Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenek giriyor orada da devreye. Feghouli bey bu sezon sermese en değerli assetimiz olurdu o oyunda. Geçen şablon attım dalga geçildi. Bölgelerde sayısal üstünlüğü pas yaparak kazanıyoruz ancak devamı gelmiyor. Geçiş kovalayacak kadar atletik de değiliz. Eldeki oyuncular buna mecbur kılıyor biraz. Yeni sezon transferlerine göre bekletiyorum o yüzden eleştirilerimi.

ama bu da yine hocanın hanesine yazılacak bir eksiklik.
bu takımı kurgularken net şekilde hata yaptı
kreatif olamıyoruz çünkü oyuncu yapısı müsait değil.
enerjik, topa basan, üretkenliği düşük ama ısıran takım olamıyoruz çünkü oyuncu yapımız ona da müsait değil.
iki arada bir derede bir takım var. bir transfer döneminde takip ettiğimiz planı diğer dönemde çöpe atıp başka bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Ne alaka ki 😀 ben hocanın hala sene sonunda gitmesi taraftarıyım ancak eleştirilmesi gereken yerde eleştirdiğimiz gibi iyi iş yapınca hakkını da vermek gerekiyor.
Hangi iyi iş,3 puan dışında ne iyiydi mesela,haftaya yenilirsek nolucak tamam 2 hafta kazandık artık kalmalıya geçip malatyaya takılırsak hayır gitsinemi dönücez,1ileri 2 geri yapıyoruz sadece

ya siz maçları nasıl izliyosunuz bende bunu merak ediyorum

2020-10-07 (27).webp
2020-10-02 (175).webp
2020-10-02 (188).webp
2020-10-02 (151).webp

Başlıktaki postlara göre ifadem yine değişkenlik gösteriyor

İlki Çebi'nin laflarını yedirtmemiz sonrası memnuniyet bildiren postlara
İkincisi 'evet haklısın, o kadar puanı kaybetmemeliydik kesinlikle' şeklinde yorumladığım normal eleştirisel postlara
Üçüncüsü her maçtan sonra en saçma bir olaydan bile hocayı gömenlere
Dördüncüsü hakarete başvuran ve ikilik çıkarmaya çalışanlara yönelik ifade

Ben yine hepimizin çabası GALATASARAY diyorum. Ve eleştirenlere kesinlikle saygı duyuyorum
Haklı ve hakaretsiz eleştirilere...

Bazı muhabbetler bayık yav. Tekrar tekrar tekrar görmek de sıkıcı.

Emekli oluyorum diyene kadar kalmalı.
Başkanların hiçbirinin göndermeyeceği için bunu yazdım. Muhtemelen hepsi devam edecek.

Benim demek istediğim itibarsızlaştırmadan, bu dönemi son dönemi olsun demek istiyorum. Emekliye ayrılsın.

Yeni yönetimler en ufak başarıda kendisine koşmasın ve Terimden sonraki dönemde kendi yolumuzu çizebilelim.

ama bu da yine hocanın hanesine yazılacak bir eksiklik.
bu takımı kurgularken net şekilde hata yaptı
kreatif olamıyoruz çünkü oyuncu yapısı müsait değil.
enerjik, topa basan, üretkenliği düşük ama ısıran takım olamıyoruz çünkü oyuncu yapmızı ona da müsait değil.
iki arada bir derede bir takım var. bir transfer döneminde takip ettiğimiz planı diğer dönemde çöpe atıp başka bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Tabi ki sorumlulardan biri. Ama yazın 2 milyona bile adam alamıyorduk yav. FFP'de hiç hareket alanı bırakmadılar. Dön ha dön D'Avila'nın kiralıkları, önceki sezonlar da dahil hep günü kurtaracak hamleler. Maddi külfetten başka bir şey getirmedi. Ama şimdi bunları temizleme fırsatı olacak gibi. O yoldan ilerlerse tam destek diyorum.

Fatih Terim'i şu konuda tebrik etmek lazım daha önce ligde kimsenin yapmaya çalışmadığı bişey vardı Beşiktaş'a karşı kimse Beşiktaş'ı geri koşturmaya çalışmıyordu o kadar rahat geriden top çıkarıp çat çat Ghezzal'a Nkdou'ya Aboubakar'a atıyorlardı ki bizim maçta Ghezzal'ın hücumdaki etkinliğinden çok gelip geriden top çıkarmaya çalışırken gördüm

40 yaşındaki Atiba & 32 yaşında son 2 senesini Arabistan'da geçirmiş Josef'le öyle baskı altında çok üstün olmayan Rosier&Nsakala bekleriyle durduğun yerde oynamak topu alıp hemen ileri atmak kolay tabii ki ama oyunu geniş alanlara çıkarıp Beşiktaş'ı geriye koşturup nispeten baskı yapınca bu kadar etkisiz kalmaları şans eseri değildi

Fatih Terim'den çok görmeye alışık olmadığımız şeyler bunlar resmen Beşiktaş'ın eksi yönlerine çalışmış ve çok da kasmadan oyunun bütünüyle üstün bir Galatasaray vardı "oynayarak" böylesine önemli bir maçı kazanmak hatta sonradan oyuna giren oyuncularından da böyle katkı alabilmek Fatih Terim'e + yazar

Ekli dosyayı görüntüle 122136Ekli dosyayı görüntüle 122137Ekli dosyayı görüntüle 122138Ekli dosyayı görüntüle 122139

İkincisi 'evet haklısın, o kadar puanı kaybetmemeliydik kesinlikle' şeklinde yorumladığım normal eleştirisel postlara

Ben yine hepimizin çabası GALATASARAY diyorum. Ve eleştirenlere kesinlikle saygı duyuyorum
Gandhi gibi adamsın renktas

bu maç sizce alt tarafı 3 puan mıydı?günlerdir sahamızda kupa kaldırma hesapları yapan, başkanlarının bizi tiye aldığı ve 6 puan geride olmamıza rağmen soğukkanlı bir şekilde göz doyuran bir galibiyet kazandığımız bir maç bence üç puandan fazlasıdır.
Ben mesajımda zaten seneye gitmeli demişim sürekli de diyorum daha ne yapmalıyım?Yani zaten sezon bitmiş, yönetim belirsiz hoca belirsiz kalan giden belirsiz ben daha ne demeliyim falakaya mı yatıralım hocayı hep beraber?😀Şu saatten sonra sezon bitti, puan kayıplarını da geri alamadığımıza göre kalan maçlardan en azından keyif almaya çalışıyorum keza bugün oynanan oyundan da mutluyum.Malatya maçının sonucu benim fikrimi değiştirmez ama siz biraz galibiyetlerden keyif almaya bakın bence ft karşıtlığından bjk galibiyetine sevinemiyorsunuz

Hangi iyi iş,3 puan dışında ne iyiydi mesela,haftaya yenilirsek nolucak tamam 2 hafta kazandık artık kalmalıya geçip malatyaya takılırsak hayır gitsinemi dönücez,1ileri 2 geri yapıyoruz sadece

ya siz maçları nasıl izliyosunuz bende bunu merak ediyorum

Ekli dosyayı görüntüle 122136Ekli dosyayı görüntüle 122137Ekli dosyayı görüntüle 122138Ekli dosyayı görüntüle 122139

hocamın bana bakışı nasıl rengim

bu maç sizce alt tarafı 3 puan mıydı?günlerdir sahamızda kupa kaldırma hesapları yapan, başkanlarının bizi tiye aldığı ve 6 puan geride olmamıza rağmen soğukkanlı bir şekilde göz doyuran bir galibiyet kazandığımız bir maç bence üç puandan fazlasıdır.
Ben mesajımda zaten seneye gitmeli demişim sürekli de diyorum daha ne yapmalıyım?Yani zaten sezon bitmiş, yönetim belirsiz hoca belirsiz kalan giden belirsiz ben daha ne demeliyim falakaya mı yatıralım hocayı hep beraber?😀Şu saatten sonra sezon bitti, puan kayıplarını da geri alamadığımıza göre kalan maçlardan en azından keyif almaya çalışıyorum keza bugün oynanan oyundan da mutluyum.Malatya maçının sonucu benim fikrimi değiştirmez ama siz biraz galibiyetlerden keyif almaya bakın bence ft karşıtlığından bjk galibiyetine sevinemiyorsunuz

la sergen senmişssin hakkaten niye laf etmion olum yaw

yabancı hocayı kaldıracak zemin oluşmamış daha. terim'e bunları yapanlar bir tane garibanı 2 maça halıya sararlar. bir gün aysal gibi bir başkan veya allegri gibi bir hoca masada olmadığı müddetçe hayal dünyasından bir an önce uyanmanızı tavsiye ederim sayın tudorsever renktaşım.

Sürekli anlatmaya çalıştığım olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt