Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaaaaaaam

Gemiyi en güvenli şekilde limana yanaştıracağız demeni özledim hocaaam :D

Milli takımın başına geçse işin sonunda Yalnızlık hissediyorum diye açıklama yapacağı kesin olsada söz konusu evlatlar ise gerisi teferruattır..
Derin bir yalnizlik hissetmesin diye Ömer ve Tasdemir gibi 2 has evladina %50 zam yapmislar.

Ft yeniletti sözleşmeleri lamı cimi yok

Paraya karışmamıştır ama kalsın raporu vermiştir yüzde 1000

Apo kendi kafasına göre yapsa şenerlede uzatırdıki onla uzatmak daha mantıklıydı sağbekte hiç yerli yok

Ftnin kalsın raporu olmasa bunlarda şener gibi başka takımlarla anlaşırlardı

Ft çocuk esirgemeye evlatlar için 5m tl bağışlamıştı trink

Göreve kesin dönemeyişi resmileştiği an kulübün ibanına burdaki evlatları içinde zararı karşılayacak miktarı yatırması boynunun borcudur

ft rapor verdiyse bile uzatılan mukavelelerden apo sorumludur, en son malatya maçından önce hocayla konuşmuş ve bugün imza atılıyor heriflerle. o esnada hocayla çalışmayacak başkan adayının listesine giriyor, okan burukla görüştü diye haber çıkıyor. heralde seçilmeleri taktirde çalışacakları hocayı bulup mukavele yenilenecek oyuncuları falan konuşmuşlardır bu yeni td ile.

ft rapor verdiyse bile uzatılan mukavelelerden apo sorumludur, en son malatya maçından önce hocayla konuşmuş ve bugün imza atılıyor heriflerle. o esnada hocayla çalışmayacak başkan adayının listesine giriyor, okan burukla görüştü diye haber çıkıyor. heralde seçilmeleri taktirde çalışacakları hocayı bulup mukavele yenilenecek oyuncuları falan konuşmuşlardır bu yeni td ile.
hepsine kapaklari takacaz hayri abim
yigit sardan aday olduguna pisman olacak insh

Maalesef bugünkü konjonktürde Ft’nin milli takıma gitmesi çok zor. Bizim taraftarın bir kısmı farkında değil ama Terim artık ülkede sevilmeyen bir adam. İstenmeyen adam durumunda. İlerde şartlar değişebilir belki ama şimdilik başımıza kalacak gibi görünüyor.

Sözleşmesinin bittiğini hatırlatayım, umarım da devam etmez, bu aptal taraftar zihniyeti de layıkını bulur yeni hocayla.

Kimse FT ile devam etmek zorunda değil, kimse onun taleplerini gerçekleştirmek zorunda da değil.

Abdürrahim'in şov yaparak uzattığı sözleşmelerin sorumlusunu FT yapan mallara bu lafım. Şardan'ı aday çıkarmak için 20 gün kaybettiren şerefsizler seçime 3 gün kala kimseyle sözleşme uzatmak zorunda da değildi.

okan işte yav abdürrahim kimi bulacak

allah korusun

bugün de gördüğün üzere sadece bizde değil bütün ülkede ikinci bir emre kadar türk td çalışmasına izin verilmemeli
Ekibimizi euroya goturen yerli degil miydi rengim. Kadro yetersiz yapacak bir sey yok. Futbolu 5 sene önce bırakmış balein çeyreği kalitesinde bir tane adamımız var mi. Veya osmizda ramsey kalitesinde bir herif. Bu kadroya tarihimizin en iyi jenerasyonlarımızdan biri falan diyenlere guluyorum. Iki tane stoperle mi oluyor bu. Sonuc olarak bu ülkeye yabanci hoca getirmek vatan hainligiyle eşdeğerdir.

Ekibimizi euroya goturen yerli degil miydi rengim. Kadro yetersiz yapacak bir sey yok. Futbolu 5 sene önce bırakmış balein çeyreği kalitesinde bir tane adamımız var mi. Veya osmizda ramsey kalitesinde bir herif. Bu kadroya tarihimizin en iyi jenerasyonlarımızdan biri falan diyenlere guluyorum. Iki tane stoperle mi oluyor bu. Sonuc olarak bu ülkeye yabanci hoca getirmek vatan hainligiyle eşdeğerdir.
Renktaş yabancı hoca konusunda çok ön yargılisin.

Unutma ki; bizi bugünlere getiren Derwall'in Ülke futbolunda yaptığı devrimdir.
Adam tesislerden sahaya, idmanlardan oyuna, beslenmeden sağlığa hemen hemen sporla ilgili her şeyde bilinçlendirme çalışması yaptı ve çok büyük fark yarattı.

UEFA kupası geldiyse Derwall'in yaptığı devrim sayesinde geldi.

Şu an tüm yerli hocalar dahil Avrupa'nin çok çok gerisinde kaldık.

Hiçbir yerli hoca kendini geliştirmeyi beceremedi.
Öyle Anadolu takımlarında çalışmak ile modern futbola adapte olamazsın.

Bir sürü yeni metod var.
Analizler var.
Oyuncu gelişimleri var.
İdman teknikleri vs. Var

Özellikle oyuncunun kişisel gelişimi konusunda yerli hocaların bilgisi yerlerde sürünüyor.

Bir tane yerli hoca söyle ki; bir oyuncunin koşu stilini,nefes alma şeklini, beslenmesini,kas kutlesini vs. Geliştirmis olsun oyuncuya katkısı olmuş olsun?

Tamam belki bu işler A takım hocasının yapacağı işler değil ama onun sorumluluğunda olan işler ve mutlaka takip edilip geliştirilmesi gerekiyor.

Tekrar tekrar söylüyorum
Futbolda Avrupa'ya adapte olmak için doğru düzgün bir hoca getiren ilk kulüp arayı açıp gidecek.
Öyle advocat,hiddink,benitez, Mourinho gibi içi geçmişleri kast etmiyorum.

Hocayı ben de istemiyorum ama iki topcumsu insan ile sözleşme imzalamayı hocaya yıkmak kötü niyettir. Apo ve MC nin halt yemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt