Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün de yazdım. Bunlara 2 yıl boyunca Fatih hoca geldikten sonra kadronun büyük oranda yenilendiğini anlatmaya çalıştık. Adamlar kadroyu hoca kurmadi sorun kadroda diyorlardı. :)
takimi kac senedir idare eden oyuncularin cogunu tudor aldirdi. FT aldıkları oyuncunun kaliteleri ortada...ama hala transfer yapılmadı büyük terim'e güya. messi ve ronaldo alinmadi, yoksa sampiyon yapardi

Kimsenin kapısına filan gittiği yok.

Ortamı kendisi ayarlıyor.

Önce medya eli ve kendine bağlı oyuncularla görevdeki teknik adamın altını oyuyor
Trolleri ve sucukculari da menfaat karşılığı gerisini getiriyor.
2017 Aralık ta geldiğinde taraftarın yoğun bir isteği vardı yalan yok. Ama 2013 Eylül'de Aysal tarafından kovulduğu da taraftarın ekseriyet çoğunluğu Aysali destekliyordu. O zaman baya show yapmıştı evin önüne giden troller v.s 😅 Milli takıma gidince taraftar aşırı tepkiliydi. 2003 de istifa ettigin de yine taraftar aşırı tepkiliydi kendisine. Yani 3 gidişinin en az iki tanesinde taraftar çok olumlu karşılamıştı. Ergen yastakiler zannediyor ki hep Galatasaray'dan kopartildi. Taraftar her zaman yanındaydı v.s. İtalya tercih etmesi , Lucescu nün altını oyup kendini getirmesi , Demirören in başkan olduğu dönem milli takımı seçmesi kaç kere taraftar ile karşı karşıya getirdi.

merak ediyorum Halil niye Ogulcan'dan önce girer...bu cocugu niye oynatmiyorsun?

Dünkü kadroyu Yiğit Karagöz bile çıkarmazdı diyenler?

Etj9OSdXAAghaXn

1617536093373.webp

Oyuncularin bireysel olarak neden gelisim saglamadigi, takimin neden belirgin bir oyun duzenine sahip olmadigini aciklamak zorunda.

merak ediyorum Halil niye Ogulcan'dan önce girer...bu cocugu niye oynatmiyorsun?
Merak edilen o kadar cok sey var ki. Neden Arda ilk 11de başlar, gedson stoper oynar. En iyi macinda neden babel oyundan cikar. Forma adaleti niye saglanmaz. Bu takim niye duran toptan hic tehlike yaratamaz. Her gelen oyuncu nicin yerinde saymayi birak geriye gider. Nicin bu kadar bireysel hata olur. Geriye düştüğü maclarda dakika 1de olsa reaksiyon gosterip neden maci ceviremez. Dunku mac özelinde nicin sahada isyan eden bitane topcu olmaz. Sor sor bitmiyor renktas.

Biz burada gidecek mi, kalacak mı tartışıyorken adam şimdi bahçesinde bol kuyruk yağlı Adana kebabını közde cızır cızır kızartıyordur. Şişi Lavaş ekmeğine sıyırıp bol soğanla hüpletiyordur.

MT dolu olduğu için gidecek başka yeri yok. Tek şansımız ligi 4. bitirip istifaya zorlanması. Adam kendini hatalı görmüyor ki istifa etsin.

İddia ediyorum şu anda bizi 5-6 puan farkla liderliğe koysunlar

Sinyor Terim ne yapar ne eder şampiyonluğu verir

İşin ilginci halen Sinyor Terim'den medet umanlar var

Galatasaray'a verebileceği hiçbir şey kalmadı görün artık bunu

Gecen sezon son 10 macta galibiyetimiz yoktu herhalde. Muhtemelen es kaza 1-2 galibiyet belki aliriz bu saatten sonra. Yokus asagi gidiyoruz.

Oyuncularin bireysel olarak neden gelisim saglamadigi, takimin neden belirgin bir oyun duzenine sahip olmadigini aciklamak zorunda.

Kadro eksik o yuzden oynatilmak istenen oyun sahadaki oyunculara uymuyor. Bu adamların çoğu da ikinci seçenek veya yönetim transferi.

Önümüzdeki sezon eksik olan stoper, sağ bek, sol bek, dos, os, sag kanat transferleri hocanin istedigi isimlerle tamamlanırsa o zaman belirgin bir oyun duzenine sahip olabiliriz.

Şenerle taylanla yedlinle linnesle donkla ardayla ömerle oyun planı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt