Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinirimden kuduruyorum. Gelip gelip söveceğim susuyorum. Yazık hoca kendine de bize de yazık ettin.

Takıma kattığın hiçbir şey yok. Taş üstüne taş koymuyorsun yahu. Sen gidince yine bir enkaz ile karşılaşacağız. 2-3 sene kendimize gelemeyeceğiz. Neden geleceğin takımını inşa etmek yerine geçici çözümlerdesin. Zaten ligin anasını ağlatmışsın. Kimse senden geçici başarı beklemiyor bunu bir anla artık! Ya da yalvarıyorum bırak git.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse zaten Fatih Terim'in bu takımımın şampiyon olma ihtimali yoktu şimdiden ne olduğunu gördük Mart ayından sonra Fenerbahçe ve Trabzon ile 2. 3. olma mücadelesi veririz

Bravo elinize sağlık...
istedigi transferlerin hepsi yapilmasina ragmen kondisyonsuz iki adami ileride tek birakip orta sahayi bosaltmak fikriyle mac kazanmaya calisiyor

Hoca sadece şunlara yanıt ver be!Haftalardır sağlam olan Taylan neden oynamadı?Luyindama iyi oynarken neden kesik yedi?Yukarıdan emir mi aldınız hayırdır?

Hocayi severim ama bazen saçmasapan tercihleri yuzunden puan kaybediyoru. Geçen sezon oldu, simdi de oluyor.

Keremle Luyiyi yedekte oturup Onyeyle Donku baslatmak hataydi.

Su an sampiyonluk zor. Aboubakar sakatlanmazsa gerçekten zor.

Luyindama soso Taylan son haftalarda oynasaydi çok farkli seyler konusabilirdik. Bravo Hoca

Luyindama ile maca ciksan 2-0 biterdi. Ama kapasiten zaten bu kadar. Olan Galatasarayima oluyo. Seni bu gece kovabilecek bir yonetimde yok malesef.

Donku evlatlik al lütfen. 1 daha oynat onu 11 den eksik birakma olur mu

Sivas nane molla bir takim saçma sapan 2 gol yedik sayende hoca. Yedlin tam bu maçın adamıydı bence. Onuda tam zamanında kestim helal olsun. Bunu başarmak zor

Gedson çıkınca takım biraz kımıldadı.
2 ay sonra takımına dönecek adamı form tutturması için sahada tutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt