Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erzurum maçında orta sahanın hali belli iken kör oldu gözler herhalde. Kazanırken göreceksin hatanı.

Top çalamiyoruz lan top top. Her rakip bize real madrid gibi paylaşıyor. En büyük sorunlarimizdan biri bu

Maç bitti feghouliyi sokuyor dalga geciyor

Orta saha çok iyi işlediği için sokuyor. Orta saha çok diri gormuyormusun

Renkdas deliricem bugün şu yaptıklarını sokaktan birini cevirsen yapmaz. Onyeyle, gedsonla eksik oynuyoruz diye yırtiniyoruz her mac 11 her mac 11. Sen etebo, gedson orta sahasıyla onyekuru ömer sol kanadiyla nasil bir futbol bekliyorsun arkadas. Ardayı sağ kanat oynatıyor. Ya solda oynat ya da oynatma. Ilk yarida emreyi sagda oynata oynata mundar ediyordu simdi de ardayi. Devre arasinda cift forvet yapiyor takimda en çok ihtiyacı olan adami çıkartıyor. Çıkartma sebebi de buyuk ihtimal yediğimiz golun faturasını ona kesti. Açsın baksın iki golü de gedson yedirdi. Su mac rezillik başka bir şey değil. Bezdim.

Yanlış bir takımla sahaya çıkıp daha da yanlış oyuncu değişiklikleri yapınca lig sonuncusu bile ne kadar kötü durumda olduğumuzu yüzümüze vurdu

Ah be Hocam neden böyle oldun sen hiç mi izlemiyorsun sahadaki takımı haftalardır

3 senede iyi oynattığı 5 maç yok hala şu oynasın bu oynasın muhabbeti yapılıyor sadece gülüyorum:d Oyuncu tercihlerinin kendince bir açıklaması vardır da futbol olarak devri geçti, şimdi vizyoncu mizyoncu diye aptal aptal konuşacaklar olacak da Terimin oynattığı futbolu kulübün malzemeciside oynatır bu da bir gerçek.

Bugün devre arasında yaptığı gereksiz aksiyon ile maçın içine sıçmıştır. Hiç lami cimi yok.

Yapacağı tek değişiklik Arda-Feghouli’ydi. Gitti orta alanı boşalttı.

napıyor anlamıs degilim

Sinifta kaldin bu mac. Yaptigin degisikler error, Luyindama neden yedek? Mac sonu aciklarsin umarim.

Bu maci hocaya yaziyorum. Cunku bastan sona yanlis yapti.kadro yanlis, degisiklikler yanlis. Teshis yanlis tedavi yanlis. Yanlis oglu yanlis.

Orta sahan diri değilse hiç bir önemi yok önde yıldız oyuncunun olmasi. Bunu göremiyor ne yazıkki bizim hocamız.

2. Yarı hepten sıvadı. Orta saha çıkarıp forvet sokması daha skandal. Sen orta sahada yenik düsüyorsun. Bölgeyi hepten bırakıp hücumda gol atmayı düşünüyorsun.

Mohammed de yok şimdi 2 hafta. Gerçi bizim için farketmiyor top gelmiyorda yine bu ekmeğini taştan çıkarıyordu. 3 5 2 ye dön artik.

Ilerde onyekuru mohammed olsun

Orta sahayı 5 le bu orta saha ile zaten pozisyon veriyorsun.

durup dururken taylanı neden kesıyorsun gedson kac mactır hata yapıyor

son maçlarda çok düşüş vardı. bir yerde böyle bir skor gelecekti

şans yardımı ile kazanıyorduk son haftalarda.

yok buradayım. ama şuan çok üzgün ve gergin olduğum sana cevap vermeyi düşünmüyorum.

çok şükür ben haklı çıkayım da gs puan kaybetsin diye pusuda beklemiyorum

Ben de beklemiyorum merak etme. Şu anda olacakları kör sultan görmüştü ancak gerçekleri söyleyince boş konuşuyor oluyorsun biatçılara göre. Bu arada bak sırf hocayı övdüğü için oynayan Arda'nın yerine oyuna giren çocuk gol attı şu anda. Şimdi boş konuşup uzatma konuyu. Hadi.

Keremden ne istiyor.cozemedim maclara bu adamla.baslaman lazim hocam. Bedavadan puan verdik lig sonucusuna

arda oynamasın gedson oynamasın hoca yapamıyorlar hoca

Yok ankaraya ayni takim elbiseyle gitti butun takim yok bilmem ne maca hazirlanmak disinda her bok yenmis anlasilan.
Ft hocam imitasyonuna bile mac verdi yakismadi

mesele tüm oyunculari deplasmana götürmek degil, mesele dogru kadroyu cikarabilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt