Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu aralar asla bırakmaz.

kendisi kötü şenol ise iyi gidiyor. şimdi emekli olsa zaten şenol daha iyiydi diyecek medya. asla yediremez kendine bunu.

zirvede bırakmak için uğraşıyor ama her sene daha kötü oluyoruz. seneye düzelir miyiz bilinmez.

2019'da bıraksaydı iyiydi.

bu sayfa numarasını not alalım.

sezon sonu olası 1 şampiyonlukta burası kıymetlenir.

Bu sezon için hocaya olan inancım hala devam ediyor, kendine gelmesi lzm. karşısında çömez adamlar var.

Neden herkes sanki Terim´in icini okuyabiliyormus gibi yorum yapiyor merak ediyorum.

Bugünkü Türk milleti siyasal ve sosyal topluluğu içinde kendilerine Kürtlük fikri, Çerkeslik fikri ve hatta Lazlık fikri veya Boşnaklık fikri propaganda edilmek istenmiş vatandaş ve millettaşlarımız vardır. Fakat geçmişin istibdat dönemleri ürünü olan bu yanlış adlandırmalar, -birkaç, düşman âleti gerici, beyinsizden başka hiçbir millet bireyi üzerinde üzüntüden başka bir etki yapmamıştır. Çünkü bu millet bireyleri de bütün Türk topluluğu gibi aynı ortak geçmişe, tarihe, ahlâka, hukuka sahip bulunuyorlar.

Bugün içimizde bulunan Hıristiyan, Musevî vatandaşlar, yazgı ve talihlerini Türk milletine vicdanî arzularıyla bağladıktan sonra kendilerine yan gözle, yabancı gözüyle bakılmak, uygar Türk milletinin soylu ahlâkından beklenebilir mi?
1930 (Afetinan, M.B. ve M.K. Atatürk’ün El Yazılar, s. 376 – 378)

Bizim efsanemiz denilen adamın Şenol Güneş’in gerisine düşmesi üzücü. ŞG Milli takım konusunda FT’den bariz üstün.

Diğer bir üzücü husus FT’nin milli takım yolunun kapalı olması. Biz isteriz ki efsanemiz birazda milli takımda hizmet etsin Türk futboluna.

Bizim efsanemiz denilen adamın Şenol Güneş’in gerisine düşmesi üzücü. ŞG Milli takım konusunda FT’den bariz üstün.

Diğer bir üzücü husus FT’nin milli takım yolunun kapalı olması. Biz isteriz ki efsanemiz birazda milli takımda hizmet etsin Türk futboluna.
O işler öyle olmuyor ya neyse. İkisi de çok çalışıyor ikisi de iyi antrenör.
Her koşulda terim öndedir ama. Şenol a sorsan aynısını oda söyler. Tartışmaya dahi açık değil.

Anlik düşünüp duygusal yazıyorsunuz.

GSC Mobile App

3 defa hizmet etti Milli Takıma. Daha ne yapsın ki?

Tutarsiz bir yorum bu. Bir de "bizim efsanemiz denilen adam" demis. Aynen oyle efsanedir. Sen kabul et ya da etme. Gel sen Semol Gunes'i 2002'de yazilanlarla kiyasla. Buyuk bir kesim tarafindan finale cikamama sebebi olarak gosteriliyordu. Iyi getirir ancak finallerin ismi degildir Senol. Ayrica, bu ulkeye ilkleri yasatmis bir isimdir Fatih Terim. Milli Takim tarihine biraz acip baksaydin keske bu talihsiz yorumu yapmadan once. Senol hocayi severiz ancak vizyonu "yabanci siniri" olan adam icin "ben kalan islere bakarim, golge dusurmez" diyen tipler iyi okusun, bir profesyonelin ufkunu anlamak icin bu bile tek basina yeterli input. Bugun, bu cocuklarin Avrupa'nin bas ve baslati lig/takimlarinda oynama sebebi kim lutfen bir dusun bakalim ? Ve kim simde o sebebi sil bastan degistirmek istiyor ? Ya, benim esim, cok takip etmez, o bile bana bunu yorumladi (ben tabi mac sirasinda diyorum iste su Milan'da, su Liverpool'da vs..) "ee zaten iyi liglerde oynuyorlarmis bisde oynasalar boyle kazanamazdik". Siz, 30 yas ustune hicbir insana bunu anlatamazsiniz, neyse, donelim yabanci sinirina, les gibi oyunculara dunyalari verelim en olmazi Almanci genclere cokelim yine, yeniden.

Her koşulda terim öndedir ama. Şenol a sorsan aynısını oda söyler. Tartışmaya dahi açık değil.

GSC Mobile App

genel kariyeri bilmem de şenol net şekilde daha iyi top oynatıyor gittiği takımlara yıllardır (milli takım bursa bjk)
4 senelik ft döneminde pandemi öncesi 10 haftalık oyundan başka bir şey göremedik senelerdir

GSC Mobile App
“Milli takım” konusunda ŞG önde gibi geliyor bana. Burada sadece milli takımda başarılarını baz alarak kıyaslama yapıyorum.

Yıllardır Terim güzellemesi yapan her başarısızlığına rağmen arkasında duran biatçı tayfası sizin ki sevmek değil haşa tapmak! Türkiyede bir kişi seçip ona koşulsuz şartsız tapma durumu var. O kişi ne yaparsa yapsın eleştirmek yok! Bence bu padişaha koşulsuz tapmaktan gelen genetik bir sırtını dayama hastalığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt