Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Organize bir oyun yok yıldız futbolcuların anlık parlamalarına bakan bir teknik direktör var.

3-5-2 oynamalıyız.

muslera
luyı donk marcao
etebo
yedlin feg taylan saracchi
falcao onye

Bu maç Mohamed'i erken çıkarması dışında değişikliklerini beğendim ama 11 sıkıntılı. Akbaba'yı hiç oynatmaması lazım

mohamed disinda hamleleri iyiydi

bu tarz futbol yerine keremle feghoulili ilk11 baslamak daha iyi olur gibi.

3 puan cepte.

Kafanda bazı prenslerin oluyor ve çatlasan vazgecmiyorsun yapma babaaaaa gerek yok

Bu maç Mohamed'i erken çıkarması dışında değişikliklerini beğendim ama 11 sıkıntılı. Akbaba'yı hiç oynatmaması lazım

bence mustafa değişikliği de doğruydu. kaybolmuştu oyunda.

belki enerjisi düşen falcao'yu çıkarıp onu tutabilirdi ama forvetlerin birinin çıkması yanlış değil.

hoca bu ortasaha galatasaraya yakışmıyor çok daha kaliteli ortasaha oyuncuları lazım bize. şimdiden ortasaha transferlerine yoğunlaşmak lazım

Değişiklikler zamanında geldi bu sefer

4-4-2 ile fena degildi bu aksam. Normalde Kayserispor bir olcu degil ama bugun hic bosluk birakmadilar, iyi oynadilar. Farkli oyunculari oyuna sokup hucumda etkinlik gosterdik. Eski sistemimize guzel bir alternatif geldi.

Emre Akbaba'yi begenmedim. Bugun onun yerinde baska oyuncu olsaydi daha iyi olabilirdik. Bireysel hatalar cok can yakar ama bunu engelleyemiyoruz. Allah'tan bugun Pedro atamadi Luyindama'nin yaptigi hatada.

bence mustafa değişikliği de doğruydu. kaybolmuştu oyunda.

belki enerjisi düşen falcao'yu çıkarıp onu tutabilirdi ama forvetlerin birinin çıkması yanlış değil.

Falcaonun ayaklari daha kadife ve tecrubeli. Kalcasini dayayabilenlerden. Faul almadan kaptirmiyor. Momo yerine Falconun kalmasi daha iyi bir tercihti pas dagitimi ve top tutma acisindan

Dikkatimi çeken bişey var daha maçın en başında Luyindamanın uzun attığı bir top vardı isabetsiz, hoca orada yenilen takımın son atağıymış gibi elini açıp söylendi 10 saat. Bana garip geldi cidden.

Muslera

Yedlin Donk Marcao Saracchi
Feghouli Etebo Taylan Onyekuru
Mohammed Falcao

Hojjaaam bi kez de bunu mu denesek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt