Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'tan dün daha maç öncesinde hocamızın Emre Akbaba tercihine verdiğim tepkiden sonra cezamı yedim yoksa maç sonrası o sinirle çok çok daha kötü şeyler söylerdim burada epey uzun bir ceza gelirdi.

Herkesin yazdığını tek tek okudum şimdi. Fazla da birşey söylemek istemiyorum açıkçası. Tek birşey diyeceğim yazıklar olsun sana hocam çok büyük bir hayal kırıklığısın.

Unutmadan bir de dün maç esnasında sinirden annemlerin evinde sehpa tekmeledim duvara çarpıp parçalandı duvarda da çukurumsu hasar oluştu sayende her türlü zararlı çıkıyoruz hocam sağolasın.
Psikopata bağladın ha kanla. Senden hiç beklemezdim

Yine yanlış tesbitmiş.. İyiki devamında konuşuyorsunda çıkarımımlarının ne kadar muhteşem olduğu ortaya çıkıyor..

1) Ergen Antu zihniyeti aynı senin gibi son derece polyanacı bir zihniyettir.. Sürdürülebilir başarı lafı senin bu zihniyette olduğunun ispatı.. Gerçeği göremezsin ve sonuç bugünkü ve geçen sene olduğu gibi ortadadır.. Kötü oyuna rağmen kazanınca şampiyon olacaklarını sanırlar.. Birileri gerçeği gösterince onu suçlar kedi muamelesi yapar linç ederler + .. Bir yere kadar takımları iş yapacak zannederler sonra uyanınca karşı takımı tutarlar bugün olduğu gibi.. Genetiklerinde vardır bu..

2) Kafanda birşeyler kuruyorsun.. 4-5 maçı baz alıp konuşuyorum zannediyorsun bilmeden bir tarafından sallıyorsun.. Kazandığımız maçların tamamında Fatih Terim'e rağmen kazandık deyip linç yiyordum.. Kafanda kurup gerçek olmayan şeyleri sallama..

3) Antudaki kafası çalışanların fenerlilerin bizi en övdükleri nokta biz kötü gidenlerin kellesini başkan olsa bile acımayız alırız Galatasaray'ın iyiliği için.. Ama senin gibi Antu zihniyetindeki polyanacılar olduğu sürece FT bizi daha çok harcar.. Galatasaraylısın saygısızlık yapmak istemem ama senin Fener versiyonlarından çok var iyikide varlar..

4)Diyorsun ki çıkar bakalım 3-4 iyi oyuncuyu teknik taktik mi kalır Beşiktaş'ta diyorsun.. Sorunda orada zaten.. Beşiktaş doğru kadroları doğru sistemle çıkarıp bunları oynatabiliyor ve zamanında yerinde değişiklikler yapıyor.. Onlar bu yıldızlar üzerinden sistemini kurabilirken senin hocanın fantezileri , evlatçığı ve ısrarla yapmadığı değişiklikler seni şampiyonluktan etti..

5) Sürdürülebilir başarı haşortmanlı Aykutlara karşı mümkün olabiliyor.. Senin sürdürülebilir başarı dediğin sadece taraftarınla yiyeceğin Başakşehirlere karşı çok sürdürülebilir başarısı var hocamızın.. Ne zaman dişli bir kadro ve hoca çıksa sonuç nedense bu oluyor.. Ben balık hafızalı biri değilim.. Son 10 yılda ligi en domine ettiğimiz yıl Elmander - Baroslu kadrodur.. 10 puan farkla şampiyon olmuştuk.. O sezon bile bu ikili beraber oynamak için ve hocanın inadını kırmak için basın üzerinden hocaya yükleniyordu.. İstesem bir dakikada arar bulurum bu açıklamaları..6 hafta sonunda bu inadı kırdılar ve ligi götürdüler.. Bunun gibi nice örnekler sayarım ama dede korkut hikayesine döner..

Şimdi yönetime de giydiremez mükemmel hocamız.. Adamlar Onyekuru-Muhammed ve Yedlin'i aldı o hazır oyuncular bile geriye gitti.. Suçu bir yerlere yıkmaya çalışıyor ama kimse yemiyor..

Bu kadar uzun safsatayi okuyamam. Kisa yazsaydin okuyabilirdim. Git yonetime ilet muhtesem taktiklerini engin bilgelerini paylas da seni TD yapsinlar baslarina. Sen de kurtul GS de kurtulsun :)

üst üste kazanırken de kötü oynuyorduk. takım ikinci yarı başladığından beri kötü.

ligin ilk yarısında çok iyi olmasa da bölüm bölüm akıcı oyun sergilediğimiz maçlar olmuştu. özellikle evde alanya'ya yenildikten sonra berabere biten antalya maçına kadar iyi kötü bir ritme girmiştik. sonra işler bozuldu.

bu bozulmanın feghouli'nin sakatlanması ile aynı dönemlere gelmesi de bence tesadüf değil. takımın yaratıcı gücü çok düşüyor o yokken. gedson hiç çözüm olacak adam değil. üstüne bir de hoca taylan'ı kızağa çekip etebo'yu oynatınca iyice kısırlaştı takım. skorlar göz boyadı.

Tudor varken iyi kötü oyun biçimimiz vardı, şimdiyse ne biçim belli ne şekili ne şükülü belli!

Neredeyse elimizdeki geniş kadroyu suçlu bulacağız...Bu takım hadi diyelim ligi alamayacak kadar kötü, yetersiz ve eksik, ya tek elemeli TR kupası...Bu kadroya çöp diyorsak, orta saha dolusu fb, elindeki üç adamı falanla ligi götüren bjk ölsün o zaman. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Tek eksiğimiz belki de Melo ve Fernando gibi bir yırtıcı, mücadeleci bir orta saha adamımızın olmayışı... Elinde feg ve kerem varken macera arayan hocamız var. Kanatlar için elinde adamlar var da ne yapıyorsun misal. Mostafa ve Onye gibi satın alacağını da söylediğin iki oyuncun var, Falcao eyvallah bir kalite, iki hafta iyiydi de yine geleceğe yatırım yapacağın adamlar yerine tercihini uzun süre kullanma anlamında en azından yanlış adamda kullanıyorsun. Bunu da geçeyim diyorum, Luyi yerine bir ara haftalardır Donk kullandık. Sonra pat tekrar değiş-tokuş yapıldı. Sakatlık vs yoksa sen neden bunu bozuyorsun. Keza Taylan'a da aynısı yapıldı. bjk kısıtlı kadro sebebiyle belki de sürekli beraber oynama alışkanlığını elde etti, bizse geniş kadroyu kullanamamanın, sabit bir 11 yapamamanın bedelini ödedik. Burada hata teknik olarak elbette kendisinde. Elindeki malzemeyi doğru kullanamayan kimse ilk sorumlu odur. Bir zahmet artık kendini eleştirsin. Yeter ona buna suç attığı.
Muslerasiz bile ligin en az gol yiyen takimiydik. 3 kalecimiz var. Bakiyorsun 4 tane 1 milyon euronun üstünde para alan sag bek var takimda. 3 tane baba tecrübeli stoper var. 2 sol bek var + bir adet sol bek diye aldigimiz ama sol bek oynamasa daha iyi olur dedigimiz orta saha bozmasi var. orta sahada bir eksiklik var, o dogru ama pansuman yapacak fazlaca oyuncu var. 1 oyuncu yok diye tüm taktik falan berbat oluyorsa ortada bir taktik yoktur. Bayern Münih 10 kisi kalmasina ragmen 4 gol atiyor. 11 adet hücum oyuncusuna sahibiz. Bu da cok cok fazla. Yedekte kaleci ve defans haric kim varsa 5i de her mac sans buluyor. Kadro kalitesi bu lig icin yeter de artar bile ama hocalik yeteneklerini yitirmis bir hocamiz var.

Bu kadar uzun safsatayi okuyamam. Kisa yazsaydin okuyabilirdim. Git yonetime ilet muhtesem taktiklerini engin bilgelerini paylas da seni TD yapsinlar baslarina. Sen de kurtul GS de kurtulsun :)
Sevgili yanlış tesbit dedektörü.. Devamlı Arda Turan sevdalıları , Belhandacılar , Fatih Terimcilerle tartıştık durduk.. Sende haklısın elimize ne geçti.. Boşa konuştuk durduk.. Keşke biz safsata yapıyor olsaydık keşke biz bir halt bilmiyor olsaydıkta sonuç böyle olmasaydı..

Muslerasiz bile ligin en az gol yiyen takimiydik. 3 kalecimiz var. Bakiyorsun 4 tane 1 milyon euronun üstünde para alan sag bek var takimda. 3 tane baba tecrübeli stoper var. 2 sol bek var + bir adet sol bek diye aldigimiz ama sol bek oynamasa daha iyi olur dedigimiz orta saha bozmasi var. orta sahada bir eksiklik var, o dogru ama pansuman yapacak fazlaca oyuncu var. 1 oyuncu yok diye tüm taktik falan berbat oluyorsa ortada bir taktik yoktur. Bayern Münih 10 kisi kalmasina ragmen 4 gol atiyor. 11 adet hücum oyuncusuna sahibiz. Bu da cok cok fazla. Yedekte kaleci ve defans haric kim varsa 5i de her mac sans buluyor. Kadro kalitesi bu lig icin yeter de artar bile ama hocalik yeteneklerini yitirmis bir hocamiz var.

Bahane üretiyor işte. Kendisi de, ne yazık ki hala toz kondurmak istemeyen sevenleri de. Gerçeklerse kabak gibi ortada. Ben de bu lig için yetersiz bir kadromuz olduğuna inanmıyorum. Orta saha eksikliği de oyunu diri tutmak anlamında söylediğimiz bir şey, fazla geriye oynadığımız için ama misal bu görevi Feg rahatlıkla yapabilecek kapasitede bir topçu. Keşke 11-12 kadrosu kadar kısıtlı ve dar oyuncu ekibi verilseydi eline. Ne yalan diyeyim, en azından oturmuş, birlikte oynamaya alışmış bir takım izlerdik. En azından kaybetsek bile bu kadar koymazdı. Şimdi imkan var ama umut yok. İyi verim aldığımız oyuncular bile geriliyor. Sakatlananlar uzun süre dönmüyor. Oyunumuz ikinci yarıya kadar bile dayanmıyor artık. Bunlar çok ciddi problemler. Daha o kadar çok şey var ki, ne desek az kalıyor, Murat bey özetle...

Bahane üretiyor işte. Kendisi de, ne yazık ki hala toz kondurmak istemeyen sevenleri de. Gerçeklerse kabak gibi ortada. Ben de bu lig için yetersiz bir kadromuz olduğuna inanmıyorum. Orta saha eksikliği de oyunu diri tutmak anlamında söylediğimiz bir şey, fazla geriye oynadığımız için ama misal bu görevi Feg rahatlıkla yapabilecek kapasitede bir topçu. Keşke 11-12 kadrosu kadar kısıtlı ve dar oyuncu ekibi verilseydi eline. Ne yalan diyeyim, en azından oturmuş, birlikte oynamaya alışmış bir takım izlerdik. En azından kaybetsek bile bu kadar koymazdı. Şimdi imkan var ama umut yok. İyi verim aldığımız oyuncular bile geriliyor. Sakatlananlar uzun süre dönmüyor. Oyunumuz ikinci yarıya kadar bile dayanmıyor artık. Bunlar çok ciddi problemler. Daha o kadar çok şey var ki, ne desek az kalıyor, Murat bey özetle...
Murat Bey denilince acayibime gitti

İlk yarıda mütevazı eksik gedik dediğimiz Diagneli Oğulcanlı Donklu kadromuzda bile oturmuş bir sistemimiz oyunumuz vardı.Kim 11 çıkar, sahada ne izleriz az çok biliyorduk.Ben anlamıyorum devre arasında imkanlar el verdiğince bütün takviyeler yapıldı; nasıl böyle bir bozulma gerçekleşebilir ya?Şurada 12 hafta kalmışken takımın sezon başından beri oynadığı oyun tamamen değiştirildi ve diamond sisteme geçtik gerçekten ne alakaydı bu.Falcao iki gol attı diye oturmuş sistemi ona göre bozmak zorunda mıydık gerçekten.
Maçta bakıyorum 35lik falcao oyunda duruyor ki öyle wow bir katkısı yok, ilk değişikliği geleceğimizin forveti Mustafa'dan kullanıyor.Fatih Terim gibi bir hoca nasıl isimlere bakar ya hani geleceğe yönelik adımlar atıyorduk artık?
Kerem'i maçın en gergin 10 dakikasında oyuna sürerek mi kazanacağız hocam ya.İnşallah milli ara kendisine iyi gelir de egosundan bazı şeyleri fark eder, o zaman yine umutlanabilirim bir nebze.
Bu sezon şampiyon olsak da olmasak da kendisine layık bir uğurlama yapıp yollarımızı ayırmalıyız...

graham potter hocam ne top oynatıyor be

:asd:

Kısaca Turphan diyelim.

1-Murhan-Effendie-golkar.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt