Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Hocaaaaaaam
Gemiyi en güvenli şekilde limana yanaştıracağız demeni özledim hocaaam
Gemiyi en güvenli şekilde limana yanaştıracağız demeni özledim hocaaam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derin bir yalnizlik hissetmesin diye Ömer ve Tasdemir gibi 2 has evladina %50 zam yapmislar.Milli takımın başına geçse işin sonunda Yalnızlık hissediyorum diye açıklama yapacağı kesin olsada söz konusu evlatlar ise gerisi teferruattır..
hepsine kapaklari takacaz hayri abimft rapor verdiyse bile uzatılan mukavelelerden apo sorumludur, en son malatya maçından önce hocayla konuşmuş ve bugün imza atılıyor heriflerle. o esnada hocayla çalışmayacak başkan adayının listesine giriyor, okan burukla görüştü diye haber çıkıyor. heralde seçilmeleri taktirde çalışacakları hocayı bulup mukavele yenilenecek oyuncuları falan konuşmuşlardır bu yeni td ile.
hepsine kapaklari takacaz hayri abim
yigit sardan aday olduguna pisman olacak insh
aman beni secmeyin diye gömlekle geziyor olabilirztn pişman kim beni bu işe bulaştırdı diye küfrediyodur kendi kendine
ft rapor verdiyse bile uzatılan mukavelelerden apo sorumludur, en son malatya maçından önce hocayla konuşmuş ve bugün imza atılıyor heriflerle. o esnada hocayla çalışmayacak başkan adayının listesine giriyor, okan burukla görüştü diye haber çıkıyor. heralde seçilmeleri taktirde çalışacakları hocayı bulup mukavele yenilenecek oyuncuları falan konuşmuşlardır bu yeni td ile.
Okan hocama kavuşuyor muyuzokan işte yav abdürrahim kimi bulacak
Okan hocama kavuşuyor muyuz
Ekibimizi euroya goturen yerli degil miydi rengim. Kadro yetersiz yapacak bir sey yok. Futbolu 5 sene önce bırakmış balein çeyreği kalitesinde bir tane adamımız var mi. Veya osmizda ramsey kalitesinde bir herif. Bu kadroya tarihimizin en iyi jenerasyonlarımızdan biri falan diyenlere guluyorum. Iki tane stoperle mi oluyor bu. Sonuc olarak bu ülkeye yabanci hoca getirmek vatan hainligiyle eşdeğerdir.allah korusun
bugün de gördüğün üzere sadece bizde değil bütün ülkede ikinci bir emre kadar türk td çalışmasına izin verilmemeli
Renktaş yabancı hoca konusunda çok ön yargılisin.Ekibimizi euroya goturen yerli degil miydi rengim. Kadro yetersiz yapacak bir sey yok. Futbolu 5 sene önce bırakmış balein çeyreği kalitesinde bir tane adamımız var mi. Veya osmizda ramsey kalitesinde bir herif. Bu kadroya tarihimizin en iyi jenerasyonlarımızdan biri falan diyenlere guluyorum. Iki tane stoperle mi oluyor bu. Sonuc olarak bu ülkeye yabanci hoca getirmek vatan hainligiyle eşdeğerdir.