Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan bir-kaç dakika önce Mohamed 'i medyanın önüne attı, hatta bir de bu böyle devam ederse oyunu değiştirmek yerine oyuncuları değiştireceğiz dedi, zırt pırt formayı kaybeden bir daha kolay kolay alamaz diyor

Evlatları sanırım bu söylediklerinden muaf tutuluyor
arda babel ömer ve akbaba kapsamdışı herhalde. nekadar rezil oynarlarsa oynasınlar yerleri hep sağlam

arda babel ömer ve akbaba kapsamdışı herhalde. nekadar rezil oynarlarsa oynasınlar yerleri hep sağlam
İşte Mohamed & E.Kılınç & Luyindama filan bu sözlerin hitap ettiği belli, mesela Psv maçlarının faturası E.Kılınç'a kesildi 1 dakika bile süre alamadı, bu maçın ilk yarısında golü atamamış olmamızın faturası Mohamed 'e kesildi 45. dakikada "yine" oyundan alındı

Muhtemelen bu beraberliğin faturası da Luyindama 'ya kesilmiştir yarın Tanganga transferi biter deplasmandaki maça da Alpaslan filan çıkar herhalde olur biter sonra yeniden Emre Kılınç 'ı kes, Mohamed 'i 45. dakikada oyundan al filan böyle böyle devam ederiz işte. Arada da böyle basın açıklamalarında sallar bol bol medyanın önüne atar mis gibi

Böylece tüm yükü evlatlarının sırtından alır...

Rudi Garcia, Eddie Howe, Zoran Mamic, Tedesco. Transfermarkt'tan boşta olan teknik direktörlerden kısa bir bakışla gördüğüm isimler bunlar. Tamamının oyun anlayışı, oyuncu geliştirme ve antrenman konularında Fatih Terim'in fersah fersah önünde olduğunu düşünüyorum.

D3EEB1A6-55F8-4F3F-B791-97CC59DD3816.webp

Rudi Garcia, Eddie Howe, Zoran Mamic, Tedesco. Transfermarkt'tan boşta olan teknik direktörlerden kısa bir bakışla gördüğüm isimler bunlar. Tamamının oyun anlayışı, oyuncu geliştirme ve antrenman konularında Fatih Terim'in fersah fersah önünde olduğunu düşünüyorum.
Yav bugün dalga geçtiğimiz Vítor Pereira bile bir şeylere uğraşıyor, evlat filan demeden Caner'i Sinan'ı filan kadro dışı bırakıyor ne bileyim üçlü savunmaya geçmeye uğraşıyor filan adamın bir derdi var

Mesela Alanya 'yı izliyoruz Çağdaş Atan 'ın bir dokunuşu var çok belli, rakibi boğmaya oynuyorlar galibiyet geliyor, kaliteleri yetiyor filan orasını tartışırız ama ne oynadıkları belli adamların. Adamın elinden Bakasetas 'ı aldılar devam etti, Salih Uçan sezonun ortasında kopma noktasına geldi devam etti

Mesela Karagümrük başına geldiğinden beri Farioli birşeylere uğraşıyor topa sahip olmaya, kaleden itibaren yerden pas yaparak çıkmaya çalışıyor filan elindeki oyuncu grubunun yetersizliği umrunda değil oyun planını bir şekilde sahaya sürüyor değil mi adam

Fatih Terim 'de kuş uçtu, yan yattı çamura battı bahane üretiyor her maç sonunda

Son 38 maçta 4 galibiyet, şimdii deplasman maçı var St. Johnstone 'la 39, Konferans liginde plaf-off oynayacağız sanırım 2 maçı da ordan say son 41 maçta 4 galibilet ile Avrupa maceramızı tamamlarız Allah'ın izniyle güveniyorum size Aslanlar

Oynamak, gelişmek, başarmak isteyen oyuncularla bağı kopuk,yatmayı seven adamlara! baba. en büyük meziyeti oyunculara hırs ve cesaret aşılayabilmek olan adamın takımında herkes anksiyete olmuş, yüz ifadeleri imdat diye bağırıyor.

Bırak artık hoca. Oyuncak ettin koca camiayı.

Eee hiç düşünüyor musun emekliliği filan ? İstediğin kadar Bodrum-Amerika yap ondan sonra, hatta istediğin kadar evladını yanına topla sınırsız ayak tenisi sana sabah-akşam

PSV cebine koyduğu turla gelip içerde bizi kasmadan yenmiş idman yerine turistik gezi yaptıktan sonra. Hoca daha o maçın 30 dk’sını sayıklıyor..

Ben beklentimi 0’a indirdim bu saatten sonra.

Böyle futbol olmaz olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Avrupa'da mac kazanamama serisi saint johnstonla evimizde oynadigimiz macta da devam etti..Yazik.. artik git biliyoruz seni kimse gönderemez sen git o yuzden seviyosan bu takimi git yok parayı da seviyorum diyosan baskana soyle kovdur kendini git al tazminatini ama git..
ardayı türk futboluna kazandırmadan hiçbir yere gitmez.

Çiftlikte bugün işler pek yolunda değil galiba hocam sen yeni mahsul transfer yaptirir bu gazi alirsin iki gune

stattaydım . ilk yarı sahanın en iyilerinden olan babel ve van aonholt değişikligini kimse çözemedi. ömer bayramda ne buluyor hoca anlam veremiyorum. 3 tane pozisyon yakaladık iy. garanti niye değişiklik yaparsın 3 tane ? başka zaman cok kötü oynarız 0 değişiklikle cıkar 2. yarıya

Evet, makas çok açıldı hocam. Psg, Real falan bizim 10 katı değerimizde kadroları var da, bizim de kadro değerimiz şu an rakibin 10 katından fazla ve durum ortada. Köyden hallice takımları dahi yenemeyen, Avrupa'da şamar oğlanına dönen bir kulüp olduk artık. Şu takıma karşı bile organize güzel bir atağımız yok ve kaleciyi zorlayamadık bile. Hadi şimdi geç mikrofon başına şey de, biz Galatasarayız.
elinde makas takımı doğruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt