- 4 Ağustos 2009
- 90.880
- 72.164
- 5.358
Okan Hocam dışarıdan gerekli analizleri ve hazırlıkları yapıyordur ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma adaleti olmadigi icin ligde 3.siraya geriletti bizi. Akbaba, Etebo, Ömer Bayram ve Arda'sini hic oynatmasa hala 2.ydik
murph annen nasil oldu
.koltuğu arda'ya devretmeli
Geçen senede okanın gerisinde kaldıEski iki topcusunun.
2 . döneminde de başarısızdı ama bıraktı, bugüne bakınca belli ki o dönem olan kötü gidişte önünde yine uzun bir kariyer şansı olduğu için kendini yıpratmama adına bıraktı. Bugün ise kariyerinin son döneminde doğal olarak da bırakmıyor, sigortası da taraftar (taraftara verdiği söz).2000’de başarılıyken İtalya’ya gitti. Şimdi bu kadar başarısız iken neden böyle koltuğa yapışmak istiyor? Kadayıf olmuş artık. Galatasaray senin için çaresiz kaldığında çörekleneceğin bir enayiler kulübü herhalde! İtalya’dan teklif gelince kaçtı, tüpçüden gelince kaçtı. Bu camiaya hep ihtiyacı olduğunda çıkar gözeterek başvuran bir adamın samimi Galatasaray’lı olduğuna inanmıyorum. Td olarak sevmiyordum zaten ama çıkarcı karakterini görünce insan olarak antipati uyandırıyor birde. Kalabilmek için sürekli bahane üreten kötü niyetli bir adam. Umarım yeni yönetim kendisiyle devam etmeyecek kadar vizyon sahibi olur.
Gs üzerinden çuvalla para kazandı üstüne birde batırdığı dönemde çok, milli takıma giderken yalandan ağlayıp tekrar dönersem diye yerini garantiledi ertesi gün tüpçüyle imza atarken ağzı kulaklarındaydı bizim toplum inanıyor bunlara siyasette olsun futbolda olsun biat etme kültürü var2000’de başarılıyken İtalya’ya gitti. Şimdi bu kadar başarısız iken neden böyle koltuğa yapışmak istiyor? Kadayıf olmuş artık. Galatasaray senin için çaresiz kaldığında çörekleneceğin bir enayiler kulübü herhalde! İtalya’dan teklif gelince kaçtı, tüpçüden gelince kaçtı. Bu camiaya hep ihtiyacı olduğunda çıkar gözeterek başvuran bir adamın samimi Galatasaray’lı olduğuna inanmıyorum. Td olarak sevmiyordum zaten ama çıkarcı karakterini görünce insan olarak antipati uyandırıyor birde. Kalabilmek için sürekli bahane üreten kötü niyetli bir adam. Umarım yeni yönetim kendisiyle devam etmeyecek kadar vizyon sahibi olur.