Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakem etkisi doğru ama 2 sezondur oynanan rezalet futbolun mazareti yok. ortada elle tutulur bir futbol olsaydı bu mazaretler geçerli olurdu.

Tamam işte onu benim gibi "terimsporlular" da eleştiriyor. Ama olanlara gözümü kapatmıyorum, vicdanım almıyor. Son transfer döneminde gelen Mostafa, Onyekuru, Halil ve Gedson'un kalmasını istiyorsak demek ki doğru işler de yapmaya başlamışız. Aynı yoldan devam edelim diyorum. Kadrodaki gereksizlerle devam edelim derse bayrak açar eleştiririm.

50 yillik futbol adami olmaya
4 düvelle savasmaya
Milyon euroluk takimlara kurmaya
Utopik futbol taktikleri tutturmaya

GEREK YOK

Önce Taraftarsiz takimin hocasi Okan Sonra 1.64mye kurulmus en kritik topcusunun lisansi kuryeyle tffye yetistirilen Sergen sampiyon oldu.

Istifa ve degisim istiyoruz artik.

Sezon başında Bjk'den takıma bir topçu dahi isteyen olurmuydu zor, 2 sezon Fio'da Leicester'da yokları oynayan herifi getirsek çöp ilan edilir Ft'nin über sisteminde ise yeri zaten olamazdı böyle bir oyuncunun.
Dizleri tutmayın Aboubakar takımdan kovulan Larin'in gol katkısından bahsetmeye gerek var mı zannetmiyorum.
Vasat Lizbonda bile forma şansı bulamayan sağ beki Rosier 7 asistle oynuyor, üstelik herifler senin takımında oynayan Yedlin'i alamayınca almıştı onu tüm sağ beklerin toplamı 7 asist yapmışmıdır bizde zor?
Ha hadi diyelim Rosier çok teknik bizdekiler kazma Mariano gibi oyun kurucu bir bekten bile ne kadar yararlandın eyy Fatih Terim .
40 yaşında ki Atiba mı milletin yüzüne bakmadığı Josef mi kadro kalitelerini arttırmış acaba .
Ya da Alanyanın yedek stoperi Wellington kazması ve Nskala gibi teknikten yoksun bir bek mi ?

Ortada bir sistem olursa oyunculardan yapabileceği şeyleri istersen oyuncu ikna olur ne yaptığını bilir sahada oyun felsefeni de ona göre geliştirirsin .

Ama biz 2 stoper arasında paslaşsın önünde bir regista illa pas dağıtsın hücumdakilerede bireysel yeteneğiniz neye imkan tanırsa yapın dersek ortaya şaşkın ördek ordusu bir takımın çıkması ve her oyuncunun performanslarının %50 nin altında oynaması gayet normal bu gurur senin hocam kusura bakma De Bruyne gibi bir orta saha Sterling , Mahrez gibi 2 kanat Sergio Ramos gibi bir stoperle imkan tanıyamadık sana .

Sarrachi: bu cocuk ilk geldiginde her ileri gittiginde orta yapmaz ceza sahasi icine golluk pas atardi BITTI

Onyekuru: bu cocuk ilk geldiginde direkt 9 puan aldi tek basina aralara kosu atip forveti rahatlatirdi suan sol kanatda cizgide top bekliyor eli belinde BITTI

Marcao: bu cocuk ilk geldiginde tek pasla golluk atak baslatiyordu 60 metreye adrse teslim ters top atiyordu artik sadece stoper partneriyle paslasarak flirtlesiyor BITTI

Luyindama: bu cocuk 9 aydir kendine gelemedi BITTI

Kerem: bu cocuk her gitdiginde fark yaratiyordu sampiyonluk gidince aklina geldi yakinda buda BITTI olur

Muhammed: bu cocuk ilk geldiginde sadece gol atmiyordu stoperleride sirtinda tasiyip takimi rahatlatiyordu artik sahada casper gibi BITTI

Feghouli: bu cocuk bu sezon 8/10 oynadigi donem bu sezon en guzel futbolumuzu oynadik sonra belhanda askina saga cekip BITTI

Omar: bu cocuk ilk geldiginde sag tarafi otoban gibi kullaniyordu tahlisiz kaza oncesi defansdan cikmaz olmusdu BITTI

Emre K: bu cocuk sivasda rakip takimi sut manyagi yapiyordu ya gol oluyordu ya korner yada donen top gol uyordu suan 3 macda 1 sut cekiyor BITTI

bu liste uzayip gider

ONUN ICIN FUTBOLCULARA SALLAMAK SACMA

BIZ BITTIK BIZ HOCAAAAAM! BIZI BITIRDIN

BIR FUTBOLCU BILE ILERLEMEZMI BEEE
10 numara tespit (y)

Bir sergen kadar olamadın hocam o yanında ki çorbacı tayfayı değiştir yoksa sen değiş iki maç olmuyorsun takım trafogücü su artıma spora dönüşüyor.

Kadro iyi değil lafii beni güldürüyor kici kirik ligdeyiz.. Geretsin dönemindeki kadro olsa kume düşerdik herhalde

Evet daha iyi topcuular olsa iyi olurdu ama ozaman nerde senin teknik direktorlugun. Bu takimda gayet şampiyon olurdu. Puan verdiğimiz vasat takimlar belli. Rizeden 4 konyadan 4 yedin be besiktas'ın 7 attığı hataydan 3 yedin 5 yerdin.

Sarrachi: bu cocuk ilk geldiginde her ileri gittiginde orta yapmaz ceza sahasi icine golluk pas atardi BITTI

Onyekuru: bu cocuk ilk geldiginde direkt 9 puan aldi tek basina aralara kosu atip forveti rahatlatirdi suan sol kanatda cizgide top bekliyor eli belinde BITTI

Marcao: bu cocuk ilk geldiginde tek pasla golluk atak baslatiyordu 60 metreye adrse teslim ters top atiyordu artik sadece stoper partneriyle paslasarak flirtlesiyor BITTI

Kerem: bu cocuk her gitdiginde fark yaratiyordu sampiyonluk gidince aklina geldi yakinda buda BITTI olur

Muhammed: bu cocuk ilk geldiginde sadece gol atmiyordu stoperleride sirtinda tasiyip takimi rahatlatiyordu artik sahada casper gibi BITTI

Feghouli: bu cocuk bu sezon 8/10 oynadigi donem bu sezon en guzel futbolumuzu oynadik sonra belhanda askina saga cekip BITTI

Omar: bu cocuk ilk geldiginde sag tarafi otoban gibi kullaniyordu tahlisiz kaza oncesi defansdan cikmaz olmusdu BITTI

Emre K: bu cocuk sivasda rakip takimi sut manyagi yapiyordu ya gol oluyordu ya korner yada donen top gol uyordu suan 3 macda 1 sut cekiyor BITTI

bu liste uzayip gider

boyle bir avatara sahip olan birisinin haksiz olma ihtimali sifirdir

bu liste uzayip gider

Terimcilere soruyorum, son iki sene içinde hangi maçta keyif aldınız? Hangi Futbolcu daha iyi oldu demiyorum, ayni seviyede kaldı? Kadro kötüymüş bırakın Allah aşkına, kötü kadroyla bile iyi bir TD en azından yenilse bile Adam gibi Top oynatır, en azından koşarlar. Bizde hiçbirşey yok, Taktik sıfır, atletizm sıfır, teknik sıfır. Duygusaliği bırakalım, Fatih Terim eskidende, yaptıklarına Allah razı olsun ama rabbim yapaçaklarından korusun.

Yarin ki kadronun kafayi takip oynatmasi gerekirken oynatmadigi ama isi dusunce oynatmak zorunda kalip oynatacagi ardindan kotu sonuc alinmasi halinde otobusun altina atacagi topcular ile mac basi ucretlerini alabilmeleri veya zorunlu opsiyonlarinin kullanilmasi icin oynatacagi evlatlar karmasindan olusmasini bekliyorum.

Iyi veya kötü saglam omurgasi olan takimi (Muslera, Maicon, Fernando, Belhanda, Feghouli, Fernandes, Gomis) kimin nerede ve ne oynayacagi belli olmayan bir kadro yapti. Ilk 11‘e 2-3 oyuncu haric kimseyi sayamiyoruz (Muslera, Marcao, Taylan). Taylan da zaten beceriksiz yönetim 6 numara alamadi diye devsirildi.

Sade FT‘ye de kizamiyorum cünkü yönetimin Gomis‘i göndermesi ve transferdeki beceriksizlikler yüzünden sürekli huzursuzluklar vardi son iki yilda.

13 milyonluk Diagne transferi, bitik Falcao transferi de tuz biber ekti, Mohamed, Halil vs hepsini toplasann1 saglam Gomis forveti yapmaz.

iyi bir yönetim ve transfer planlamasiyla 1 sene daha kalmali ve yine hüsran olursa bir daha td olarak gelmemesi sartiyla yollar ayrilmalidir.

Iyi veya kötü saglam omurgasi olan takimi (Muslera, Maicon, Fernando, Belhanda, Feghouli, Fernandes, Gomis) kimin nerede ve ne oynayacagi belli olmayan bir kadro yapti. Ilk 11‘e 2-3 oyuncu haric kimseyi sayamiyoruz (Muslera, Marcao, Taylan). Taylan da zaten beceriksiz yönetim 6 numara alamadi diye devsirildi.

Sade FT‘ye de kizamiyorum cünkü yönetimin Gomis‘i göndermesi ve transferdeki beceriksizlikler yüzünden sürekli huzursuzluklar vardi son iki yilda.

13 milyonluk Diagne transferi, bitik Falcao transferi de tuz biber ekti, Mohamed, Halil vs hepsini toplasann1 saglam Gomis forveti yapmaz.

iyi bir yönetim ve transfer planlamasiyla 1 sene daha kalmali ve yine hüsran olursa bir daha td olarak gelmemesi sartiyla yollar ayrilmalidir.
Söylediklerin harfi harfine doğru tek yanlısın önümüzdeki sezon Terim'in olması asla böyle bir yanlış yapılmamalı .

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8de8 yapinca sampiyonluk kacti, cünkü bizim hoca bu seriyi yakalayinca nasil olsa donku kaleye koysam, muslerayi forvet oynatsam genede herkesi yeneriz moduna girdi, üst üste 8 galibiyet aldimiz dönem bile cok berbat futbol oynuyorduk ama neymis efendim kazanan takim bozulmazmis, persembenin gelisi carsambadan belliydi hoca, ilk puan kayibindan sonra birden bire iki üc hafta icinde takimi neredeyse komple degistirdin, yetmedi farkli sistemler denedin, ikili forvete bile gectin, sen gercek hayatta FM onyanamaya kalkarsan sonucunu böyle cekersin.

Bilmem kac yilldir teknik direktörlük yapiyorsun ama sonradan td olan okanlar sergenler seni iyi tokatladi, bu demek oluyorki bu isin tecrübesi degil önemli olan kendini gelistirmek mis, sen hala 90li yillarda kalmisin. Sonradan birde pas sistemi diye tuturdugun uyku ilaci futbolun da tutmayinca bildigin ortada kaldin. Eger yeni yönetim senle devam ederse daima maca 1:0 geride basliyacagiz. Cünkü isterse yeni yönetim sana komple bir takim kursun nasil olsa gene ayni futbolu izleyecegiz. Bu saatden sonra senden basari beklemek hayal olur.

bir mecnun yarattın çöldeyim şimdi

Hocamız kendi içinde kavgalı bir adam. Futbola kendini odaklayamıyor ve asıl kalması gereken yerde duramıyor. Seçtiği yardımcı hocalardan tutunda sahaya sürdüğü 11’e kadar hep bir adam kayırma adam tutmadan yana. Hoca adamcılığı çok seviyor. Hakettiğine hakettiği formayı verip sadece sahaya sürse son 2 sezonda 2 şampiyonluğu daha kendi hanesine yazardı.

Evet Fatih Terimi çok seviyorum, çok başarılı olduğu dönemler de oldu ama günümüz futboluna ayak uyduramıyor. Bırakması ve efsane olarak kalması kendisi ve bizler için en hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt