Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme sans verirsen,ondan cok katki alabileceğin bi donemdesin.bil istedim.

Şu adamin astrologu yok mu kardesim,biri yonlendirsin

Şu adamin astrologu yok mu kardesim,biri yonlendirsin
Buyur

1614462178470.webp

hocama 28 şubat gecesinden
devrimci selamlarımı iletirim

Galatasaray, Fatih Terim'in liderliğinde bugüne kadar Mart ayına 7 kez lider girerken bunların tamamında şampiyonluğu göğüsledi. 1996-2000 arası 4 sene Mart ayına lider giren Galatasaray, 2011/12, 2012/13 ve 2017/18 sezonlarında mart ayına lider girip şampiyonluğa ulaştı.

Hocam 33 ve üstü olup da kanat olarak düzenli skor katkisi saglayan oyuncu dünyada yok sayilir. Payet bile 3 mactir ofansif orta saha oynuyor. Shakhtar'daki Taison'un skor katkisi cok düstü. Aktif liglerde en skorer ihtiyar kanat Sivas'taki Gradel ve Meksika Ligi'nden Angel Mena. Sen bizim ligde hala ihtiyar oynatiyorsun kanatta.

Hocam 33 ve üstü olup da kanat olarak düzenli skor katkisi saglayan oyuncu dünyada yok sayilir. Payet bile 3 mactir ofansif orta saha oynuyor. Shakhtar'daki Taison'un skor katkisi cok düstü. Aktif liglerde en skorer ihtiyar kanat Sivas'taki Gradel ve Meksika Ligi'nden Angel Mena. Sen bizim ligde hala ihtiyar oynatiyorsun kanatta.
Birader arda turanı rahat bırak galatasarayın kaptanı ile ne derdin var

Hocam yine ilk yariyi boş geçmiş

Yaw babam gibi seviyorım Allah sağlık sıhhatli uzun ömür versin hocam cansın..

Bir kere kendisini çok yakından görüp konuşma fırsatı buldum ama kameralar ve işim gereği ne sevgimi dile getirebildim ne foto çekilebildim :( elbet bir gün hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt