Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem çift forvet oynatması değil kanatsız oynatması problem onyekuru kerem falcao muhammed 4 lüsü ile çıkmak çok mu zor

Hala istifa etmedin mi la sen. Gerci hakemler suclu futbolcular suclu zemin suclu yonetim suclu ben sucluyum taraftar suclu herkes suclu bi sen suclu degilsin.Kusura bakma hocam kazandiramadim bugun maci. 4-4-2 oynattim takima haftaya 3-5-2 oynatırım.Sen kal yerinde.Nasil olsa "vardir bi bildigi hocanin".

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim şeyin farkında değil artık bahane üretebilecek bir durumda değiliz ne yani koskoca sezonun başarısızlığını oyuncuların bu maçta yaptığı hataya mı bağlayacağız ? Sivas maçında ne oldu Ankaragücü maçında ne oldu ?

Bu takımın şampiyon olmaya gücü yetmiyor hocam geçen sene de olmadı bu sene de olmadı son 9-10 maç kala şampiyonluktan kopmak ne demek 2 sene üst üste ?

Olmadı hocam...

bırakmalı ama bırakmayacak herhalde.

ama gelecek sene de şampiyon olamazsak kendi kariyerine yazık edecek. şu kariyere böyle finish yakışmıyor. bizi de yakıyor kendini de.
taraftar olmazsa yine şampiyon olamaz. en büyük olayı takımı ve taraftarı iyi motive etmesi teknik ve taktik konularda yine sınıfta kaldı üstelik ganyancı sergene karşı

Güzel kupalar kazandık Fatih Terim ile, her güzel şeyin sonu olduğu gibi yaklaştık artık o bitiş anına.

Bu sene ite kaka son anlarda isterse şampiyon yapsın, bu futbol ya da oynadığımız şeyin adı futbol ise beni artık yordu bu durum. Bu iğrenç futbolun olduğu lig de, ister kötü oyun ister her hafta bir takıma hakem destekli galibiyet sadece bizleri yakın dostlarımıza başak geçmemiz için sunulmuş bal çalmadır.

Avrupa'ya çıtkığın vakit, bu kokuşmuş düzenin beş para etmediğini her anlamda yüzümüze vurup bizi evlerimize geri yolluyolar. Bu tiyatro bitsin artık, sıkıldık bunaldık.

Güzel kupalar kazandık Fatih Terim ile, her güzel şeyin sonu olduğu gibi yaklaştık artık o bitiş anına.

Bu sene ite kaka son anlarda isterse şampiyon yapsın, bu futbol ya da oynadığımız şeyin adı futbol ise beni artık yordu bu durum. Bu iğrenç futbolun olduğu lig de, ister kötü oyun ister her hafta bir takıma hakem destekli galibiyet sadece bizleri yakın dostlarımıza başak geçmemiz için sunulmuş bal çalmadır.

Avrupa'ya çıtkığın vakit, bu kokuşmuş düzenin beş para etmediğini her anlamda yüzümüze vurup bizi evlerimize geri yolluyolar. Bu tiyatro bitsin artık, sıkıldık bunaldık.
+1

Bjk yenerse istifa etmesine gerek yok şampiyonluk gitti zaten sene sonuna kadar devam eder.

Fener kazanırsa Şampiyonluk umutlarımız tekrar yeşerebilir.Ama bu oyun anlayışıyla bu teknik heyet yapısıyla karbonat erol'a bile şampiyonluk kaybedebiliriz.

Falcao ve Emre Akbaba ısrarından vazgeçmeli
Falcao 88'de kenara geldi. Bu kadar süre oyunda tutulmamalı
Mohamed'i ondan önce çıkarmak doğru değil. Onye ve Feg kanatlarıyla besleyebildiğin bir Mohamed, kanatsız sisteme göre çok daha iyi oynar. Mohamed'deki düşüşün nedeni de bu belki de.
Aynı şekilde ikinci yarıya başladığımız an , veya belki de ilk 11'de Feghouli'yi görmeliydik
Artık çift forvetli sistem ve değişiklik ısrarlarından vazgeçmelidir.

Mohamed'deki düşüşün nedeni de bu belki de.
O zaten adam geldi 4-2-3-1 sisteminde oynadık.Canavar gibi Stoperleri Hallaç Pamuğu gibi attı her maç.Gollerinide attı.Ama sonuç noldu bitik Falcao geri döndü diye illa çift santrafor çıkacağız maçlara hemde arkalarında Futbolu bırakmış emre akbaba varken.Mohammed çift forvete geçtiğimizden beri sahada yok resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt