Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayın. Damarıma basıldı. İnsanları rahatsız etmek istemezdim.

Estafrullah ne kusuru. Sizlerin damarina basilinca, bizlerin damari sizlar...

bak, maca 35 dakika kaldi, gerilim yaramaz.

Söyle kuvvetlesinden bir sinerji depolayalim, gerilimi konsantrasyona cevirelim.

KONSANTRASYON

adam sadece "beyler sakin" dedi ama sen bunu kisisel algiladin.

cünku dar görüslüsün. kendini enisten saniyorsun ama degilsin. bugun actigin konuyu gördüm sana özelini paylasan ögrencinin metni üzerinden prim kasiyorsun.

baskalari uzerinden prim kasmakta yeni moda oldu..!!

Beyler sakin yazısına bir şey demedim ki ben. "çok boş konuşan arkadaşlar görüyorum" Buna cevap olarak yazdım her şeyi. Lütfen okuduklarınızı anlamadan milleti dar görüşlülükle suçlamaya kalkmayın.

Edit: Bu arada beni boş konuşmakla itham eden arkadaş tacize devam etmiş. Kendisini raporladım. Umarım ceza alır.

Beyler sakin yazısına bir şey demedim ki ben. "çok boş konuşan arkadaşlar görüyorum" Buna cevap olarak yazdım her şeyi. Lütfen okuduklarınızı anlamadan milleti dar görüşlülükle suçlamaya kalkmayın.
keşkeeee o yaziyi yazan arkadasi alintilasaydin.
kendini kaybettin ve tek suçu sana sakin olmani söyleyen adem çakar beyi incittin.

neden boş konusma lan diyen arkadaşı alintilamadın

sana tekrardan katılıyorum berk can

bazı otoritere sahibi kişiler kendi görüşü harici görüşe izin vermiyorlar
ettiğin vakit de boş yorum oluyor
kendileri çok dolu yorum yapıyormuşçasına

keşkeeee o yaziyi yazan arkadasi alintilasaydin.
kendini kaybettin ve tek suçu sana sakin olmani söyleyen adem çakar beyi incittin.

neden boş konusma lan diyen arkadaşı alintilamadın

"Beyler sakin" yazısında Adem beye değildi sözlerim. Ona söyledim gibi anlaşıldıysa özür dilerim kendisinden. O mesaj aracılığıyla beni boş konuşmakla itham eden arkadaşa mesaj yollamak istedim çünkü kendisine "Bana mı diyorsun?" diye sorduğumda mesajımı alıntılayıp evet sana diyorum deme cesareti kendinde yok sanırım. Tekrar ediyorum oradaki sözlerim "Beyler sakin" lafına değildi.

"Beyler sakin" yazısında Adem beye değildi sözlerim. Ona söyledim gibi anlaşıldıysa özür dilerim. O mesaj aracılığıyla beni boş konuşmakla itham eden arkadaşa mesaj yollamak istedim çünkü kendisine "Bana mı diyorsun?" diye sorduğumda mesajımı alıntılayıp evet sana diyorum deme cesareti kendinde yok sanırım. Tekrar ediyorum oradaki sözlerim "Beyler sakin" lafına değildi.
kim dedi onu

söyle de cezasını keselim

"Beyler sakin" yazısında Adem beye değildi sözlerim. Ona söyledim gibi anlaşıldıysa özür dilerim. O mesaj aracılığıyla beni boş konuşmakla itham eden arkadaşa mesaj yollamak istedim çünkü kendisine "Bana mı diyorsun?" diye sorduğumda mesajımı alıntılayıp evet sana diyorum deme cesareti kendinde yok sanırım. Tekrar ediyorum oradaki sözlerim "Beyler sakin" lafına değildi.
öyleyse adem beye bir özür borçlusun. senin olaylara sogukkanli bir sekilde yaklaşman gerekiyor çünkü sen bir eğitimcisin.

Ata beyden de özür dilersen benim açımdan bu muhabbet çok tatlı şekilde kapanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt