Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol sporuna aşina mısınız rtaş
yetenekle kazanılmıyorsa 1 kaleci 10 defansla çıkalım ? ya da 11 tane atlet bulalım bi yerden
Sayın cund gerçekten vazgeç Terim düşmanlığı yapanlardan ne yapsan ne anlatsan anlamayacaklar üzme kendini adamlar eleştirmeyi bile bilmiyorlar. Terim gitmesi gerektiğini düşünen ben bile bu adamları görünce kanser oluyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün en beğendiğim şey pva ve boeyi oynattığı şekildi

boey ve pva baya önde üçlü kanadı gibi oynadılar

çok hoşuma gitti bu

ama alman hoca

Efendim hayri gene çıkmışsın ortaya malum yerden,geçen günün intikimanı filan mı alıyorsun?Artık büyü be hayri bu forum büyüdü sen aynısın.Az degil 20 senede neden hala böylesin?

komiksin rtaş o yüzden çıktım birden yalnız beni her gördüğünde aklına kastettiğin şeyin gelmesi de sakat o kısma dikkat et iyi geceler :ka:🤝

Aynı şeyi siz için de düşünüyoruz. Terim bir tanrı mı onu eleştirmek yasak mı?
Yazdıklarımı ıyi oku kardeşim. Bende terimin gitmesi yönünde oy kullanıyorum zaten sizin gibi etten püften nefret beslemiyorum adama. Yaşın kaç bilmem ben bu adama nefret duyamam gitsin derim elestiririm de.

Arada ki farkı anlayın artık.Forum kuralları gereği anca böyle anlatabiliyorum yoksa küfürlü anlatacağım daha rahatlıyorum o zaman güzel cümleler çıkıyor.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnatlaşma hocam

Gel vazgeç bu bitik topçuları kazanacağım sevdasından

Bazıları artık ne yaparsan yap kazanılmaz

Formayı hak edene ver

Bir daha Babel Feghouli Falcao Emre Akbaba Arda gibi isimlere asla forma verme

Kerem gibiler hata yaptığı zaman kulaklarını hemen çek

Barış'a daha fazla süre ver

Emre Kılınç'a daha fazla süre ver

Mustafa'ya daha çok süre ver

İlla rotasyon yapacaksan genç oyuncuları oynat

Taraftar sahada uyuz uyuz 80 bin yan pas yapan bir takım seyretmek istemiyor

Kaybedeceksek bile mücadele ederek kaybedelim

Sen doğruyu yap her türlü arkanda duralım

Ama yanlış yaparsan o zaman sezon sonunu göremezsin

Son düzenleme:
Cok Iyi press uyguladik ve tempo yaptik

Gerektiginde elestirdik Ama bu mac icin takim mukemmel oynadi Boyle devam insallah Fatih hoca

komiksin rtaş o yüzden çıktım birden yalnız beni her gördüğünde aklına kastettiğin şeyin gelmesi de sakat o kısma dikkat et iyi geceler :ka:🤝
Hayri işine bakarmisin cancagzim, bak bu foruma her daim renk kattigin kuşkusuz ki lazımsın da zaten, ancak benden alıntı yapmaman ruh sagligin acisindan iyi olacaktır.

1 maçla gaza gelmiş hocam da sevenleri de

Önemli olan bu tarz maç sayılarını artırabilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt