Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocamın, bu rezil takımı en yakından izlememek için ceza alma isteğini takdir ediyorum

Sürekli ceza almasından sıkıldım artık, görüyorsun işte zaten fırsat kolluyorlar. sinirlerine hakim olsan sen de artık hocam.Olan hep bize oluyor.
Kabus gibi ya rizeden 4 yiyip milli araya girmişiz, en polyannamızın bile gram ümidi kalmamış,as stoperlerimiz yok oohh hoca da yok Levent Şahin'e kaldık.
Kim büyü yaptı bu takıma!!!

Sürekli ceza almasından sıkıldım artık, görüyorsun işte zaten fırsat kolluyorlar. sinirlerine hakim olsan sen de artık hocam.Olan hep bize oluyor.
Kabus gibi ya rizeden 4 yiyip milli araya girmişiz, en polyannamızın bile gram ümidi kalmamış,as stoperlerimiz yok oohh hoca da yok Levent Şahin'e kaldık.
Kim büyü yaptı bu takıma!!!
Ne dediki?

Bir zamanlar 10 kisiyle geriden gelip maci cevirebiliyorduk.

Geçen Bayern e lig maçı handikap verdim dk 5 gibi 10 kişi kaldılar.
Dedim bayern gibi senin ben kapadım tabi, sonra dönüp bir baktım MS 4-0 Bayern

Özeti açtım 3 kişi gidip atıyor geliyor 3 kişi gidip atıyor geliyor.

Şu maçta drogba sneijder melo o bu gider atar gelir.
Şimdiyse hocam feghuli onyekuru falan yedek başlatıyor.
Hocayı çok seviyorum ama oyuncu tercihleriyle geriden gelmek zor.

Hava nasıl Bodrum da,
Üşüyor musun?
Geri dönmezsen ,
Ne güzel olur Biliyor musun!

Şaka mama bir yana da;

Rize maçının cuma günü oynanmasını talep eden kişinin, hoca olduğuna %99 eminim.

Sırf 1 gün daha fazla tatil yapmak için Rize maçını cuma oynatıp aradan çıkarmak istedi.

Bu bile maça hiç motive olmadığının kanıtı.

Üstüne bir de kondisyonu yerlerde sürünen takıma 5 günlük izin verdi.

Neyse ki; ilk 11 oyuncularının çoğu, Milli takımlarına gitti de az da olsa adam akıllı idman yapmış olacaklar.

Hava nasıl Bodrum da,
Üşüyor musun?
Geri dönmezsen ,

Şaka mama bir yana da;

Rize maçının cuma günü oynanmasını talep eden kişinin, hoca olduğuna %99 eminim.

Sırf 1 gün daha fazla tatil yapmak için Rize maçını cuma oynatıp aradan çıkarmak istedi.

Neyse ki; ilk 11 oyuncularının çoğu, Milli takımlarına gitti de az da olsa adam akıllı idman yapmış olacaklar.

Yok artik

Hava nasıl Bodrum da,
Üşüyor musun?
Geri dönmezsen ,

Şaka mama bir yana da;

Atış serbest ama malum yerlerinizen değil.

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt