Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013 yılı

Bodrum'daki yazlığında yaptığı tatilden ani bir şekilde İstanbul'a dönen Fatih Terim kongre öncesi istifa edebilir. (Türkiye)

Bu sefer tersi olsun istifa edip İstanbul'dan bodrum'a dönsün

Futboldan anlayan adamın terimle işi olmaz zaten. O yuzden endişelenecek bir şey de olmaz. Lakin hepsi dalgasına bakmaya geliyor Galatasaray hikaye.
Aslında bi söz vardır, oda da ki en Zeki insan sensen, o zaman yanlış oda dasın demektir...
Ama terim tam tersi, tek bilmis kral Başkan filan olmak istiyor

1617474989255.webp

Levent Şahin: "Oynanan oyundan dolayı, kendi adıma camiadan özür diliyorum."

evet

Şu sahadaki saçmaliğin sorumlusu terim değil başka birisi olsa 50 kere kovulmuştu acaba ne bekleniyor ne değişeceği umuluyorda terim kovulmuyor çok merak ediyorum
Bundan daha kötü futbol olmaz zaten en azindan birşeyler denedik deriz
Nefret ediyorum şu ülkedeki koltuğa yapışma sevdasindan siyasetçisinden sporuna hepsinde var bu hastalık başarısız adam çekip gitmiyor yapışıyor koltuğa

Umarım herkes geçmişten kurtulup bu maç gerçekleri gorebilmistir.. Olmuyor olmuyor artık olmuyor daha fazla ayağa düşmeden git torun torba sev hoca

Pas oyunu olmuyor be hocam.. pas oyunu diye diye bitirdin bizi. Pas oyinu icin gedsonu defans oynattin. Yapma. Yazik. Sanada yazik bizede yazik.yeter gram top oynamiyor bu takim

Benim yaşım 32. Hayatım fatih hocanın şampiyonluklarıyla geçti. 2000 senesinde babamın kombinesi ile kapalı tribündeydim full sezon. Öyle büyüdüm. Hayatımda ilk defa hocayı bu kadar formsuz görüyorum. Bu sezon net bi şekilde ona yazar. Kadromuz şampiyonluk için çok yeterliydi.Yönetemedi. Kredisi bende sonsuz. Yaşı daha küçük kardeşlerim için kredisi olmayabilir. Avrupa zaferlerimize yetişememiş bi nesil de geldi sonuçta arkadan. Onlara da saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt