Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istifa sinyali vermişsin ..31 mayısta sözleşmem bitiyor filan demişsin hiç bekleme gündem senin istifan olur bjk nin iğrenç ötesi şampiyonluk kutlaması ikinci planda kalır.yonetime başkana güzel giydirdin keşke daha açık konuşsaydin iyice rezil etseydin bu yönetim zerre hak etmedi şampiyonluk gelse yönetime rağmen gelecekti.saha içine bakarsak ama sayın hocam lütfen bırak biz razıyız senden güzel ayrılalım..
Seneye kalırsan çok daha kötü ayrılık olur ki hiç istemem bunu.
Olmuyor hocam maalesef lafla yürümüyor işler..son 3 haftaya kadar batırdın zaten futbol olarak bisey koymadı takımın ortaya.
maç sonu röportajında övündüğün son 3 haftada ise strateji hatası yaptın.
Son 2 haftada averajin lazım olduğu kesinken takıntılarina devam ettin.
Bakın bu akşam şampiyon olabilirdik. bjk pekala berabere kalabilir veya biz +2 gol fazla pekala atabilirdik.ancak bu şampiyonluk bizi sadece 1 sene daha oyalardi o kadar.yuzde 100 yine cl de averaj takımı olurduk takıntılarla takım yönetilmez hocam.
Emre Kılınç bu maçta süre almadı inanılmaz bir tercih bu.arda yine 11 başladı.akbaba için lafa söze gerek bile yok.
Koca sezon bir maça müdahale edip müthiş dokunuş dediğim tek oyuncu değişikliği geçen hafta Taylan in çıkıp Ömer in girmeseydi.
Denizli maçında averajin elzem olduğu kesinken 56.dakikada babel oyundan çıktı kimse konuşmuyor sezonun skandal oyuncu değişikliğiydi.bu noktaya geldiyse bu yarış en büyük pay babelin son 1 aylık performansı sayesinde oldu.ama senin aklınca emre akbaba ve Arda ile gelmişti o 3 puanlar.

Biraz da geleceği konuşmak gerekirse sevgili hocam 31 mayısta sözleşmen bitiyor. inşallah seçilecek yönetim bir mucize olur da devam etmez seninle. artik nasıl bir mucize olur yeni başkan bu tükenisi görüp sözleşmemi imzalamaz yada sportif direktör getirir de ben onu takmam direkt başkana bağlı çalışırım diyip kabul mu etmez misin bilmiyorum ama yollarımızın ayrılması elzem oğlu elzem.
ortada büyük bir başarısızlık var uzatmak inatla devam etmek bize yıllar kaybettirecek.
Günü kurtarmak adına şampiyon olsak Çok sevinecektik ama eminim eğer senin gitmenle neticelenecekse bu 2.lik çok daha hayırlı olacak bizim için.tamamen duygu ile ego ile kurulan yönetilen zerre akıl katılmayan bir takım idare şekli seneye bizi ilk 5 e bile sokamaz...
8 şampiyonluk yasatmissin dedimya biz senden razıyız canın da sağ olsun mesele kaçan şampiyonluk değil.
O eski zamanlardaki gibi üstüne koyarak gitse takım kimse bisey demez zaten ama son 4 yılda 100 maçta iyi oynadığınız maç sayısı 5 ancaktir.yaptirdigin transferler akıl işi değil.yedlin i mesela gözünle izleyip mi transfer ettirdin?
Orta saha almayan hain yönetime rağmen senin onay verdiğin etobo yu gözlerine izleyip mi transfer ettirdin?
Yeni takım kurgulama aşamasında senin olman demek milyonlarca euro nun boşa gitmesi demektir maalesef.
Büyük efsanesin gönlümüzdeki yerin kaçan bir şampiyonlukla zerre eksilmez ama ayrılıkta sevdaya dahildir bilirsin.
Yolun açık olsun.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende uzuluyorum, git denmez ki Terim'e. Genc kardeslerimi anliyorum, bende zevk almadim oynadigimiz en az 20 mactan en az diyorum hani iyimser daha da coktur ama rakiplerin maclarinida izledim oyle ya da boyle onlarda ucup kacmadi. Ilk 5'de olan tum takimlari bir sekilde yenmisiz. Eksik kalmisiz, cezalar alinmis, transferler bitirilememis falan.. Cok sacma sapan isler yapildi sezon boyunca.

Sunu isterim bende; yeni bir hoca gelsin ilk sene sampiyon olamasakta yeni yapilanma, sistem ve duzen falan ama iyi oyunla/umit veren bir oyunla ilk 3-5'te bitirelim... Sonra gelisim devam etsin, borclar kapansin oyuncu al/sat gelissin, iyi futbol devam etsin gerekirse bir sene daha.. Korkum su, yonetim listeleri belli, vaatler belli, TFF/MHK/Siyaset dengesi belli bu sartlar altinda kimi getirirsen getir basarili olma orani cok dusuk. Ve hatta daha da kotu neticelerle btirimemiz olasi. Bilmiyor ne olur ne biter ama tek istegim, en iyi olasiliklar olussun. Terim gidecekse yerine en dogru yapilanma ile yeni bir Teknik Ekip ve Oyuncu grubu gelsin, Yonetim onlari sahipsiz birakmasin... Terim kalacaksa da hoca'nin saha icine konsantre olmasi icin gereken yonetimsel caba maksimum olsun, transferler gecikmesin, ya da gecikiyorsa buna alternatifler olusturulsun. Yazik edilmesin artik basit hatalarla gelecek sezon kazanimlari.

Hersey icin sonsuz tesekkurler hocam

Kendi adima konusmam gerekirse bir Galatasaray’li olarak beni herzaman gururlandirdin baskalarina karsi kazandirdigin kupalar ve basarilardan sonra

Alacagi karar ne olursa olsun takimin basinda kalsa da ayrilik karari alsa da sonuna kadar destekcisi olacagim

Fatih Terim: “Habire soruyorlar sözleşmemi, ben de habire bitti diyorum. Ben yarın itibarıyla Bodrum'a gidiyorum. Amerika'ya gidemiyorum vizem yokmuş.”

Fatih Terim: ''Ben tahmin ediyorum 2 mi 3 mü ya 10 senelik ya da 15 senelik imza attım. 2 defa 5 seneye imza attığımı hatırlıyorum meğer 2 senelikmiş onlar.''

İşi gücü başkana laf çakmak
Yememiş içmemiş başkana laf söylemek için beklemiş.

O kadar erkektiysen başkan sana ve oyunculara sahada sürünüyorlar dediğinde konuşacaktin.
Tabi biliyordun tekmeyi yiycektin onun için sesini edemedin

Şu laflara çalıştığın kadar duran top çalıştırsan Nisan ayında şampiyonduk.

Hainlik edip elinle şampiyonluğu verdin.
Şimdi Bodrum'da keyfini sür.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Dakika 1:57;

Kazanilan ikili Mucadele: biz: 62 mlt: 69
Kazanilan Hava Topu: biz: 19 mlt: 24

Defansta ofanstra iki ayri kiyas gordum her ikisinde de bariz ustunlugumuz yine yok.

Top bizde, geri kalan hersey bizde ama mucadele kazanamiyorsun havatopu da kazanmiyorsun. Yani daha az kazaniyorsun. Yani ortalarin da kotu donen toplari alma olasiliginda.

Orta saha olarak cok kotuyuz demis miydik ? Elinde bir Melo olsa, bu iki "onemli" istatistik eminim lehimize donerdi. Gol de yemezdin gol de atardin baski da kurardin rakibi de cabucak sindirirdin. Bunlar ufak ama cok onemli detaylar.

Fatih Terim: “Habire soruyorlar sözleşmemi, ben de habire bitti diyorum. Ben yarın itibarıyla Bodrum'a gidiyorum. Amerika'ya gidemiyorum vizem yokmuş.”

Fatih Terim: ''Ben tahmin ediyorum 2 mi 3 mü ya 10 senelik ya da 15 senelik imza attım. 2 defa 5 seneye imza attığımı hatırlıyorum meğer 2 senelikmiş onlar.''

İşi gücü başkana laf çakmak
Yememiş içmemiş başkana laf söylemek için beklemiş.

O kadar erkektiysen başkan sana ve oyunculara sahada sürünüyorlar dediğinde konuşacaktin.
Tabi biliyordun tekmeyi yiycektin onun için sesini edemedin

Şu laflara çalıştığın kadar duran top çalıştırsan Nisan ayında şampiyonduk.

Hainlik edip elinle şampiyonluğu elinle verdin.
Şimdi Bodrum'da keyfini sür.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
kendi camiasına böyle düşman hareketler çizmesi hoş değil, anladık cengizi sevmiyorsun ama abartmanın lüzumu yok adamın bir iki yıllık ömrü kalmış zaten, ayıp kaç yaşına gelmişin

Zevksiz futbol seyircisiz sezonda kendini aştı.. doğru dürüst oyun planımız yok, 11’de süreklilik yok, transferler başarısız Mostafa hariç hiçbiri sana seri maç almadı. Masaya vuracak yönetim yok. Tamam herşeye rağmen son 25 dk’ya kadar şansımız devam etti ama sorun puan alıp almamayı geçti. İzlediğimiz futboldan zevk almak istiyoruz.. bıktım bu temposuz ruhsuz bitik top çevirmeyi izlemeyi. Maç günlerine randevu vermiyoruz, 90 dakika çile çekmek için.

Duran toplar reklam arası gibi, uzaktan şut ile şık goller 15 maçta 1 denk geliyor. Araya kaçan ofansif koşular kısıtlı, o pasları atacaklar kısıtlı. Akışkanlık berbat, oyun zekası rezalet.. senin avrupada 4. Torbadan çıkanlar bile bizden daha seri, şekli şemalı belli.

Yönetim ayrı berbat..

Şeçime kadar bekleyeceğiz hocayı ve kaderini.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sadece Taylan'dan DM çıkarması bile sezonu kurtardı, ilk yarının ortalarında bulduğu oyunu bozmasaydı keşke.

Hocam artık başkan yada yönetici ol. Teknik direktörlükten emekliliği al artık.

Tam tersine sadece teknik direktor olmali.
Yonetici olmamali
scout Ekibinin basinda olmamali
Transferleri yapmamali
Sportif direktor olmamali
Altyapıyla ilgilenmemeli yonetmemeli
Sadece kendini isini yapsa her sene 10 puan fark atardik

Renktaş Terim Ferguson değil. Bırakıp yönetici olsa Hamza Hamzaoğlu dışında biriyle zor çalışır, müdahil olmak ister. İlk 11'i yine Terim belirler başkan olsa bile.

Valla bana kalsa hocayı yönetime alır ve basın sözcüsü yaparım

Hem hakkımızı savunur hem de Tff ve mhk ile savaşa girer

Ceza yese de önemli olmaz o kadar

Sonuçta tff ve mhk'ya savaş açmayan yönetim istemiyoruz diyoruz

Bunu da en iyi hoca yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt