Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şu bir veri ve durum tespiti değil ya. Yazıp duruyorsunuz anlıyorum da şu leş zeminde zaten olmayan ortasaha kalitenle ne gibi bir ekstra katkı bekliyorsunuz ? Ortasahası yok bu takımın. Taylan falan ancak rotasyon olur normalde. Yok işte. Gedson hadi diyelim o da etkisiz kaldı kapanan fizikli bir rakibe böyle bir sahada hele.
Orta saha var yada yok sonucta yaptıgı degişikliklerle rakibe iyice alan bırakıyo elini koluna sallaya sallaya üstümüze geliyolar bizde bi baskı kuramıyoz sürekli aynı hatayı yaparmı insan

Skor 3-3, 10 kisi oynuyorsun, kanatlarda Onyekuru ve Kerem gibi iki tane hizli oyuncu var, rakibe topu verip kontra atak kovalamak yerine doldur bosalt oynuyorsun. Yazik...

Orta saha var yada yok sonucta yaptıgı degişikliklerle rakibe iyice alan bırakıyo elini koluna sallaya sallaya üstümüze geliyolar bizde bi baskı kuramıyoz sürekli aynı hatayı yaparmı insan
Kapanan ve önde iki oyuncu bırakan takıma karşı skor ararken çok da anormal değil bu. Üstüne saha koşulları ve elde olmayan dominant bir ortasaha. Yok abi işte isim ver onu konuşalım. Ortaya Feghouli denedi. Bundan önce haftalardır, sezon başından beri yeidğimiz bireysel hata gollerini ve bu birkaç oyuncuyu konuşmak lazım. Beklerimiz zaten leşti bugün.

Biraz önce açıklamasını izledim. Hocada o açıklamayı yaparken utanma emaresi göremedim lakin onun yerine ben utandım. Hoca bu açıklama ile hocalık kariyerinin bittiğini kendisi tescil etti. Konuşacak bir şey yok.

Her devrin bir sonu vardır. Fatih Terim devrinin bittiğine de bu akşam itibari ile şahit olduk.

Pazar akşamı da hoca sağ olsun ölümüne bjkliyiz. Bravo hoca güzel bir kariyer finali oldu!

Hala hakemi bahane ediyo herif ya saka gibi olm birak git ne hakeminden bahsediyon. Su mactan sonra hala hakeme laf eden adam art niyetlidir.Onurun varsa istifa et.Birak baskalarini sikayet etmeyi.Ne top oynadin da hakeme laf ediyon super mac yonetti herif.Cuvaldizi baskasina batira batira igneyi kendine batirmayi unuttu herif.Hep baskasi suclu anasini satayim.Aklimizla dalga geçme yuru git.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz önce açıklamasını izledim. Hocada o açıklamayı yaparken utanma emaresi göremedim lakin onun yerine ben utandım. Hoca bu açıklama ile hocalık kariyerinin bittiğini kendisi tescil etti. Konuşacak bir şey yok.

Her devrin bir sonu vardır. Fatih Terim devrinin bittiğine de bu akşam itibari ile şahit olduk.

Pazar akşamı da hoca sağ olsun ölümüne bjkliyiz. Bravo hoca güzel bir kariyer finali oldu!
Devri biteli cok olduda bakma türk futbol tarihinin en iyi jenerasyonu bunlara denk geldi hala onun kaymagını yiyo 3 td de isimlerini söylemeye gerek yok kim oldukları belli

Geri doneni severim demek cok mu zor yana geri vermeyin vurun su topu ileri demek cok mu zor 2 gol yiyorsun, Ikinci yari 1 tane penaltidan yiyorsun.

Ankaragücü’nün bile bir sistemi var senin takımının yok bence hocalığı bırakmalı artık. Gelsin başkan olsun ağzımı açmam ama hocalık olmuyor artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon Sivas'ta bomba gibi şutlar çeken Emre Kılınç şut bile çekmiyor.

Kazansaydık ne guzel hafta ici 4 gün ayak tenisi oynayıp aynı 11i sahaya sürecekti. Şimdi kazanamadigimiz icin hafta ici 4 gün ayak tenisi oynayıp farkli 11 sürmek zorunda kalacak. Hocamıza yok yere iş çıktı. Muhtemelen muhammedi kesip falcao ölüsünü tek forvet oynatır, onyekuru 11e girer, kerem yedek kulübesinde oturur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt