Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar orta yapilan oyunda Mustafa yerine kafası hiç olmayan Halil oynadı.O toplar Muhammed'e gelse en az iki tane atardi

Memnunmusun cikardin kadro ve oynattin futbola ? Yeminle deli olmamak elde degil göztepe görevini yapiyor bizim oynadimiz futbola bak les bile degil

Taktiği maketigi geçtim bir gram bilgin yok bu konuda bu netleşti artık. Ulan tribünde yedek kulübesinde diğer maçı takip ediyor topçular bu kadar mi salaksınız lan aklımı yitirecem yaa kendi maçına konsantre olsana sahada oynayanlara diğer maçın sonucunu niye aktarıyorsunuz lan salak o taraftar Allah belalarını versin o tribündekilerin milletin konsantrasyonunun içine ettiler.

Hocam evlatlarına sözleşme vermek için takımın ırzına geçtin de artık yeter be. Şimdi paşa paşa hakedenleri oyuna alacaksın kendini kurtarmak için.

Organizasyon yok, disiplin yok, fizik yok.

Anladık. Peki kafa vuracak tek oyuncun olmayan bir takımla sahaya çıkıp, salak gibi sağlı sollu on beş bin orta yapmak nedir?

Arda mı, Babel mi, Halil mi, Emre Akbaba mı vuracak kafayı?

Kafa da, akıl da yok.

Bu takımda bir teknik direktör de yok.

Şampiyon da oluruz bu iğrenç ligde başarı değil. ikinci yarı beş atsak da şaşırmam. Takımlar leş. Başarı değil.

Her şeyi geçtim… Şu leş lige bak. Son maçtayız şampiyon olacak üç takım da mal gibi ilk yarılar bitirmiş.

Ayıp yahu!

Bırakmalı artık diyorum yaklaşık iki aydır. Yapamıyor artık göremiyor garip bir inadı var vallahi anlamak mümkün değil. Malatya kapanıyor adamların tek silahı kontra sen Babel ve Ardayla nasıl kontra savunması yapacaksın. Bu Akbaba da bizim göremediğimiz ne var Allah aşkına ne var yahu.

Bilmiyorsan al sana 11 : Muslera - Saracci-Donk - Marcao-Yedlin (Mecburen) - Taylan-Gedson - Kılıç- Kerem - Mustafa- Babel (Arda)

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt