Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum Ahmed arifi de alkislatiyorsunuz ya bana diyecek tek kelamım yok ne haliniz varsa görün 20 yıl daha uzatılsin sözleşmesi nasıl olsa başımıza yönetici gelmez bir daha Terim her işi kendi halleder..

evet terim de 20 yıl ülkenin başında durup adım adım batıran adamlarla aynı kefeye konulduysa yavaş yavaş başlıktan ayrılmanın vakti gelmiştir. hayırlı geceler dilerim.

Oğlum Ahmed arifi de alkislatiyorsunuz ya bana diyecek tek kelamım yok ne haliniz varsa görün 20 yıl daha uzatılsin sözleşmesi nasıl olsa başımıza yönetici gelmez bir daha Terim her işi kendi halleder..

Ümidini kaybetme rengim bu karanlık düzen yakında son bulacak. Kardelen gibi açacağız.

Yağ kuyruğuna giriyorduk. Tüp yoktu tüp.

Terim yokken 14 sene sampiyon olamıyorduk.

Hayinler.

Neyseki Okan gelecek CL'de finaller, lig sampiyonlugunda dominasyonlar.. Kupa beyi olacagiz yine/yeniden. Her sene altyapidan 10 oyuncu cikacak, Mostapha falan ManU'ya 8476084768 euro'ya satacagiz, altyapi cosacak Allah Allah... Tek sorun belli zaten kovduk mu tekmeyi bastik mi ohh bizden krali yok.

Neyseki Okan gelecek CL'de finaller, lig sampiyonlugunda dominasyonlar.. Kupa beyi olacagiz yine/yeniden. Her sene altyapidan 10 oyuncu cikacak, Mostapha falan ManU'ya 8476084768 euro'ya satacagiz, altyapi cosacak Allah Allah... Tek sorun belli zaten kovduk mu tekmeyi bastik mi ohh bizden krali yok.

Okan gelip basarili olursa mutsuz olacaksın sanirim.

Medya, taraftar, genel kurul veya oyunculara göre orası burası oynamayacak dirayetli bir yönetim gelsin. 180 derece fikrimi değiştirebilirim. Ben buna imkan vermediğim için hocayla devam diyorum.

Kesinlikle izleyin. Demek Terim herzaman böyleymiş.

Çok fena kurulmuş Terim'e. Söylediklerinde de %100 haklı. Yalnız şöyle bir şey var. Sürekli haksızlıklardan bahsediyor. Hatta siyasi haksızlıklardan da bahsediyor. Keşke ülke parsel parsel Fetullah'a satılırken de "mevcut rejim"e karşı olsaydı.

katılmadığım tek şey 96-2000 in arasındaki terimin başarısı sayılan dönem ki hiç alakası yoktur bunu bilen bilir hagi popescu tafarel hakan şükür bülent korkmaz gibi lider vasıflı oyuncuların sahadaki varlıklarının sonucudur.O dönem takımın başında kim olsa o başarı kaçınılmazdı o oyuncu profili ile.
Tıpkı bugun ki milli takım jenerasyonun basinda kim olirsa olsun basarinin kacinilmaz olmasi gibi mi üstadım.

Hala daha bu kötü yönetime ragmen cart curt deyip savunmaya çalışıyolar ya hayret ediyom güçlü dirayetii bi yönetim geldimide beyimiz gecinemeyip kavga ediyo onu napcaz
Aysal bir sermaye artışı yapıp kadroya yıldızları katınca başarılı olabildik. Terim hala onun ekmeğini yiyor. O yıldızlarla dolu kadroyu çöp edip tüpçünün yanına topukladığını görmek istemiyorlar. Aysal kovmasaydı diyorlar hala. Tüpçüye kaçmış adamı nasıl kovmasın, bunu anlayamıyorlar bile.

Itham ettin ama ? Ayrica hakli hazirdaki hocani ti'ye aliyorsun yetmiyor mevcut siyasi "Dayilari" gibi yakistirma yapiyorsun. Buna mi aldin sen ? Yapma bak..
Nerede itham ettim? Hazırdaki hocayı tiye almıyorum direkt defolsun gitsin önümüze bakalim diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt