Neredeyse elimizdeki geniş kadroyu suçlu bulacağız...Bu takım hadi diyelim ligi alamayacak kadar kötü, yetersiz ve eksik, ya tek elemeli TR kupası...Bu kadroya çöp diyorsak, orta saha dolusu fb, elindeki üç adamı falanla ligi götüren bjk ölsün o zaman. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Tek eksiğimiz belki de Melo ve Fernando gibi bir yırtıcı, mücadeleci bir orta saha adamımızın olmayışı... Elinde feg ve kerem varken macera arayan hocamız var. Kanatlar için elinde adamlar var da ne yapıyorsun misal. Mostafa ve Onye gibi satın alacağını da söylediğin iki oyuncun var, Falcao eyvallah bir kalite, iki hafta iyiydi de yine geleceğe yatırım yapacağın adamlar yerine tercihini uzun süre kullanma anlamında en azından yanlış adamda kullanıyorsun. Bunu da geçeyim diyorum, Luyi yerine bir ara haftalardır Donk kullandık. Sonra pat tekrar değiş-tokuş yapıldı. Sakatlık vs yoksa sen neden bunu bozuyorsun. Keza Taylan'a da aynısı yapıldı. bjk kısıtlı kadro sebebiyle belki de sürekli beraber oynama alışkanlığını elde etti, bizse geniş kadroyu kullanamamanın, sabit bir 11 yapamamanın bedelini ödedik. Burada hata teknik olarak elbette kendisinde. Elindeki malzemeyi doğru kullanamayan kimse ilk sorumlu odur. Bir zahmet artık kendini eleştirsin. Yeter ona buna suç attığı.