Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gittiği gün, bu kulüpte rezilliklerin bittiği gündür... O zamana kadar soğuk suya devam...

Yemin ederim eline dünya karmasını verseler 10 haftada hepsini 2.lig topçusuna çevirir. Sahada kimse ne yaptığını bilmiyor, bi de her pozisyonda hatalı pas atan oyunculara sövmüyor mu bitiyorum. Sanki takıma bişey öğretmiş bu zamana kadar, oyuncuların hepsi içten içe Terimin hoca olmadığının farkında dile getiremiyor kimse. Lisanlı herhangi bir antrenörü gözü kapalı getirebiliriz Terimin yerine herkes olur.

Bir de Okan'ı beğenmiyorlar burada

Cidden yazık ya

4 koca sene bea kardeşim

Hiç mi bir oyun gelişmez

pandemi olmasa yürürdük bence

ayrıca rakibin en önemli oyuncularının olmaması da planlarımızı bozdu
takımımız ilk defa full tribünlere oynadı ve bu baskıya alışık değildik uzun süredir. Baskı bizi bu duruma getirdi, zamanla daha iyi olacağız transferler de gelecek inşallah yakın zamanda

Bir maça ne kadar kötü hazırlanılır desen herhalde bu maçı örnek gösterirsin ders olarak. Bide çıkıp rakibin maçlarını izledik falan diyip taşşak geçiyor bizle.

Ciddi ciddi bu takima bonservisli adam alınmamalı. Bundan oncekiler gibi hepsi mundar olacak. Bu sene zaten bizden bir bok olmayacak, masrafa gerek yok.

Lakin şimdi iki gün önce acele edip parayi savurmayacağız diyenler panikle bir ton para savurup birkaç gün icinde transferleri bitireceklerdir. Bu kadar amatörce yonetiliyoruz iste.

yav senin neyin boşunu yapıyon acaba takım top oynayıp muslera o hatalı golleri yese , ft denen herif niye eleştirilsin beyin yerine ftnin molekülleri mi enjekte edilmiş napılmış size çok enterasan şu rezilliği savunmak

bu takım nasıl top oynaayacak, ortada sahaya kaliteli oyun koyabilecek kadro mu var? herif her şeye rağmen bi sistem değişikliği denedi, kalecisi ayrı, stoperi ayrı sıçtı. ezbere 4-3-3 çıksa bireysel hata olmadan da aynı sonuç çıkacaktı. bugün tek eleştiri bu kadar bireysel hata kafaca maça hazır olunmaması üstüne olabilir, onun dışında bişey denemedi, elini bilmemnesini öptü diye oynattı eleştirilen tümü esas boş olan. sanki elinde gedson vardı da arda'yla başladı, muslera dururken fatih'le başladı. elinde ne varsa sahaya attı, o da yetmedi işte. size bu kini kimi enjekte etti de averajla giden şampiyonluğa da, temmuz'un ortasında 2. lig kadrosuyla çıkılan psv deplasmanına da aynı kini kusuyosunuz acaba.

Bırakın artık bu biat kültürünü. Yurtdisinda oturup ulkemizi izleyince gerçekten utanilacak okadar şey görüyorum. Baştan sona her alanda biatcilik. Politikasindan tut sporuna kadar. Ölesiye birinin arkasindan gidilmez be.. Eger beceremiyorsa biri ona DUR demeyi bilmek lazim. Neymis, Terim dusmanlari sevincliymis. Sokayim boyle anlayisa ya. ALLOOO TAKIM ELDEN GIDIYOR. Hataya hata demeyi bilelim artik. Çıkaralım başı kumdan. Olmuyor olmuyor olmuyor

Uzun suredir kendimi bukadar zavalli hissetmedim. Utanmadim ben.

Bir de Okan'ı beğenmiyorlar burada

Cidden yazık ya

4 koca sene bea kardeşim

Hiç mi bir oyun gelişmez

okan mokan yok

türk çete mensubu olmayacak artık

karşı takımda alman beden eğitimi hocası olsun bütün türk teknik direktörler kafa kafa versin yine şansları yok

çünkü hakederek bir yere gelmiyorlar

çünkü hepsi çete

Arda, Akbaba, Ömer ve Emre ile sözleşme yeniletti bu zat. Toplamda 3 milyon euro ödüyoruz bu 2.lig futbolcularına. 30 kişilik kadroda gs seviyesine yakışır 2-3 oyuncu var. Hemen hemen hepsi Terim döneminde geldi ciddi harcamalarla.

Sonuç?

Gs tarihinde görülmemiş rezaletler ve kepazelikler silsilesi. Yıllardır devam ediyor ve devam edecek. Kuruluş ilkelerimiz, felsefemiz, değerlerimiz ayaklar altında. Utanç vesikası bir dönem. Hiç unutulmayacak. Yaşatanlar gs efsanesi değil, hainleri olarak anılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt