Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava nasıl Bodrum da,
Üşüyor musun?
Geri dönmezsen ,
Ne güzel olur Biliyor musun!

Şaka mama bir yana da;

Rize maçının cuma günü oynanmasını talep eden kişinin, hoca olduğuna %99 eminim.

Sırf 1 gün daha fazla tatil yapmak için Rize maçını cuma oynatıp aradan çıkarmak istedi.

Bu bile maça hiç motive olmadığının kanıtı.

Üstüne bir de kondisyonu yerlerde sürünen takıma 5 günlük izin verdi.

Neyse ki; ilk 11 oyuncularının çoğu, Milli takımlarına gitti de az da olsa adam akıllı idman yapmış olacaklar.
Ayak tenisi oynamaktan ve doğum günü pastası kesmekten idman yapmiyorlarki zaten

Atış serbest ama malum yerlerinizen değil.

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

""FİKSTÜRÜ TFF İLE BİRLİKTE YAPIYORUZ"

Bugün ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa mücadelesi öncesi yaptığı açıklamalarda fikstür hakkında Cuma günü oynanan maçların planlamasıyla ilgili flaş açıklamarda bulundu. Terim, Cuma günü oynanan maçların planlamasını TFF ve yayıncı kuruluşla birlikte yaptıklarına dikkat çekere, "Cuma günkü maçların planlamasını TFF, yayıncı kuruluş ve biz birlikte yapıyoruz. Bunların çoğu bizim isteğimiz, taraftarımız tepki göstermesin..""

2 sene öncesinin haberi ama ortak karar verildiğini ve hocayla oyuncularımızın TATİLİ ne kadar çok sevdiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz.

Aksi halde cuma günü mesai saati çıkışında maç oynamak yayıncı kuruluşun hiç işine gelmezdi ve maçı cumartesi oynatırdi.

Belli ki yayıncı kuruluş değil biz ve fenerasyon istemişiz.

Bugün ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa mücadelesi öncesi yaptığı açıklamalarda fikstür hakkında Cuma günü oynanan maçların planlamasıyla ilgili flaş açıklamarda bulundu. Terim, Cuma günü oynanan maçların planlamasını TFF ve yayıncı kuruluşla birlikte yaptıklarına dikkat çekere, "Cuma günkü maçların planlamasını TFF, yayıncı kuruluş ve biz birlikte yapıyoruz. Bunların çoğu bizim isteğimiz, taraftarımız tepki göstermesin..""

2 sene öncesinin haberi ama ortak karar verildiğini ve hocayla oyuncularımızın TATİLİ ne kadar çok sevdiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz.

Aksi halde cuma günü mesai saati çıkışında maç oynamak yayıncı kuruluşun hiç işine gelmezdi ve maçı cumartesi oynatırdi.

İlla kotulemek için ordan buradan olmadık abuk subuk ornekler varsayımlar uretmeye ne gerek var. Eger bu konu eleştirilecekse iki senedir neredeydin ? (Pazar oynasaydık tek forvet mi oynayacaktık ? Lui Van Dijk mi olacaktı iki gün daha beklese ? )

Ben de cuma günlerini seviyorum bu benim çalışmayı hiç sevmediğim, hep tatili sevdiğim anlamına mı geliyor ?

Son düzenleme:
İlla kotulemek için ordan buradan olmadık abuk subuk ornekler varsayımlar uretmeye ne gerek var. Eger bu konu eleştirilecekse iki senedir neredeydin ? (Pazar oynasaydık tek forvet mi oynayacaktık ? Lui Van Dijk mi olacaktı iki gün daha beklese ? )

Ben de cuma günlerini seviyorum bu benim çalışmayı hiç sevmediğim, hep tatili sevdiğim anlamına mı geliyor ?
Belki tek forvet oynamayacakti yine aynı hataları yapacaktı bundan eminim.
Ancak kendisi de oyuncuları da tatile motive oldukları kadar oyuna motive olmuyorlar.

Ne alakası var senin iddianla bu demecin şimdi ? Ki ben bu açıklamayı neden yaptığını hatırlıyorum. Avrupa ve lig maçlarının temposunu dengelemek için bazı saat değişikliği olmuştu. Sizin yüzünüzden adımız Terimci oldu. Gerçekten tedaviye ihtiyacı olanlar var bu forumda. Adamı sevmek zorunda değilsin ama saçmalayarak hakaret etmek, küçük düşürmek bana normal davranış gelmiyor şayet Galatasaray’lıyım diyorsan.

ExWh2FbU4AArh_d.webp

Galatasaray’da 4. dönemini geçiren Fatih Terim'e, 1996’dan bu yana PFDK tarafından toplam 38 maç ceza verildi.

arkada iyi yönetim yokken terimsiz çektiklerimizi unutanlar bu jenerasyona zorla kendilerinin 14 yıllık şampiyonluk hasretini yaşattıracaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt