Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bilerek yapıyor belhanda olayından sonra ne kadro kuruyor nede değişiklikler bilerek yapılıyor bıraktı sadece ismen burada

fener gibi 7 sene hiçbir kupanın sapından tutamayıp kimi sezonları düşme hattında geçirebilirdik mesela. bizim taraftarda fenerliler gibi sebat, kulüp içinde onlar gibi milyoner olmadığına göre bugün aynı muazzam yönetimle erkek basket takımımıza olduğu gibi küme düşmeyi de başarabilirdik. sonra kurtarsın diye terim'e sarılır, 2018'in aykut kocaman'ı gibi şartları ve baştakileri tartışmadan onun getireceği şampiyonluk veya başa oynamaları da burnumuza götürmeyerek daha fena batabilir ve saha içinden çok daha fazla uzaklaşabilirdik.

terim bir td'den çok daha fazlası, öyle olduğu için bu rezil yönetime bile 3 senede 2 şampiyonluk yaşattı zaten. terim başarısızssa başarısızdır ama elinde gemileri tamamen yakıp safi transfere 60 milyon harcayacak, köy takımına çift maçta elendik sonra arkasında durabilecek bir yönetim olmadığı da aşikardır. türkiye'ye gelen ve sadece saha içinde kalan son büyük taktisyenler del bosque ve aragones'ti işte. kendi takımlarını ne kadar arşa çıkardıkları tarihte ispatlanmış şekilde duruyor.

terimsiz sezonları öyle mi geçirdik peki gerçekten bakıyoruz şimdi

lucescu ile şlde ilk çeyrek final, 1 ikinci tur, 1 şampiyonluk,

hagi ile tr kupası şampiyonluğu ve son anda kaçan lig ki kimin enkazı üzerindeydi söylemeye gerek yok

gerets ile şampiyonluk

kalli ile şampiyonluk

mancini ile tr kupası, lig ikinciliği, şlde ikinci tur ki tarihimizn en zor gruplarından birinden

hamza şampiyonluk +2 kupa

riekerink 1 tr kupası 1 süper kupa

öyle bir tablo çiziliyor ki tam iktidarın eski türkiye hikayesi gibi

gerçekle bağınız koğuyor 40 kere aynı yanlışı söyleyince

terim de 2. gelişinde 2 sene şampiyon olamadı birinde 6. oldu fenerden 6 yedi

son 2 senedir de birinde yine 6. oldu şimdi ise ucu karanlık

eee avrupada hali ortada

skibbe, rijkard prandelli de böyleydi işte

yani trendde bir farklılık yok

terimin farklılığı 96-2000de

Hala daha bu kötü yönetime ragmen cart curt deyip savunmaya çalışıyolar ya hayret ediyom güçlü dirayetii bi yönetim geldimide beyimiz gecinemeyip kavga ediyo onu napcaz

fatih terim giderse batarız, bir daha başarılı olamayız görüşüne saygı duyuyorum. ama fatih terim gittikten sonra başarılı olamıyorsak bir zahmet kapatalım kulübü. basit bir hesap yapalım tudor, mancini gibi adamlar iç sahada başarılılardı, deplasmanda patladılar. yani taraftar olduğu sürece iç sahada başarılı oluyorsun, hoca çok kötü olmadığı sürece. deplasmanda kötü oynatmayan hocayı bulursan zaten şampiyonluk konusunda yine iddialı olursun. taraftar yok ve fatih terim olduğu halde iki sezondur şampiyon olamıyorsun. benim için rize ve kazandığımız halde alanya maçı hocanın galatasaray' a verecek bir şeyi kalmadığına ikna etti.

hagi ile tr kupası şampiyonluğu ve son anda kaçan lig ki kimin enkazı üzerindeydi söylemeye gerek yok

gerets ile şampiyonluk

kalli ile şampiyonluk

mancini ile tr kupası, lig ikinciliği, şlde ikinci tur ki tarihimizn en zor gruplarından birinden

eee avrupada hali ortada

ne diyorsun yav son 25 senede 12 şampiyonluk var, 8 'i terim'le işte. luce'nin kazandığı şampiyonluk tarihin en iyi kadrosuyla kaybettiğinin diyetidir. gerets'in elinde son 5 senede sahip olduğumuz santraforların hemen hepsinden iyi 2-3 tane zımba gibi adam vardı. hamza'nın altında güçlü bir yönetim vardı, ki biliyorsun o da prandelli'nin ''emeğini hiç etmişti''. senden bir karşılık görmesi şaşırtı o açıdan. burada anılmaya layık en zor şampiyonluk kalli'ninkidir ki onun da saha içi kadar dışını yönetmede de nasıl başarılı bir adam olduğu, tam bir kurt hoca profilini temsil ettiği belli. o zaman avrupa takımlarıyla arada bu kadar fark yokken avrupa'da folofoş olmuştuk gerçi ama adamın elindeki kadro bugünkünden bile kötüydü, o yüzden anlaşılabilir.

şu an bir avuç galatasaraylı, bir de tüm fenerliler bu kadar istiyordur terim'den kurtulmayı. aklibaliğ düşünen hiçbir adam güçlü yönetim gelmeden galatasaray'ın ciddi bir tehdit olamayacağının farkındadır. mayıs'ta gelecek yönetimi görelim, ki şu an listedekilerin hiçbiri de terimsiz galatasaray'ı abad edecek adamlar gibi gözükmüyor. diyelim ki aradan hakikaten aysal gibi güçlü biri çıktı ve terim'e ''ihtiyaç'' kalmadı. bir de öyle görelim galatasaray'ın halini, sizin de gönlünüz olsun.

1FD8BF2F-6ACC-47D6-8928-75F491B8F362.webp

Terim ne yapar eder geri gelir merak etmeyin. Bazılarının terim sevdası Galatasaray sevdası önüne geçmiş.

gerets ile şampiyonluk

kalli ile şampiyonluk

eee avrupada hali ortada

katılmadığım tek şey 96-2000 in arasındaki terimin başarısı sayılan dönem ki hiç alakası yoktur bunu bilen bilir hagi popescu tafarel hakan şükür bülent korkmaz gibi lider vasıflı oyuncuların sahadaki varlıklarının sonucudur.O dönem takımın başında kim olsa o başarı kaçınılmazdı o oyuncu profili ile.

ne diyorsun yav son 25 senede 12 şampiyonluk var, 8 'i terim'le işte. luce'nin kazandığı şampiyonluk tarihin en iyi kadrosuyla kaybettiğinin diyetidir. gerets'in elinde son 5 senede sahip olduğumuz santraforların hemen hepsinden iyi 2-3 tane zımba gibi adam vardı. hamza'nın altında güçlü bir yönetim vardı, ki biliyorsun o da prandelli'nin ''emeğini hiç etmişti''. senden bir karşılık görmesi şaşırtı o açıdan. burada anılmaya layık en zor şampiyonluk kalli'ninkidir ki onun da saha içi kadar dışını yönetmede de nasıl başarılı bir adam olduğu, tam bir kurt hoca profilini temsil ettiği belli. o zaman avrupa takımlarıyla arada bu kadar fark yokken avrupa'da folofoş olmuştuk gerçi ama adamın elindeki kadro bugünkünden bile kötüydü, o yüzden anlaşılabilir.

şu an bir avuç galatasaraylı, bir de tüm fenerliler bu kadar istiyordur terim'den kurtulmayı. aklibaliğ düşünen hiçbir adam güçlü yönetim gelmeden galatasaray'ın ciddi bir tehdit olamayacağının farkındadır. mayıs'ta gelecek yönetimi görelim, ki şu an listedekilerin hiçbiri de terimsiz galatasaray'ı abad edecek adamlar gibi gözükmüyor. diyelim ki aradan hakikaten aysal gibi güçlü biri çıktı ve terim'e ''ihtiyaç'' kalmadı. bir de öyle görelim galatasaray'ın halini, sizin de gönlünüz olsun.

gerçekten inanılmaz bir düşünce tarzı abi sizinkisi

yani herkesin başarısı pamuktan döşekte elindeki muhteşem kadrolarla filan ama bir tek terim elinde kılıcıyla bütün dünyaya karşı savaşan kahraman

ne diyelim böyle düşünmeye devam edin

katılmadığım tek şey 96-2000 in arasındaki terimin başarısı sayılan dönem ki hiç alakası yoktur bunu bilen bilir hagi popescu tafarel hakan şükür bülent korkmaz gibi lider vasıflı oyuncuların sahadaki varlıklarının sonucudur.O dönem takımın başında kim olsa o başarı kaçınılmazdı o oyuncu profili ile.

ben bu konuda aynı fikirde değilim

o takımın oyun tarzı doğrudan hocaya yazar bir kere

o hagiyi popescuyu kullanmak için orta sahayı okan emre suat filan yapman gerekiyordu ki bunu o yaptı yani

ben bu konuda aynı fikirde değilim

o takımın oyun tarzı doğrudan hocaya yazar bir kere

o hagiyi popescuyu kullanmak için orta sahayı okan emre suat filan yapman gerekiyordu ki bunu o yaptı yani
valla bende olsam bende öyle yapardım suat okan emre zaten onları oynatmayıp kimi oynatacaktın?Okan emre suat ergün gibi oyuncuların disiplinleri ve performansları bile sahadaki sözünü ettiğim lider oyuncuların varlıklarındandır atomu parçalamaya gerek yok kim olsa o kadro ile çıkardı maçalara.

Hocanın bıraktığı 03-04 sezonuna benziyor aynı keyifsizliği alıyorum. Camianın bir enerji değişimine ihtiyacı olduğu muhakkak şu da var Galatasaray'ın mevcut yönetici profiliyle her dönem Terim'e muhtaç olacağı da muhakkak. Galatasaray'ın sıkıntısı hocanın çift forvetinden oyuncu tercihlerinden fazlası mayısta zihniyet değişimine ihtiyacı var gerçi inancım yok umut ediyoruz sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt