Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam böyle bir ortamda başarı gelmeliydi kredin o kadar çok ki kimse sana ses etmiyor ses edenin başını taraftar eziyor ama sen bunu kullanamadın.
Senin kadar az baskı hisseden Guardiola falan vardır ancak. şampiyonluk gitti. Forumda ülke gündemlerine odaklandı.
Foruma mola verme vakti geldi gibi Galatasaray ın konuşacak bir şeyi kalmadı zaten. Üzdün bizi hocam.

Kent krolarina karsi kaybediyor. Hocaligi birakmasa bunlar olmazdi. Suya götürür susuz getirirdi bu hoca bozuntularini.

Ankaragücü maçında yenildik yıkılmadık dedik Dünyanın sonu değil
Sivas maçı puan kaybı geldi haydi bir ümit dedik
Rize maçıyla yıktınız Allah razı olsun

ya hoca, falcaoyu tutup mustafayı çıkardın, sonra luyindamayı forvete gönderdin sonra da falcaoyu çıkarıp babeli koydun bazen bazı hamleleri hiç düşünmeden yapıyormuşsun gibi geliyor forvette falcao mustafa ikilisiyle başladığımız maçın geride olduğumuz son bölümünü babel luyindama forvet hattıyla tamamladık yani bu saçmalığı yazarken bile sinirden gülüyorum

Bizi bu noktaya senin inadın getirdi hocam kurtarsa kurtarsa da senin hırsın kurtarır . Hadi be hocam yaptın yine yaparsın ümidimiz de zulmümüz de sensin .

Hoca nedendir bilinmez gormek istemiyor. Topu daha birinci bolgeden cikaramazken ucuncu bolgeye adam yigarak cozum ariyor. 7-8 mac kazandiran oyun veya futbolcu dan bir mac olumsuz sonuc alirsa herseyi kestirip atiyor silbastan yeni bir seyler denemeye girisiyor.
Td den cok forumdaki taraftarlar gibi davranmaya basladi.

bıkaracağı yok.

ama seneye şampiyon yapmak zorunda

yine kötü gidersek taraftar istifaya davet eder stadyumda.

B3680F5D-5B07-449D-85D6-946E705578D4.webp
F53FA139-9195-4DB9-8FCF-C3BA317C324B.webp
2AEA4AE0-24A1-4CB6-8334-6720926FBCDC.webp

Bu sezonu yine buyuk ihtimal kupasiz kapatacagiz.

Hoca artik bitti yabanci Tdler ilede bi yere kadar bakalim Fatih Terim sonrasi ne yapacagiz Okan da Fos cikarsa bizi cok kotu seneler Yillar bekliyor .

türkiye kupasinda rotasyon yapmayarak bizi adeta elettigini kendi itiraf etmisti. sonra hocadan özelestiri duymadik pek

Keşke lig başındaki formasyonu bozmayip defans akarasina top atan topada sahip olan dengeli bir futbol anlayışı gelişiyordu. Suanki futbolcular ilede bunun tillahini oynardık. Ama bir anda kabız futbola geri döndük bir Rangers mağlubiyeti ile. Hatta Rangers maçında bile kötü değildik. Neden devam etmedi buna anlamıyorum. Bir çok yorumcu Galatasaray Türkiye'de benzeri olmayan rakipsiz bir futbol oynuyor diye yorum yapmıştı. Hatırlayın aynı oyunla Fiorentina hazırlık maçında bize 4 attı. Anlayamadığım şeyler var ya. Yazık oldu matematiksel olarak fener yenerse yine olay bir bjk mağlubiyetine bakarda. Bizim oynadığımız bir top yok. Zaten yarın bjk yenerse bitti artık geçmiş olsun. Yenilsede takıma güvenmiyorum artık. Yazık oldu.

Keşke lig başındaki formasyonu bozmayip defans akarasina top atan topada sahip olan dengeli bir futbol anlayışı gelişiyordu. Suanki futbolcular ilede bunun tillahini oynardık. Ama bir anda kabız futbola geri döndük bir Rangers mağlubiyeti ile. Hatta Rangers maçında bile kötü değildik. Neden devam etmedi buna anlamıyorum. Bir çok yorumcu Galatasaray Türkiye'de benzeri olmayan rakipsiz bir futbol oynuyor diye yorum yapmıştı. Hatırlayın aynı oyunla Fiorentina hazırlık maçında bize 4 attı. Anlayamadığım şeyler var ya...

hücumda her maç, her rakibe fark yaratacak bir oyuncu grubu yok. kafayı kaldırıp orta açabilecek adam da yok (feghouli'nin yokluğunda tabi), ince işler yapabilecek 10 numara da, sürpriz gol katkısı yapabilecek orta saha da. bunun daha yüksek tansiyonlu ve hedef maçlarda kabızlık getirebileceğini düşünüp nicelikten bir şey çıkarmaya çalıştı ama bu sefer de arka tarafta patladık. hücumda etkisizliği anlarım ama bu kadar genç ve atlet takımla arkada nasıl bu kadar eksik yakalanabiliyoruz burası muamma. muamma da değil gerçi sezon ortası taktiği değiştirirsen tutması için bir 5 maç da ona beklemen lazım. hoca şampiyonluk gidiyor mu diye hamle yapıp 2.'liği bile taca atabilecek konuma getirdi gibi.

Bakalım bu yönetim ve ya değişirse yeni yönetim görevine son verebilecek mi sezon sonu. Fatih hoca bir efsanedir. Keşke kendi isteğiyle bıraksa . Eğer gönderilme durumu olup bu kararı eleştiren protesto edecek topluluk olursa sosyal medya da en büyük terim antisi olacağım. Böyle giderse hoca 10 yıl daha kalacak. Bu zihniyetle mücadele etmeliyiz Galatasaray kişilerden daha büyüktür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt