Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarsız koca bir hiç olduğunu bizlere bu sene bir kez daha gösteren hocamız sezon sonu bırakma itemi gelir karagümrük yenilgisinden sonra büyük ihtimal geriye çok bir şeyi kalmadı çünkü.

Koskoca Galatasaray takımın hem de hocası Fatih Terim iken önce Okan sonra Sergen gibi toylara şampyonluk vermesi kendisini utandırır mı bilinmez gerçi.

Verdirdigi pozlara bak gorende birsey biliyor sanacak

Taktik 0
Teknik 0
Motivasyon 0

Butun dunyada takimlar covidden dolayi tatile cikmayip antreman yaparken beyefendi sirf bodruma gitmek icin tum takimi dubaiye tatile yolladi ya orda benim icin bitti ya

Bu olay olmadan once trye geldim gsstore gittim 300 euroluk alisveris yaptim

Dubaiye gittiklerini gorunce bu hikayenin enayisi benmisim dedim

Haram zikkim olsun sana o 300 eurom

Yeni yonetimde destek icin ilk kriterim bunu kim kovacak ona bakacagim
Masonum nerelerdeydin ?

Bu fener TFF yi bağlar 1959 öncesinden şampiyonluk kapar bu iş bjk nin de işine gelir artı bjk şampiyon olursa tarihin en kotu sezonu olabilir bizim için

Bunlar antremanda neyin nesesini yasiyor? Terör esmesi gerek, görende her hafta kazaniyoruz 10 puan fark atmisiz da hersey yolunda gidiyor sanar. Bu basina acik antreman sov dan ibaret baska birsey degil.

Bu sezon sampiyon olamiyorsak birdaha bu hocayla zor oluruz, cünkü rakipler resmen rezil ötesi ama gel görki biz onlardan kötüyüz. Peki rakipler kendine gelse ne olur? Büyük ihtimal bir 15 puan fark yeriz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarin bakalim yine 2.dakikada gol yiyecek miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt