Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslan Yurtiçi on Twitter: İmparator Fatih Terim'in kupa koleksiyonu  #uAYurtiçi… 'in kupa koleksiyonu  #uAYurtiçi…

bu tablo da onun eseri :)
Çağ dışı futbolunu izleyeceğime FM 21 oynarım daha iyi.

Tjk pasaya takilirsa ümitler yeşerir
Bu saatten sonra fenerin bize şampiyonluk vereceğini mi sanıyorsun?

Fener'in kalan maçlarına hiç baktın mı?

Kalan maçlarının hepsi ya kanka yönetimlerle yada pili bitmiş takımlarla.

Bu sebeple bjk kesinlikle takılmadan ilerlemi.
Bjk'nin ilk takılmasın da arkası gelir ve hakemler görevini yerine getirerek al aşağı eder kargaları.
Kuşlar rahat rahat şampiyon olur.
Bizim elemanda kına yakar bir yerine Bodrum da tatile çıkar fener bayraklı yatlarda

hala istifa etmemesi üzücü

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

gedson ve eteboyu da beraberinde fiorentinaya götürsün hoca biraz da italyanlar eziyet çeksin

Hala BJK takılsın diyenler var pes. Oldu sene sonu yalı çocuğu sırıta sırıta şovunu yapsın.

Geçen sezon altıncı yapmıştı. Bu sezon bunu başaramaz herhalde diye umuyorum, şu an altıncı sıradaki takımla (Hatay) aramızda 12 puan fark var.

Tahminimce dördüncü oluruz.

Biatçılık nerede ve hangi zamanda olursa olsun kötü bir şey olduğunu defaatle söylemiştim. Takım bu noktada ise, hem başarısızlık hem de kaos varsa biatçılık yüzündendir. Fatih hoca egoma zarar gelir, bütün takımı ben idare edeceğim diye vasıflı, donanımlı yardımcılar seçmedi kendine. Ve bütün iş ona kaldı. Bu da haliyle hocayı yordu.

Çok dedik hocaya, adam gibi yardımcılar bul. Levent Şahin ve Ümit Davala gibi yancılar sana bir şey katmaz. Yıllardır bu kulübün içindeler takıma ne faydaları oldu? Hoca cezalı olduğu zamanlar böyle rezil bir yönetim göstereceklerse kardeşim siz orada bostan korkuluğu musunuz? Hiç mi bir şeyler kapmadınız?

Hoca bilerek aslında yardımcılarını bu kalitede seçiyor ki benim sözümün üstüne söz söylenmesin. Takım içi otoriterim sarsılır diye düşünüyor. Ama kişisel egoları yüzünden takım zarar görmeye başlıyor bu sefer de.

Hocanın zaten iyi bir taktisyen olmadığı, günümüz modern futbola ayak uyduramadığı belliydi. Artık iyi olduğu takımı motive etme, oyuncuları adam etme konusunda da sıkıntı yaşıyor artık. Eskiden mesela Fatih hoca adam eder diyorduk. Şimdi onu bile diyemiyoruz.

Hocanın bu takıma katacak bir şeyi kalmamıştır. Acı gerçeklerle yüzleşmek zorundayız artık.

Ortalık biraz durulunca trolleri yine piyasaya çıkmış savunmaya.

Bu seferde hocanın elindeki kadro kadro mu diye bahane üretmeye başlamışlar

60 milyon Euro'luk kadro kadro sayılmaz sizde haklısınız.
Sergen'in elindeki uzay takımı, hoca da olsaydı sene başı UEFA elemesinde turu öyle bir geçerdi ki direk takımı CL gruplarına sokardi!!!

Ulan boş boş konuşup insanı zıvanadan çıkarmayın.

Hocaya kalsa irfan'a 10 m€ mensah'a 5 m€ verdierecekti ve hala aynı poktan oyunu oynatmaya devam edecekti.

Aynen böyle devam hocam, yakın zaman da bir daha florya'nin kapısından içeriye adımını atacak yüzün kalmayacak.
Efsane değil KESTANE olarak anacak herkes seni.

İşte o zaman ebediyen kurtulmuş olacağız çağ dışı futbol bilginden.
Dün de yazdım. Bunlara 2 yıl boyunca Fatih hoca geldikten sonra kadronun büyük oranda yenilendiğini anlatmaya çalıştık. Adamlar kadroyu hoca kurmadi sorun kadroda diyorlardı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt