Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Savaşan ve inananlarla yolumuza devam edeceğiz." (Türkiye Gazetesi)

Buna göre istifa ediyor demektir, zira kendisi uymuyor bu deyime.
Yürüsün gitsin. Taraftarı kerizliyor BUDA. Ha buna inanan garip taraftarlar olacaktir herzaman ki gibi. Hipnozu çok iyi yapiyor

Terimden sonra, Favre eger gelirse.

Futbolu ozaman goruceksiniz.

Seni ilk defa bu kadar sinirli görüyorum kanka.

Hocamiz sagolsun seni de delirtti sanirim.
Su dandik ligde bu topu oynatmak buyuk marifet. Rakipleri görünce şampiyon olamamak beni delirtiyor.

Birde dalga geçer gibi böyle konusunca sinir stres oluyorsun. Insanın aklıyla dalga geciyor

Favre daha rahat 4 sene goturur, ust duzey takimlarda gorev yapmis isim.

illa genc istiyorsan

aynen benimde dikkatimi cekti bu, bi Julien Stéphan isterim gormeyi mesela .
Genc teknik direktorlar daha cok tercih ediliyor artik ve daha basaril oluyor hem gunumuz futbolada daha hakimler hem teknolojiyi daha iyi biliyor lar hem guncel teknik ve taktiklere daha hakimler

Bu adami Stade Rennesi sampiyonlar ligine cikartmisti fransada 3. bitirip gecen sezon

Ekli dosyayı görüntüle 118306

Ekli dosyayı görüntüle 118305
Benim de adayim Julian Stephan

Yanlış kadro çıkarıp belki 30 maçın yarısının ilk yarısını çöpe attı ikinci yarilar değişiklik için 65 e kadar bekledi son 4-5 haftadır hem yanlış kadro çıkarıp hem yanlış oyuncuları oyuna alıyor oyuncularda şaşırdı nerede ne yapacağını oyunu luyindamaya kurduruyor linnes bir oynamayip oynamayip biranda sağ bek bazen sol bek oynuyor Babel hem sağ hem sola bazen forvete atıyor yani gicbkr oyuncunun nerede oynadığı belli değil sistemde yok şuanda burada bu puanda isek Galatasaray olduğumuz için .

Hala sinirim geçmedi

puan kaybediyoruz aklıma geliyosun
Bjk kaybediyo aklıma geliyosun
Fb yeniyo aklıma geliyosun
İyi top oynayan takımları izliyorum aklıma geliyosun
Kötü oynayanları görünce yine aklıma geliyosun
Duran top golü atan takım görüyorum aklıma geliyosun
Hakemle ilgili konuşan td görüyorum aklıma sen geliyosun
Kötü zemin görüyorum aklıma sen geliyosun

Hesap vermen gerekiyo gidip ceza alıyosun ortadan kayboluyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt