Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragucu maçı kadar uzulmedim. Bünye alisti artık. Böyle malca gol yiyen bir takım puan kaybedecek elbet. Kalemize gelmeden 2 gol attılar. Donk linnes A.Ş SAOLSUNLAR

Belhanda mükemmel oynadı mi bugün. Bütün suc emre kilinctaydi oysaki.

Sezon sonu güzelce yollarimizi ayıralım torunlarını sev onlarla oyna ama bizle oynama hoca

Onyekuru ile gol mol bulamazsın maç başından beri ne yaptı bu herif? Yok gelecek sene net bir adam alınmalı oraya
Yahi gelecek sene alirsin bu sene muhtaciz cikti ne oldu isleyen solda tıkandı.Sag akmaya basladi cunki kerem saga girdi..Bu herife muhtac kadromuz çünkü yaratici on numara yok takimda...Cikana kadar kacirdi bi tane atsa kraldi ..Baska pozisyona giren yok takımda ..Kerem var herkes seviyo bide bu adam var formsuz da olsa

Hoca hadi emekli ol artık torun sev hadi yallah. Her defasında ümitlendirip hayal kırıklığına uğratıyorsun. Tam diyoruz hoca kendini sahaya verdi sonra yine sıçıyorsun. Yok kazanan takım yok bilmem ne diye diye ağzımıza sıçtın. Yahu şu maç linnes - donk ile mi başlanır? Yedlin - Luyindama ile başlaman lazımdı. Rakibin hızlı oyuncuları var ve saha kötü. Hadi başlamadın madem. Bu ikili ilk yarıda iki tane gol yedirdi ikinci yarıya bari yedlin - luyindama ve feghouli ile başla. İlla 65'i bekleyeceksin. Ayrıca zerre sevmem lakin şu maç çıkacak son adamdı babel. İlla evladın arda'yı oynatacağım diye en etkili adamımız babel'i çıkardın.

Yazık hoca ya vallahi yazık. Ankaragücü maçındaki rezil futbolu hakeme bağlarsan işte oyuncular da bende kabahat yok diye düşünür ve ona göre oynar. Diyeceksin ki hakem çok ciddi hatalar yaptı zaten bizim için klasik oldu lakin lig sonuncusu takıma karşı da böyle silik ve karaktersiz bir futbol oynanmaz. Herkes giydiği formanın değerini bilecek diyeceksin. Bunu desen şu maçı almıştın. Yazıklar olsun sana hoca. Yılların tecrübesi ile yaptığın işlere bak yazıklar olsun.

Edit: Bu arada seni alenen yemeye çalışan şu şikebahçe zihniyetine karşı savaş veriyoruz hoca lakin aynı savaşı sen veremiyorsun, kendi kendini çok zor durumlara sokuyorsun. Olmaz hoca olmaz. Bu sene şampiyon olamadın mı gidersin kusura bakma ki şampiyonluğu verdin bile.

Son düzenleme:
Babel değişikliğine anlam veremiyorum Luyi’nin ve yedlin’in oynamamasıda saçmaydı onun dışında sizin bile ısrar ettiğiniz değişiklikleri yaptı hoca nihayetinde onlarda sıçtı ama hala buradan vuran var hocayı.

Ulan geçen hafta yıllık izne çıktım 2 maçta 5 puan verdi Ankaragücü ve Sivas'a. İzindeyim ama bir gram keyfim neşem kalmadı. Zehir etti bana iznimi. Bu kadar salak bir adam olamaz ya yaptığı değişiklikler başladığı 11. Yeni yönetim inşallah bu bunakla devam etmez.

yalniz donk sakatlanip cikmasa 1 puan bile alamazdik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bardağa bir de dolu tarafından bakmak lazım en azından Mayıs ayında senden kurtulacağız .
Gerçi sen yine yüzsüzluk yapar kendini yeni yönetime bela edersin.

4 senedir insan 1gram top oynayamaz mi?
Yeteneksizsiniz jürisi bile 6 ayda hayvan gibi top oynatıyor.
Sen ise 4 senedir 1.5 milyar para harcatmana rağmen 1 gram top oynatmadin.

Ardan,belhanda,donk ve Ömer'ini de yanında götür.

Hocam tükenmişsin sen Donk 2.yarı başında sakat belli kıvranıyor en son adam adım atamayacak hale gelince Luyindama'yı yeni yeni ısındırmaya yolluyorsun çünkü olaydan kopmuşsun kopmamış olsan Yatabare'nin karşısına kafadan Donk'u koymazsın ve Gedson'un biz de anca 5.6. alternatif olduğunu görürsün.
Adamin kafa gidik yaw. Bu tercihler normal degil.

Çık söyle ya, ne oynatıyorsun bu takıma? Ne düşünüyorsun sahaya çıkarken? Değişiklikleri neyi düşünerek yaptın? Ne bekledin Arda’dan Halil’den? Luyindama’yı iyi oynarken neden kestiğini anlat. Yeter artık ya, bıktım senin ben bilirim tavırlarından. Biliyorsun da ne oynuyor bu takım. Kenardan göremiyorsan ben söyleyeyim, sağa sola pas yapmaktan, rastgele hücum yapmaktan başka bir şey oynadığı yok takımın. Bitti hoca senin devrin, uzatma artık.

İşin ilginç tarafı biz bi halt oynmadığımız gibi agücü ve sivas da hiçbir şey oynamadı ve 5 puan bıraktık bu takımlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt