Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım 3 yıldır geri geri gitmiyor. 3 yıldır kadro adım adım gerilemesine rağmen oyun geçen yılın 2. yarısından beri yükseliyor ama neyse, onu bile bile görmeyene bir şey anlatmanın lüzumu yok. ama ben galatasaray'ın başında kim olursa olsun başarısı için duacı olurum merak etme. ben haklı çıkayım da varsın galatasaray başarısız olsun, gerisine gözüm kapalı diye hiç düşünmedim hayatımda, takımın başına burdan belözoğlu da dönüp gelse gene öyle düşünmem. bizim biatımız ne terim'e, ne kendimize, tek derdimiz galatasaray.

takım 3 yıldır geri geri gitmiyor.

:ROFLMAO:

takım 3 yıldır geri geri gitmiyor. 3 yıldır kadro adım adım gerilemesine rağmen oyun geçen yılın 2. yarısından beri yükseliyor ama neyse, onu bile bile görmeyene bir şey anlatmanın lüzumu yok. ama ben galatasaray'ın başında kim olursa olsun başarısı için duacı olurum merak etme. ben haklı çıkayım da varsın galatasaray başarısız olsun, gerisine gözüm kapalı diye hiç düşünmedim hayatımda, takımın başına burdan belözoğlu da dönüp gelse gene öyle düşünmem. bizim biatımız ne terim'e, ne kendimize, tek derdimiz galatasaray.

terimi eleştirenleri böyle görüyorsunuz ama alakası yok asıl galatasaray niye zevkli top oynamıyor, niye avrupada önüne gelene tokatlanıyor diye üzülüyor ve bunun 4 yıldır müsebibini eleştiriyor

hele benim için bu söylenecek en son şey bu zira doğru yaptıklarına da doğru demişliğim vardır

ha az şeyi hoca ve insan olarak doğru yaptığı için unutuluyor tabi

takım sahada süründüğünde bile takım niye böyleden önce hocayı nasıl kurtarırım diye oyuncular hakemler merkür gerilemesine gidiyorsunuz

tam tersi terimciler yaptı bunu 2017de ve terim de bu işin içindeydi

rekorları emre b. tarafından tarihe gömülecek gibi duruyor.

federasyon onay verince bir senede 10 şampiyonluk kazanıp ft'nin bütün kariyerini geçecek.
Ne alakasi var kardesim ya ? Bazen akil sinirlarini zorlayan yorumlar okuyoruz, verseler neden Emre serefsizine yazsin ayrica ?. Bir digeri de Tudor diyor, Reikerink diyor bak, Reikerink. Bu adami Terim ile bir tutuyor (kredibilite acisindan). Reikerink ? Guldurdunuz yine gece gece.

Sahaya güçlü bir oyun ortaya koyarsan hakemleri de yenersin. Hakemler bizi doğramadı demiyorum ancak şu anki başarısızlığın en büyük sebebi hakemler değil. Hata daha çok başkalarında. İşte biz hatayı doğru kişilerde aramadığımız için zaten Avrupa'da sepet ediyorlar bizi.

ben hocayı 2 yıl üst üste şampiyonlukta sizin kadar eleştiriyordum. çünkü elde hakikaten iyi malzeme ama dandik ve başıboş bir oyun vardı. ilk 2 yılında yaptığı tek antrenörlükte şampiyonluk haftalarında donk'u fernando'nun yanına ortaya koyup rakibi bozan anlayışa dönmesiydi. sonraki 2 yılda ise kadro eridi, ağır bonservisle kulübe bağlanan ve bir aidiyet olması icap eden oyuncuların bir kısmı takımdan ayrıldı, geri kalan fizik veya yetenek anlamında çaptan düştü. buna rağmen 2 yıldır çok daha derli toplu, sahada ne oynadığını bilen bir galatasaray var. geçen yılın 2. yarısı pandemi arasına kadar da ligin en iyi takımıydık, bu yıl 2. yarı başı yeni transferler takıma katılana kadar da. ilk yıl avrupa'da dandiktik ki ben de eleştiryordum, geçen yıl daha oyun oturmamıştı buna rağmen ölüm grubunda psg ve real maçlarında 3'lü savunma deneyerek en azından rezaletten kurtardı. bu yıl rangers eleştirisi ise can sıkıcı başka bir şey değil. ilk yarıdaki kadronun ligde tutunması bile beceriyken tek maçlı elemede sezonun flaş takımlarından birine elendi diye üstüne büyük eleştiriler getirilmesi saçma. çift maçlı olsa gene östersunds gibi deplasmanlı elendi filan derdik, tek maç oynadın zaten daha kötü takımdın ve boş kaleye çıkıp elendin. dandik formatın, kötü kurbanlarından biri olduk. hani şenol güneş'in avrupa ligi gruplarından birine düşersin de çek takımından filan deplasmanda 4 yersin eyvallah derim ama bu sezonki formattan avrupa'da büyük mağduriyetler çıkarılmasını saçma buluyorum.

muhtesem kafalar yaw, inanilmaz.

yüklendikleri yönetim oyuncuların parası mümkün olduğunca düzgün ödemiş ve moralleri iyi tutmuş mesela burada payları yok başarıda

ama hoca gelmeden önceki hocada oyuncular para alamıyorken ndiaye satılıp ödendiğinde önceki hocada suç, yönetimde değil

yüklendikleri yönetim oyuncuların parası mümkün olduğunca düzgün ödemiş ve moralleri iyi tutmuş mesela burada payları yok başarıda

ama hoca gelmeden önceki hocada oyuncular para alamıyorken ndiaye satılıp ödendiğinde önceki hocada suç, yönetimde değil

getirin ordan, Haaland, De Bruyne, Hazard hocamiz Karagumruke sov yapacak.

ben hocayı 2 yıl üst üste şampiyonlukta sizin kadar eleştiriyordum. çünkü elde hakikaten iyi malzeme ama dandik ve başıboş bir oyun vardı. ilk 2 yılında yaptığı tek antrenörlükte şampiyonluk haftalarında donk'u fernando'nun yanına ortaya koyup rakibi bozan anlayışa dönmesiydi. sonraki 2 yılda ise kadro eridi, ağır bonservisle kulübe bağlanan ve bir aidiyet olması icap eden oyuncuların bir kısmı takımdan ayrıldı, geri kalan fizik veya yetenek anlamında çaptan düştü. buna rağmen 2 yıldır çok daha derli toplu, sahada ne oynadığını bilen bir galatasaray var. geçen yılın 2. yarısı pandemi arasına kadar da ligin en iyi takımıydık, bu yıl 2. yarı başı yeni transferler takıma katılana kadar da. ilk yıl avrupa'da dandiktik ki ben de eleştiryordum, geçen yıl daha oyun oturmamıştı buna rağmen ölüm grubunda psg ve real maçlarında 3'lü savunma deneyerek en azından rezaletten kurtardı. bu yıl rangers eleştirisi ise can sıkıcı başka bir şey değil. ilk yarıdaki kadronun ligde tutunması bile beceriyken tek maçlı elemede sezonun flaş takımlarından birine elendi diye üstüne büyük eleştiriler getirilmesi saçma. çift maçlı olsa gene östersunds gibi deplasmanlı elendi filan derdik, tek maç oynadın zaten daha kötü takımdın ve boş kaleye çıkıp elendin. dandik formatın, kötü kurbanlarından biri olduk. hani şenol güneş'in avrupa ligi gruplarından birine düşersin de çek takımından filan deplasmanda 4 yersin eyvallah derim ama bu sezonki formattan avrupa'da büyük mağduriyetler çıkarılmasını saçma buluyorum.

şöyle bir çıkarımda bulunabilir miyiz

hoca tek bir oyun ve belirli oyuncu grubu ile başarılı oluyor

bu oyun reali 3-2 yendiğimizdeki veya çek maçındaki kiminin kaos filan dediği oyun

oyuncu grubu olarak da yerli ağırlıklı, taktikten çok motivasyona daha yatkın melo gibi umut gibi mesela, nesil olarak da üst nesilden oyuncularla daha başarılı oluyor

dünyadaki oyun değiştikçe ona ayak uydurmayı denese de yukarıdaki faktörlerin dışına çıkınca bocalıyor

tamam işte bak buraya geldik

riekerinkin tudor gelmeden önceki 3-4 haftasını hatırlarmısın bilmem

karabükte inönüde filan doğranmıştık sonra kopmuştu takım ki o haftalardaki doğranma 100 yıldır olmaz herhalde

o adama aynı bahaneler üretilmedi ki haklıydı insanlar zira takım iyice salmaya başlamıştı

şimdi de durum aynısı takım 3 yıldır geri geri gidiyor

aldığı günden bugüne ilerleme değil gerileme var

takımın başına da inşallah hem iyi hoca hem iyi insan biri gelir de hem futbol izleriz hem yensek de yenilsek de bize rasyonel açıklamalar yapan bir profesyonel görürüz

sen de seversin bu durumu merak etme
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum..ama bizim ülkede adaletin zerresinin olmadığı da rasyonel bir durum..buna futbol camiasi da dahil..hem iyi hoca hem iyi insan bu düzende hayal ettiğimiz futbolu görmemiz için asla yeterli değil.. sadece teknik taktik ile profesyonellik ile bizim ülkemizde futbolu futbol gibi izleyeceğimizi düşünüyorsan bu da senin adına bunu hayal eden bir çok arkadaş adına rasyonellikten kopuk olduğunuzu gösterir.
Ama ülkede bir zaman gelir gercekten adaletin ve liyakatin esas olduğu günleri görürsek..futbolu yöneten kurumlar da adil ve hakkaniyetli kurumlar olurlarsa işte o zaman belki iyi futbol sistemli istikrarlı futbol icin umutlanabiliriz.mevcut düzen ve sistemde dediğiniz şeyler mümkün değil..

@Gökhan Gel

bu arada kadro gerilemesi konusunda da haklı değilsin

kadro geriledi doğru ama burada hem sorumluluğu var hocanın hem de olayın başka bir boyutu var

o da şu ki rakipler de geriledi

hocanın ilk geldiği zamanki bjk başak ve fener kadrosuna bak bir de son 2 senekine

hatta göreceli olarak başak bjk daha çok gerilemiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt