Galatasaray kendisi ile ne ilk ne de son defa maç kaybetti. Gümrük-Konya-Alanya-Kasımpaşa hep kaybettiği maçlar ama hiç birinde kendisine bir laf etmedim çünkü başka faktörler vardı, takım olamamıştık transfer yoktu. Konya maçına eksik gittik vs. vs.
Yav sen ilmek ilmek bu takımı kurmuşsun Erzurum'un 10 numarasından ligin en iyi 6 numarasını çıkarmışsın, kanattan başka hiç bir yerde oynamamış Emre Kılınç'tan harika bir iç oyuncusu çıkartmışsın, 3.ligden gelen Kerem'i ana rotasyon yapmışsın vs. vs. çok zor fikstürü tek bir kayıp vermeden geçmişsin iş artık kolaylamış yani son yumrukları atıyorsun rakip nakavt olacak ama sen ellerini arkanda bağlamışsın ben lig sonuncusu ile oynuyorum diye vuramaz ki vuramaz ki çekiyorsun işte böyle ağzının ortasına vururlar adamın yazık çok yazık.
Bu takım Paşa beraberlik Alanya beraberlik alsaydı iki hafta ben yine bu takım şampiyon olur derdim ama dün yaşanılan maçtan sonra şampiyon falan olamaz bu takım mümkünü yok. FB'nin bitini kanlandırdın bir kere bugün yenecekleri yoksa bile Antalya'yı yenecekler, hakemlere ümit verdin adamlar diyor 1 kere daha biçtik mi bunlar komple takla.
Yakışır sana hocam kenarda Hikmet Karaman şov izledin yakışır, ömür geçer ama ben dün akşamı asla unutmam sıfır uyku.