Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda "puan kaybettiğimiz için sevinen taraftarlar " diye bir tabir peydah ettiler hocayı savunmak için...

Yahu senelerdir TFF'sinden Koç'una hocayı hedef alırken kim hoca kaybetsin diye hevesli olabilir.. Herkes hiç olmadığı kadar tetikçi Nihat ve Koç avanesine koyup rezil rüsva etmek ister..

Fatih hoca daha önce saydığımız birçok sebep yüzünden Galatasaray'ı bitirdi ve onu eleştirenler haklı çıkmışken daha neyin yakıştırması yapılıyor anlamak mümkün değil...Hoca her hafta takımı ısrarla bitirirken bizde ısrarından vazgeçer diye dua ediyorduk ve o da takımı sabote etmeyi terch etti ve bu birçok kesim için nefrete dönüştü.. Adam açık açık sabote ede de şampiyonluktan etti ve bu adamlar " yenildiğimiz için sevinen adamlar " diye yaftalanıyor.. Yanlış yapıyorsunuz olan Galatasaray'a olacak.. Aslında yapacağını yaptı bile..

Bizimkisi sadece gönülden gelen istektir.. Bu da kulübü iyice mahvetmeden gitsin ki bizimde en azından gelecek sene ümidimiz olsun isteği başka birşey değil..

"Puan kayıplarına sevinmiyorum ama maç bitti mi şu başlığa gelip ona buna sallamaya ve hocayı aşağılayan her türlü mesaji beğenmeye bayılıyorum yav"
Ama vallahi puan kayıplarına sevinmiyorum

yersen...

Biz gerçek GALATASARAY sevdalılarıyiz.
Birilerine ders vermek için veya trip atmak için başarısız olmak istemeyenlerin.
Kulübe dolaylı olarak katkısı olanlariz. Kulübü sömürenlerden değiliz.
Bizim derdimiz lig filan değil yemişim ligi bizim tek derdimiz düzgün futbol ve Avrupa'da başarı
Bugüne dek puan kaybedettiğimiz için bir gram sevinmedim sevinemem de.

Cogul kisilik bozuklugu (bknz: link) ? Kendi adina yazsan zaten anlarim/anlariz/anlarlar, olayin ne Arif ? "Ben" bak ne kadar basit. "Ben, -im, -um, -ım, -em".. vs....

"Puan kayıplarına sevinmiyorum ama maç bitti mi şu başlığa gelip ona buna sallamaya ve hocayı aşağılayan her türlü mesaji beğenmeye bayılıyorum yav"
Ama vallahi puan kayıplarına sevinmiyorum

yersen...
Valla hocayı aşağılayan her mesajı çok beğeniyorum.. Egosuyla ,İnatçılıyla , Evlatçılığıyla Galatasaray'a acımayana ben hiç acımam.. Teneke bağlanıp yollansa çok keyif alırım..

takımı sabote etti fln
bu traşlara o kdr inanmışlar ki aslında suçlamamak lazım
sene başında da yönetim hükumetten talimat aldığı için transfer yapmıyodu ya da öyle bişey
neyse
özgürlük savaşçısı küfür kısaltması braveheart önderliğinde BS okumadığımız taktirde diğer rtaşlarımızın fikirlerine mümkün olduğunca hürmet ediliyor ztn

İşi gücü onun bunun pohpohlamasıyla artislik yapan m..a 1000 tane örnek versen duvara konuşursun.. Oysaki 2 senedir sonuç ortadadır..

Yolun sonunda tinerci veya şikecilerin şampiyonluğunu içesine kutlarsınız.. Yeterki hocamıza birşey olmasın..

İşi gücü onun bunun pohpohlamasıyla artislik yapan m..a 1000 tane örnek versen duvara konuşursun.. Oysaki 2 senedir sonuç ortadadır..

Yolun sonunda tinerci veya şikecilerin şampiyonluğunu içesine kutlarsınız.. Yeterki hocamıza birşey olmasın..
Sezon sonu veya şu an hoca bıraksa niye bıraktın demem ne anlatiyorsun sen rtaş.
Sahsen benim lafım hocaya hakaretler yağdıranlara , iyi günümüzde yanımızda olmayıp da kötü günde gelip burada ortalığı karıştıranlara
Her şeyi ben bilirimcilere...
Kavgadan, karışıklıktan nemalananlara...
Yoksa hoca ölene kadar kalsın diye bir sey çıkmadı benim bugüne kadar ağzımdan. Oyle bir sey diyen de yoktur zaten.Ben hoca hakkinda eleştirilerimi gecen haftalarda devamlı yaptim. Hakaret haricinde hocaya ne dersen ben de katılıyorum. Takım takılmaması gereken maclarda takıldı, kaç puan boşa gitti.
Takim iyi ise desteklerim, takim tökezlerse de eleştiririm ben
Bazı fikrisabitler gibi sözümden dönmeyeyim diye devamli hocayi gömeceğim diye vakit kollamam
Kulübün tek sahibi veya bir grubun önderi gibi kendini bir halt sanıp da taraftarı kendince bölüp biz , siz diye konuşanlar gibi konuşmam
Bunları yapanlara da bir çift lafın var mı senin mesela ?

Tam 4,5 aydır özel bir nedenden dolayı yazmıyorum foruma; ve Haziran ayında yapacağım Gebze ziyaretine kadar yazmayacağıma dair söz vermiştim kendime..
Fakat:
Tüm gerçek Galatasaraylıların eleştirilerine saygı duyarak ve onları aşağıda yazdıklarımdan tenzih ederek;

*Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının sülalelerinin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam 4,5 aydır özel bir nedenden dolayı yazmıyorum foruma; ve Haziran ayında yapacağım Gebze ziyaretine kadar yazmayacağıma dair söz vermiştim kendime..
Fakat:
Tüm gerçek Galatasaraylıların eleştirilerine saygı duyarak ve onları aşağıda yazdıklarımdan tenzih ederek;

*Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının sülalelerinin üzerinden bütün gerçek Galatasaraylılar sırayla ve tekrar tekrar geçsin !
Terim hocamızı eleştirenlere Fetöcü ve Dhkpc mensubu diyebilir miyiz yani renktaş ?

Hocanın icraatlarından memnun olmayan, devam etmesinin gelecek sezonlar için doğru olmayacağını düşünen adamın eleştiride bulunmasına tahammül edeceksiniz. Bu eleştirinin de saçma oyuncu tercihlerinden dolayı puan kaybından sonra yapılmasından daha doğal bir şey yok.
Ben de isterdim, muhteşem bir finalle veda etmesini ama olmuyor artık...

Sezon sonu veya şu an hoca bıraksa niye bıraktın demem ne anlatiyorsun sen rtaş.
Sahsen benim lafım hocaya hakaretler yağdıranlara , iyi günümüzde yanımızda olmayıp da kötü günde gelip burada ortalığı karıştıranlara
Her şeyi ben bilirimcilere...
Kavgadan, karışıklıktan nemalananlara...
Yoksa hoca ölene kadar kalsın diye bir sey çıkmadı benim bugüne kadar ağzımdan. Oyle bir sey diyen de yoktur zaten.Ben hoca hakkinda eleştirilerimi gecen haftalarda devamlı yaptim. Hakaret haricinde hocaya ne dersen ben de katılıyorum. Takım takılmaması gereken maclarda takıldı, kaç puan boşa gitti.
Takim iyi ise desteklerim, takim tökezlerse de eleştiririm ben
Bazı fikrisabitler gibi sözümden dönmeyeyim diye devamli hocayi gömeceğim diye vakit kollamam
Kulübün tek sahibi veya bir grubun önderi gibi kendini bir halt sanıp da taraftarı kendince bölüp biz , siz diye konuşanlar gibi konuşmam
Bunları yapanlara da bir çift lafın var mı senin mesela ?
Şayet hocanın istediği transferler yapılmasa.. Elindeki kadronun kötü olduğuna inansam , Kadro seçimlerinde liyakat olsa , Birçok oyuncuyu rezil futbollarına rağmen ısrarla oyunda tutmasa ve buna rağmen mağlubiyetler alsak hocayı suçlayamazsın elindeki kadro bu deriz.. İstediği transferler yapılmasa adamın eline imkan vermediler der geçilir.. Geçen sene hoca bu denli eleştirilmedi mesela..

Ancak hoca elindeki iyi imkana rağmen yukardaki yazdığım sebeplerle ısrarla her hafta takımı bozuk para gibi harcadı.. Taraftarın büyük çoğunluğu aynı fikirde olmasa millet her maç topiğinde kanser olmaz.. Her maç ısrarla yapılanlar bizi şampiyonluktan ederken normal taraftar portresi bekleme..

Vay efendim taraftarı bölmek , kavgadan nemalanmak , ben bilirim moduna girmek kimsenin niyeti olduğunu düşünmüyorum.. Ben haksız çıkayım Galatasaray kendi gibi oynatıp rakibi yensin sonra gidip Antuya bir saat yorum okuyup eğleneyim isterim.

Tam tersine forumda millete hakaret edip yasaklanmayan ve bunu arkasına alıp artistliğin dibine vuran klavye delikanlılarının asıl sorun olduğunu düşünüyorum..Ben cevabımı veririm hiç sorun yok.. Biz veya siz demek ayrıştırma olmaz ama birilerine güvenip millete hakaret edip ceza almazsan o zaman forumda tek tip taraftar topluluğu oluşturursun..

"neyse"den sonrası sana değildi o yüzden bu seferlik mazur görmekle birlikte ettiğin lafları tekrardan sana havale ediyorum oturup değerlendirmen adına

Forumda seviyeyi bir tek biz düşüyoruz demek.
Hemen hemen bütün terimciler ,onu eleştirenlere her türlü hakareti
rahat rahat edip ne uyarı ne de ceza alıyor ama biz eleştiri yapınca pusu da bekleyenler daha saniye geçmeden cezayı kesiyor.

Neyse hocaniz gibi sizin de sonunuz gelecek az kaldı .
Onunla birlikte siz de rezil olacaksınız

Dün büyük GALATASARAY'li Poldi olmasaydı eğer bu reziliik bir kez daha gün yüzüne çıkacaktı.
Neyse biatcilara gün doğdu hemen terimball diye güzellemelere devam etsinler.
Sene sonu Ömer,akbaba,arda ile hepiniz yolcusunuz
karşı görüşüne gerzek dersen seviye düşer. o karşı görüşten biri kalkıp sana hakaret etse diyecek bir şeyimiz kalır mı? aslında kalır iki tarafa da ceza olur bu sefer. sana tahrikten karşıdakine ne yaptıysa artık...
olay büyümeden uyarı ile geçmek hem senin hem olası saldırının önlemi amaçlıdır. kural hatası yok yani devam.

Forumda seviyeyi bir tek biz düşüyoruz demek.
Hemen hemen bütün terimciler ,onu eleştirenlere her türlü hakareti
rahat rahat edip ne uyarı ne de ceza alıyor ama biz eleştiri yapınca pusu da bekleyenler daha saniye geçmeden cezayı kesiyor.

Neyse hocaniz gibi sizin de sonunuz gelecek az kaldı .
Onunla birlikte siz de rezil olacaksınız

Dün büyük GALATASARAY'li Poldi olmasaydı eğer bu reziliik bir kez daha gün yüzüne çıkacaktı.
Neyse biatcilara gün doğdu hemen terimball diye güzellemelere devam etsinler.
Sene sonu Ömer,akbaba,arda ile hepiniz yolcusunuz
Üstad sakin olalım. Nefret söylemlerinden kaçınalım.

Bana niye saydırıyon?

Fakat:

Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının sülalelerinin üzerinden bütün gerçek Galatasaraylılar sırayla ve tekrar tekrar geçsin !
Mitci misin üstad?

Fakat:

4.5 aydır yazmıyorum diye konuya girince onemli bisey diyeceksin sandık yav alem adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt