Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun cümleten, sene sonu dönmemek üzere kurtuluruz inşallah.

1 maç kaybedilir dünyanın sonu değil neticede bizim canımızı sıkan bu inat, haftalardır futbol oynamayan takımımız bizim asıl canımızı sıkan

Seneye torunlarini sev. Bırak bizi ağam. Tamam çok başarı kazandırdı zamanında ama artık futbol değişti. Böyle basit değil herşey. 2 forvet sokunca cosmuyorsun. Hele aylardır oynamayan adamı sokup.

Erzurum maçı sana ders olacak bu maç değil o maçta gornediysen bu macta da gormeyiver. Orta saha fiziken güçsüz kalıyor. Etobo gedson aksıyor. Sen Biraz KOŞAN emre yi çıkartıyorsun. O da komedi

Devre arasi degisiklerden tek Linnes dogruydu. O da Yedlin kirmizi yemeye baya kasiniyor du diye. Niye orta sahaya Taylan ve Belhanda/Feghouliyi almadi Gedson ve Etebo yerine? Keremi sonra, belki 1:1 bulduktan sonra 65-70 arasi alsaydin.

Hoca dediğin bu 11'le çıkmazdı da çıktı diyelim 30 dakika Arda'ya sabretmez en kötü pozisyonunu değiştirirdi.
Isı haritasında orta alan bomboştu, oyuncu değişiklikleri ile iyice saçmaladı. Gedson ve Etobo'nun uyum sağlamaları, bir başlarına orta alanı idare etmelerini bekleyeceksen maçı tempolu ve önde presle oynayacaksın, rakip savunma yapmaktan kafasını kaldıramayacak.

Geçen maç Erzurum'da Bizim Mostafa olsa o maçı da puan kaybı ile bitirirdik. Bazen hoca ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama şampiyonluk kovalayan bir takım havası yoktu bizde, hakemler de tüyü dikiyorlar.

her geriye düstügünde oynatmaya calistigin sistemi bozacaksan niye israr ediyorsun bunda 3 senedir
daha fazla forvet, daha fazla gol sacmaligi yüzünden ikinci yari orta sahayi komple bosaltip maci verdi

Inadin gecti mi. Rahatladik mi

Etobo sevdasi nerden cikti onu anlamadım. Hadi bozuk sahada güçlü kalır dedik eyvallah çektik. Bize pas atan adam lazım. Taylan niye yedek hala anlamış değilim.

Göz göre gore bu saçmalıklar beni deli ediyor. Top oynarsın puan kaybedersin. Bile bile lades bizimkisi lan.

Orta sahayi güçlendireceğine bosaltiyor deli olacam Gedson fiziken iyi değil lan iste etoboya oyunu acamiyor. Maçı izlemiyor emin oldum artik

kirmizidan sonra hicbir hamle yapmadi öyle izliyor

Evet hakkımızı yedi düvele karşı savunmaya çalışan tek adama saldıralım hadi

Sonradan pişman olacağınız laflar etmeyiniz saygıdeğer Galatasaray taraftarı(!) dönüp dolaşıp biyerlerinize giriyor o laflar sonra.

Bize yedi düvel karşı koruyan değil top oynatan hocaya ihtiyaç var. Başkan olsun orda korusun takimi

Bir bitmediniz biatci tayfası, bi bitmediniz... Bir de bitmeyen limon stoğunuz.

ligin en kötü takimina karsi hicbir varlik gösteremedik
takimi niye düzgün sekilde hazirlamiyorsun
niye rakibi hafife aliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt