelirken, yalandan moralim bozuk numarası yapiyorum bu sayede gol ve goller atmisligim vardır. tutman bana biraz değişik geldii
Gözlerinden ateş saçması sinirden olsa gerek. Ağlamakla alakalı değil.

hocam kerem aktürkoglu'nu ilk 11 oynat, gözünü seveyim yeter ya

Islandımmm

20210226_230606.webp

2. Yarıları yeni taktik mi geliştirdin rakip kaleye gitmemek gibi

Rakip takım vasat oyuncularıyla sana önde basabiliyorken biz niye basamiyoruz onu anlat bize. Erzurum kim bu kadar pozisyona girecek bize.

Böyle oyun kabul edilemez hadi alanya sahasında iyi takım neyse dedik erzurum kim bize bu kadar pozisyona giriyor. Bu orta sahanın hali ne onu şöyle. Böyle saçmalık olmaz gerçekten sinirlendim

Tebrikler hocam

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bireysel yeteneklerle atanda tutanda iyi olursa gene ezbere bir maçı daha kurtardık ama nereye kadar takım iyi oynamıyor hocanın belhanda arda babel aşkı hala bitmedi birde ömer e sürekli duran top kullandırması akbaba belhanda ömer le sözleşme yenilemek isterse şaşırmayın beklerim hoca dan yeni gelen yönetimle papaz olabilir apo saftı ne derse yapıyordu

Şu kafasındaki kazanan takım bozulmaz mantığından vazgeçmediği sürece kötü oynamaya devam ederiz rakibe göre takım çıkarmayı yapmıyor ya da yapamıyor hoca

Bu mantığı ilk içerdeki alanya maçında patlamıştı bakalım bu sefer nerede patlayacağız

Eskiden "Fatih Terim adaleti" denen bir şey vardı. Artık yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt