- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Dünyanın en kısa fıkrası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en kısa fıkrası.
Yenik durumdayken bir oyun planımız yok işte , aslında berabereyken de bir oyun planımız yok tamamen birinin şapkadan tavşan çıkarmasına bağlıyız şu forumdan 11 adam çıkarıp derinde bekleyerek alan kapatsak gs takımı o 11 adama bile gol atamaz kolay kolayGeriye düstügümüz zaman maci direkt kaybetmemiz cok sikintili bir durum. Geriye düsünce hem takim hem de hoca cok caresiz bir duruma düsüyor ne yazik ki.
Son senelerdeki en kötü sezonlarimizdan biri olan ve ligi 6.sirada bitirdigimiz 15/16 sezonunda bile 3 tane geriye düsüpte cevirdigimiz mac var. Bunu gectim tarihimizin en kötü sezonu, sikenin fink attigi, 2010/11 sezonunda o berbat ötesi takim ile bile mac cevirmisiz sadece bir kere bile olsa.
2-0 bile geriye düssek o maci ceviririz diye düsündügümüz zamanlardan artik 1-0 geriye düstük mü direkt yeniliriz dedigimiz zamanlara gectik bu sezon. Cok üzücü bir durum.
önce yumruk sonra tokat yerlerfatih hocayı dövmeye kalkan hadsiz üyeler vardı.
Kebapçı familyasindalar miankaragücünün bizi yendiği gece bazı üyelerin şirazesi kaymıştı.
fatih hocayı dövmeye kalkan hadsiz üyeler vardı.
kebapçı, eğitimci , gurbetci , tekniker ve doktor bu tarz meslek gruplarina mensup üyelerdiKebapçı familyasindalar mi
Kalkışma seziyorum kankakebapçı, eğitimci , gurbetci , tekniker ve doktor bu tarz meslek gruplarina mensup üyelerdi
forumun girişine fatih hocayı seviyor musun diye güvenlik sorusu konulmalı.Kalkışma seziyorum kanka
Burasi Galatasaray taraftarlarinin forumu degilse adi da degistirilsin Fatih Terim forumu olarak, bizde one gore hareket edelim. Aslolan hep Galatasaray olucak bizim icin.forumun girişine fatih hocayı seviyor musun diye güvenlik sorusu konulmalı.
fatih hocayı sevmeyenlerin foruma girişi engellenmeli
NoktaBurasi Galatasaray taraftarlarinin forumu degilse adi da degistirilsin Fatih Terim forumu olarak, bizde one gore hareket edelim. Aslolan hep Galatasaray olucak bizim icin.