Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda’yi al yanina, artik oynatma ve ilk 11’e koyma. Birak ikinci yari girsin son 10/15 dkk topu bizde tutsun. Arda artik kanat’ta oynamayi kaldiramiyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Hoca ilk önce dogru dürüst kadro cikartsin.

Yenilginin tek sorumlusu Fatih Terimdir.

20210304_084942.png

Belhanda prensi için ortamı hazırladı.Arda gider prens belhanda gelir illa bir adam olacak bizi sıkıntıya sokacak .

Kadro kalitesinden dem vuramadı rakibe göre, aksi tabloda gayet sığınırdı, sürekli başka yerde düşman aramaya da gerek yok, sen rakibini yenecek bir oyun oynamadın zaten, hakem de en fazla sana uymuştur fırsat verdiğin için bu onu masum yapmaz ama önce işini yapmayan sensin.

Galatasaray kendisi ile ne ilk ne de son defa maç kaybetti. Gümrük-Konya-Alanya-Kasımpaşa hep kaybettiği maçlar ama hiç birinde kendisine bir laf etmedim çünkü başka faktörler vardı, takım olamamıştık transfer yoktu. Konya maçına eksik gittik vs. vs.

Yav sen ilmek ilmek bu takımı kurmuşsun Erzurum'un 10 numarasından ligin en iyi 6 numarasını çıkarmışsın, kanattan başka hiç bir yerde oynamamış Emre Kılınç'tan harika bir iç oyuncusu çıkartmışsın, 3.ligden gelen Kerem'i ana rotasyon yapmışsın vs. vs. çok zor fikstürü tek bir kayıp vermeden geçmişsin iş artık kolaylamış yani son yumrukları atıyorsun rakip nakavt olacak ama sen ellerini arkanda bağlamışsın ben lig sonuncusu ile oynuyorum diye vuramaz ki vuramaz ki çekiyorsun işte böyle ağzının ortasına vururlar adamın yazık çok yazık.

Bu takım Paşa beraberlik Alanya beraberlik alsaydı iki hafta ben yine bu takım şampiyon olur derdim ama dün yaşanılan maçtan sonra şampiyon falan olamaz bu takım mümkünü yok. FB'nin bitini kanlandırdın bir kere bugün yenecekleri yoksa bile Antalya'yı yenecekler, hakemlere ümit verdin adamlar diyor 1 kere daha biçtik mi bunlar komple takla.

Yakışır sana hocam kenarda Hikmet Karaman şov izledin yakışır, ömür geçer ama ben dün akşamı asla unutmam sıfır uyku.

Yedlin den Galatasaray a sağ bek olmaz .
Ömer den sol bek olmaz .
Etobo dan orta saha olmaz .
Arda dan sağ açık olmaz .
Yedlinden sağ bek olur adam ingiltere temposunda oynamış ama sen önüne arda'yı atarsan ve yedlin tek başına kalırsa kusura bakma city nin sağ bekini bile koysan 3. Maçtan sonra pestili çıkar. Yedlin hiç ofansa gelmemizi lazım. Öbür söylediklerine katılırım

SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi bak hocam bu kadroya ne görüyorsun? ben 11 oyuncu ve çöp yedekler görüyorum. Bu maç 2018 Göztepe deplasmanı şampiyonluk maçımız.

Belhanda ve Feghouli böyle bir etkiye sahip işte sana 2 kere çok zor çok çetin şampiyonluk getirdi ama sen onları dün gelenlere değiştin, doğru bükülür ama kırılmaz sen doğru yapmıyorsun yapmadıkça kırılmaya devam edeceksin.

Seni transferin son günü üstelik üzerine kadro kurmuşken kaçıp giden, milli takımda ülkeye seni rezil ettirip satan Arda'yı baştacı yaptın aklın sıra Belhanda'ya ayar veriyorsun Feghouli'yi bitmiş maçta oyuna alıyorsun. Devam hocam devam yolda bulduklarını yola çıktıklarına değiş Gedson show.

şamp.PNG

Ardanın oynamasının tek nedeni Terim'in taktiksel olarak yetersiz olduğunu kendisinde bilmesi.Sahada Galatasaraylılık ruhu ile cart curtla gaza getirip kaos çıkaracak adam lazım. Sabri ve selçuk emekli olmasalardı muhtemelen onlarda oynuyor olurdu şu anda.
Şu gelen geçenin 5 attığı ankaragücünün attığı 2. golü biz üç senedir bir kere bile atamadık yahu.

Ardanın oynamasının tek nedeni Terim'in taktiksel olarak yetersiz olduğunu kendisinde bilmesi.Sahada Galatasaraylılık ruhu ile cart curtla gaza getirip kaos çıkaracak adam lazım. Sabri ve selçuk emekli olmasalardı muhtemelen onlarda oynuyor olurdu şu anda.
Şu gelen geçenin 5 attığı ankaragücünün attığı 2. golü biz üç senedir bir kere bile atamadık yahu.
2. Golde ne var ki yaw

Diger soylediklerinde garip. Selcuk son sezonunda yedek bekliyordu. Eboue varken sabri forma yuzu gormuyordu. Arda konusu senin dedigin gibi olsa hic barismaz takima almazdi.

önde olduğunda orta alanda presle top kaptığında 2.-3. bölgeden hızlı geçiş ve şut çektiğin rakip ceza alanda 5 oyuncu. Biz ne yapıyoruz önde olduğumuz zaman topu kaptığımızda 3 senedir. bir tane böyle gol var mı?Öyle basitse biz niye göremiyoruz şöyle bir gol 3 senedir de hakeme ona buna küfürler ederek izliyoruz maçların sonlarını

bjk ve fb sacmalayacak ama senin yanlis kadro cikarma,rehavete kapilma durumun olamaz.ciddi sansin var hocam.yapma etme,değerlendir.

Kazanan takım bozulmaz düşüncesi ile son 3-4 maçta rezil top oynamamıza göz yumdu. Etobo ve Arda tercihlerinin benim gözümdeki tek açıklaması budur . Eğer herhangi bir şekilde Taylan'ın sakatlığı yoksa oynamaması skandal . Feghouli iyileştiyse oynamaması skandal. Hocamın tercihlerini gram anlayamıyorum. Vardır bir bildiği diyorum ama sonuca bakınca da acaba neyi bilemedi diyorum. Neyse Allah başımızdan eksik etmesin . O olmasa bu takım bu konumda bile olamazdı. Hata yapmaya kredisi vardır.

Geriye dussek bile bu kadar dagilamaz bir takim hala kafam almiyo

Cekirge bir sicrar iki sicrar ucüncüde mutlaka yakalanir, resmen puan kayibi geliyorum diyordu , haftalar önce kötü futbol ile, hoca buna hic bir cözüm aramadi tam tersine nasil olsa kazaniriz havasinda takimi hic bozmadi.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geriye düstügümüz zaman maci direkt kaybetmemiz cok sikintili bir durum. Geriye düsünce hem takim hem de hoca cok caresiz bir duruma düsüyor ne yazik ki.

Son senelerdeki en kötü sezonlarimizdan biri olan ve ligi 6.sirada bitirdigimiz 15/16 sezonunda bile 3 tane geriye düsüpte cevirdigimiz mac var. Bunu gectim tarihimizin en kötü sezonu, sikenin fink attigi, 2010/11 sezonunda o berbat ötesi takim ile bile mac cevirmisiz sadece bir kere bile olsa.

2-0 bile geriye düssek o maci ceviririz diye düsündügümüz zamanlardan artik 1-0 geriye düstük mü direkt yeniliriz dedigimiz zamanlara gectik bu sezon. Cok üzücü bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt