Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
evet cagne reisi göndermek baya malca 1 hareketi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürüsün gitsin. Taraftarı kerizliyor BUDA. Ha buna inanan garip taraftarlar olacaktir herzaman ki gibi. Hipnozu çok iyi yapiyorFatih Terim: "Savaşan ve inananlarla yolumuza devam edeceğiz." (Türkiye Gazetesi)
Buna göre istifa ediyor demektir, zira kendisi uymuyor bu deyime.
Yürüsün gitsin. Taraftarı kerizliyor BUDA. Ha buna inanan garip taraftarlar olacaktir herzaman ki gibi. Hipnozu çok iyi yapiyor
Su dandik ligde bu topu oynatmak buyuk marifet. Rakipleri görünce şampiyon olamamak beni delirtiyor.Seni ilk defa bu kadar sinirli görüyorum kanka.
Hocamiz sagolsun seni de delirtti sanirim.
takım fizik olarak ölmüş bitmiş adeta üstüne ömer akbaba şener vs oynuyor hala yazık bize
genc bul genc
Favre daha rahat 4 sene goturur, ust duzey takimlarda gorev yapmis isim.genc bul genc
Favre daha rahat 4 sene goturur, ust duzey takimlarda gorev yapmis isim.
illa genc istiyorsan
![]()
Julien Stéphan - Manager profile
This is the profile site of the manager Julien Stéphan. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
Benim de adayim Julian Stephanaynen benimde dikkatimi cekti bu, bi Julien Stéphan isterim gormeyi mesela .
Genc teknik direktorlar daha cok tercih ediliyor artik ve daha basaril oluyor hem gunumuz futbolada daha hakimler hem teknolojiyi daha iyi biliyor lar hem guncel teknik ve taktiklere daha hakimler
Bu adami Stade Rennesi sampiyonlar ligine cikartmisti fransada 3. bitirip gecen sezon
Ekli dosyayı görüntüle 118306
Ekli dosyayı görüntüle 118305
Hocam