Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jetsonu falan cikardiktan sonra oyun tamamen rizeye gecti
rizeli oyuncular mal olmasaydilar fark daha yüksek olurdu cok rahat

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Al kavga çıkartıyor simdi de. Yapıştır 10 mac ceza federasyon hakemler falan derken kekolari peşine tak.

Bu futbolun oynatanin adi Fatih Terim degil misal Latif Kerim olsa şimdiye kadar 50 kere kovulmustu
Bu kadar rezalet yeter artik kotu oyunun sacmalamanin da bir limiti olur
Basi kesik tavuk gibi takim yaratti
Kim ne yapiyor anlamak mumkun degil
Utandim bu aksam yine izledigim takimdan

3 gol attık ama onun haricinde pozisyonumuz yok Allah rızası için karşında rize var lan rize bu maçın hiçbir şekilde bahanesi olamaz.sene sonu vedalaşmak gerek futbol senden geçti artık

Istifa et demiyorum demiştim ama istifa etmelisin. Bu 2 forvet olayı ve orta sahayı boşaltma olayı nedir. Nasıl bir futbol biçimidir bu. Mohammedi bitirdin. Eline g3c3ni kurutuyorsun. Git torunlarını sev hadi yav

arda mesela niye alindi oyunu? direnc gösteremez bir sey yapamaz
bunun icin sen niye bir orta saha oyuncusu cikarirsin

Kariyerinin sonlarında ganyanci sergen resmen ders verdi hoca istifa et bitsin bu iş sana saygimizdan ağzımızı bozmuyoruz daha fazla uzatmadan lekeleme kariyerini

etoboyu sag beke cekmis daha yeni fark ediyorum ha
nerden tutsan elinde kaliyor hamleleri

Benim bildiğim Terim bok gibi geçen ilk yarıdan sonra oyuna aynı kadro ile başlamaz.

Benim bildiğim Terim sırf adı var diye bir oyuncuyu oyunda tutmazdı

Benim bildiğim Terim ısrarla ve inatla olmayan bir düzen oynatmazdı.

O yüzden bir zahmet, istifa.

Not: daha iyi olmayacağını biliyorum ama artık psikolojim bu iğrenç futbolu kaldırmıyor.

Bu kadro 4 4 2 oynamaz. Ilerde mustafa tek yapican orta sahayi guclu tutucan. Maalesef bir inat uğruna sezonu yakti gibi. Bide bu keremin her mac 11 baslamasi lazimken adami koreltti

Bilerek yapıyor. Rizenin başkanı, Bülent Uygun gibi tiplere rezil etmeye bayılıyor. Çağdışı iğrenç oyunuyla, iyi oynayanları harcamasıyla bıktım artık kendisinden. Git. Bugün istifa et. Geçen senenin içine ettin, bu seneninde içine ettin. Bu rezil Rizeden 4 yemenin açıklaması yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt