Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyleyse adem beye bir özür borçlusun. senin olaylara sogukkanli bir sekilde yaklaşman gerekiyor çünkü sen bir eğitimcisin.

Ata beyden de özür dilersen benim açımdan bu muhabbet çok tatlı şekilde kapanacaktır.

Kendisi de üstüne alınmamıştı zaten. Yukarıda da özür diledim ancak bir kez daha dileyeyim. Mesajımın muhatabı Adem beymiş gibi algılandıysa tekrar kendisinden özür dilerim.

Isim verirsen şuçsuz arkadaşlari yıpratmadan olayı tatliya bağlayabiliriz.

Ata Şahin. Tatlıya bağlanacak bir durum yok. Böyle insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum zaten. Millete "Boş konuşma" diyecek kadar megaloman kafadaki insanları etrafımda asla barındırmam.

taciz etmekle itham edildiğim için cevap verme hakkımın doğduğunu düşünüyorum.

türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı futbol adamının bir futbolcuyu pohpohladığı için 11 çıkardığını düşünen dengesiz bir zihniyete saçma sapan konuşmaması için beyanatta bulundum.

kendisiyle ilgili şahsi herhangi bir sorunum yoktur. kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ata Şahin. Tatlıya bağlanacak bir durum yok. Böyle insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum zaten. Millete "Boş konuşma" diyecek kadar megaloman kafadaki insanları etrafımda asla barındırmam.
kusura bakma bu ata ile senin aranda. aranizdaki tartismaya katilip kimseyle kötü olmak istemem.
neticede ikinizde benim samimi dostlarimsiniz.

iyi günler

taciz etmekle itham edildiğim için cevap verme hakkımın doğduğunu düşünüyorum.

türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı futbol adamının bir futbolcuyu pohpohladığı için 11 çıkardığını düşünen dengesiz bir zihniyete saçma sapan konuşmaması için beyanatta bulundum.

kendisiyle ilgili şahsi herhangi bir sorunum yoktur. kamuoyuna saygıyla duyurulur.
bakın size karşı göstermiş olduğu o kadar ince davranıştan sonra bu şekilde kışkırtıcı yazılar yazmanız bir gsc üyesi olarak beni de üzdü berk can beye hak vermek zorunda kalacağım

bakın size karşı göstermiş olduğu o kadar ince davranıştan sonra bu şekilde kışkırtıcı yazılar yazmanız bir gsc üyesi olarak beni de üzdü berk can beye hak vermek zorunda kalacağım
kenan bence bu ikilinin tartışmasında taraf olmamalısın.

bunlar yarin can ciğer ahbap olurlarsa sonra kotü olan sen olursun.

kusura bakma bu ata ile senin aranda. aranizdaki tartismaya katilip kimseyle kötü olmak istemem.
neticede ikinizde benim samimi dostlarimsiniz.

iyi günler
adam akıllı tartışmayı bile beceremiyorlar

argümanlar değil ego savaşı izliyoruz konunun ne olduğu bile belli değil

biri boş yapma diyor diğeri bambaşka birinden özür diliyor tartışma kalitesi bu

bu platformdaki tartışmalar ne zamandan beri bu kadar kalitesiz Doruk?

bu platformdaki tartışmalar ne zamandar beri bu kadar kalitesiz Doruk?
Ata bence elinden geleni yapti fakat rakibi Berk ilk maçının acemiliği geregi dogru yumruklari atamadı.
tatsiz bir maç izledik.

kenan bence bu ikilinin tartışmasında taraf olmamalısın.

bunlar yarin can ciğer ahbap olurlarsa sonra kotü olan sen olursun.

Ben forumdan kimseyle can ciğer ahbap olmam. Hatta arkadaş bile olmam. İstediğim tek şey herkesin kendi fikirlerinin olabileceğine saygı duyulması. Bu kadar mı zor bunu yapmak?

bu platformdaki tartışmalar ne zamandan beri bu kadar kalitesiz Doruk?

hahahahahah

bazı arkadaşların ardanın kötü performansı sonrası olası bir puan kaybı için pusuda beklediğini görüyorum.

ne yazık ki beklediğinizi alamayacaksınız, bugünde koyup geçeceğiz!!!!
de ayrı yazılıyor orada, bence Arda'nın performansını bu kadar büyütme gözünde. yedekte oturması gereken bir oyuncu sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt