Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala istifa etmedin sen.Biraz utanman olsa zaten mactan sonra su aciklamalari yapmazsin.Neyse ben suçluyum zaten takimin performansindan.Sen kal takimin basinda haftaya 3-5-2 denersin ne bileyim farkli bisey denersin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maç sonu olanları da pas geçmemenle birlikte hakeme sallaman hoş değil yaw. hakemlik hiç bir şey yoktu. hatta yedlin in 2.sarıyı es geçiyordu da vardan karıştılar ona da. ha ne kadar doğru bu onu bilmiyorum.

Onyekuru ilk maçında 2. devre oyuna girer ve sıkıntıda olan maçta 2 gol atar, maçı alır. Maç sonu Terim ''Onye benim için önemli silah, keşke daha önce alıp oynatabilseydik'' der.

Sonra ne mi olur? Terim, Onyekuru gibi silahı yedeğe atar, kanatsız oyuna geçer.

Çok kötü gözümden düştü, hele bu maç sonunda oyunculara sallaması falan. Pes hocam.

Fatih Terim idmanı yiyene kadar takımın en iyisi olan Mostafa Mohamed Terim idmanı yedikten sonra hayalet olması tesadüf değil.
Yani emre kilinc gibi onyekurunun düşüşü gibi. Mustafa yilan gibi top oynuyordu bam bam bombaliyordu havan topu gibi bi daha o şutlari bombalamalari göremeyiz çünkü hoca mustafadan umut bulut olmasını istiyor. Resmen umut buluta evriliyor en kötü benzema olacak çocuk.

20210319_195539.png

Çift santrfor ile oyuna başlayıp, yenik durumda tam gole ihtiyacı varken golcüleri Mohammed ve Falcao’yu oyundan alan taktik dehası

maç sonu olanları da pas geçmemenle birlikte hakeme sallaman hoş değil yaw. hakemlik hiç bir şey yoktu. hatta yedlin in 2.sarıyı es geçiyordu da vardan karıştılar ona da. ha ne kadar doğru bu onu bilmiyorum.
Bence yardımcı hakem söylemiştir.Vardan karıştılarsa kural hatası olur maçın tekrarı gerekir.

Ankaragücü, Sivasspor, Kayserispor ve Rizespor maçlarında kenarda EŞŞEK dursa 8 puan bırakmazdı bu takım. Evet eşşek.
Daha düzgün eleştiriler yapılabilir diye düşünüyorum.Mağlubiyet tamamen Fatih Terim’e yazar fakat bahsettiğimiz isim ne olursa olsun kulübümüzün efsanesidir.

Bence yardımcı hakem söylemiştir.Vardan karıştılarsa kural hatası olur maçın tekrarı gerekir.
bilmiyom artık ne boksa. çok da muhim değil su saatten sonra. kart doğruydu. 3 puan gitti. maç tekrarı da olmaz var dan bile karışssalar. ki var ile mi yan hakem ile mi konustuğunu neye göre ispatlayacaksın?
hatalı goller yedik ve yenildik. rize de iyi top oynadı. hocanın bahsettiği gibi oyunu da aşağıya çekmedi. tebrik etmek gerekirdi. hocanın yerinde olsam onu yapardım. öyle hakemlik bir şey yoktu çünkü. tamamen mallığımıza gitti maç. hatalar olmasa min 2 farkla kazanırdık.

Yani emre kilinc gibi onyekurunun düşüşü gibi. Mustafa yilan gibi top oynuyordu bam bam bombaliyordu havan topu gibi bi daha o şutlari bombalamalari göremeyiz çünkü hoca mustafadan umut bulut olmasını istiyor. Resmen umut buluta evriliyor en kötü benzema olacak çocuk.
Mohamede iki hafta sonra penaltı kullandirsak topu kaleye yetiştiremez.

cristiana renoldo diye bir eleman var cogu kisi tanimaz belki, sezon sonu juventustan ayrilacakmis
ne yapip edip almamiz gerekiyor, ftnin elinde acayip parlar bu herif

bi de bappe diye bir usak var, onu da alabilirsek, seri galibiyetler gelir
dripling konusunda biraz dengesiz kalabiliyor ama ft kesin adam eder onu da

biraz daha sabir gösterelim arkadaslar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Rize geride duruyorken pas yapabildiğimiz için iyi oynadığımızı zanneden adamı hoca diye tutuyoruz hala harika , bir tane sözde gazeteci de çıkıp sormuyor ki hocam 2 hafta önce gelen Bülent takıma 2 farklı sok pres çalıştırmış her yaptıklarında topu kaybettiniz bu mu terimball diye

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt