Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prandellinin fantastik kadrolarına benzer bir kadro çıkardı uzun zamandır bu kadar rezil bir takım izlememiştim

CkYeYa8UUAAYZyg.jpg

üzgünmüşüm gibi çek pozu verilmiş

EyIlNOfXMAArk0r

Hocanın durumu çok üzücü ve hiç ümit vaad etmiyor. Kendisi iyice 'iktidarsız muhteris' kıvamına geldi maalesef; yine çok şey yapmak istediğinden hiç kuşkum yok ama elinden de pek bir şey gelmediğini kabul etmemiz/etmesi gerekiyor artık...

Sergen' in BJK ını düşünelim; sezona ligin 'Figüran' adayı takımlarından biri olarak girdiler; geçen yıldan kalan kadro son derece yetersizdi ve transfere harcayacak ciddi bir bütçeleri de yoktu (Mesela kaleci konusunda hala da zayıflar ama takım bu zayıflığın ortaya çıkmasına pek izin vermiyor). O kısıtlı bütçeyle gayet iyi bir kadro ve tutarlı bir oyun oluşturabildi, sevimsiz Sergen...

Seneye şu kadrodan gönül rahatlığıyla ilk 11 e yazacağım futbolcu sayısı bir elin parmaklarından daha fazla değil ki pek de kötümser biri değilimdir. Allah Galatasarayımızın akıbetini hayreylesin...

Ulu bilgenin ''Yeni şeyler söylemek lazım, cancağızım'' sözü şu ahvale çok uygun düşüyor, ne dersiniz?..

Hoca gidince nolucak,bu kadroyla bu kadar diyenler,2008deki kallinin toplama kadrosunun,ismini görünce mide bulandıran ilk 11inden 8 ismin şu isimler olduğunu bi hatırlasın

orkun,sabri,güngör,servet,balta,ayhan, topal,barış(diğer 3 kişide ronaldo messi neymar değildi arda,nonda,lincoln,ümit falandı)

Şampiyon olmasınıda geçtim,bu leş gibi gözüken topçular gümbür gümbür top oynuyodu,hatta nerdeyse hepsi euro 2008 kadrosuna seçildi rotasyondada volkan yaman,serkan çalıklar vardı

nerdeyse aynı isimlerden oluşan aynı iskelet 2011de ise küme düşüyodu

Hocanın önemi bu işte önce elindeki kadrodan verim alıcaksın,onların performansını yükselteceksin,ha kadronun max seviyesi şampiyonluğa yada avrupada başarıya yetmiyomu o zaman takviye yaparsın,her gelen topçu geri giderse ne transfer biter ne transfer ihtiyacın bu tüketimin sonu yok

kadromuz kötü falan değil hoca topçuların performansını geri götürdüğü için kadro hep kötü ve eksikmiş gibi görünüyo,mariano geri gitti omarı aldık,omar sakatlandı gittik yedlini aldık,yedlindende memnun değil gibi şeneri linnesi oynatıyo seneye yine transfer isteyecek bu ne yaw, böyle ne ekonomin kalır,ne borcun azalır,ne kadro mühendisliği yapabilirsin

kadro yetersiz diyo hoca ve taraftar,ulan bu kadroyu 4 senedir yöneten kim benmi kurdum kadroyu bu kötü kadroyu oluşturan kendisi zaten,dahada komiği kötü denen kadroyla sözleşme uzatmak isteyende kendisi(donk,taşdemir,akbaba,ömer,arda,belhanda eminimki şeneri linneside araya sıkıştırmak isteyecektir) ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

yardımcı seçimleri facia,bi boktan anlamayan sessiz sakin isimleri biat edenleri alıyo yanına,dünkü kukla her takımı yönettiğinde puan kaybediyoruz ve hep özür diliyo,tek taktik bilgisi iki stoperin yerini değiştirmek olan bi adam bu,bide şöyle bi enstantane vardı kamera kendisini gösterince “ömer hadi oğlum devam devam devam” diye bişey söyledi lan olan,süren bişeymi varda adam devam etsin,ha mallığı kastettiyse devam ediyo problem yok o konuda

taylanla oğulcanın irfan konusundaki ikiyüzlülükleri ve yanlışları bi tarafa dediğin fb denen düşmanın önemli temsilcilerinden Acunun ayak tenisine yardımcı antrenörünü yolluyosun,ee senin samimiyetin nerde,irfan yüzünden taylanla oğulcana bedel ödetiyosun,sana kim napmalı peki yada napıcaz

her yönetimle başkanla kavga edersin hadi bunuda geçtim,beyaz gömlek giyicem dedin hafta içi giymedin,senelerdir konuşucam diyosun 2013ten beri hala bekliyoruz söylesene hoca ne diyosun.

koskoca gs koskoca ft,şamp yolunda hatay deplasmanında 2-0 geriye düşüyo dk 30 ve kalan 15-20 dakkada ne rakip kaleye gidebiliyo,ne rakibi ablukaya alabiliyo,ne pozisyon üretebiliyo nede rakip sahaya yerleşebiliyo bu ne rezilliktir ulan,geriye düşmek yenilmek bi yana bu ayrı bi rezillikti

benim derdim her sene şampiyon olmak değil,zaten gs değil hiçbir takım her sene şamp olamaz bunu biliyorum ancak oyun olarak bişey görmek ilerisi için umutlanmak istiyorum

geçmişte kulüplerin ve milli takımın avrupada şerefli mağlubiyetleri,atakları golle savuşturduğumuz dönemleri senin zihniyetinle tersine çevirdik hatta kulüp bazında dünyanın en iyisi olduk milli takım dünya kupasını kazanıyodu az daha,şuan öyle bir geri gitmişsinki avrupada maç yapmaya korkar olduk,fark yiyeceğimizi bile bile maç izliyoruz,kıçı kırık şenolla bjk namağlup gruptan çıkıyo dep galibiyetleri alıyo,daha yeni kurulmuş başak uefada çeyrek yapıyo şlde fark yediği maç dahil en azından oynuyo biz ise sefilleri oynuyoruz sonrada makas açılmış diyip eskiye özlem duyan bizlerinde umutlarını alıp götürüyosun,bu oyunun adı futbol kimse atom parçalamıyo sen bi bok oynatamadığın için makasın açılmasını geçtim o makas götümüze girmiş olabilirmi acaba,her sene uefada düşük bütçeli,tarihsiz küçük bir takım uefada iş yapabiliyo,maliyetleride falcao parası,ee bunlara makas yokmu biz niye yapamıyoruz,şu takımların yarısı kadar oynasak zaten tarihimizdir,camiamızdır ve taraftarın etkisiyle çok daha başarılı oluruz ama niye başarılı olalımki diye düşünüp antrenmanda ayak tenisi oynamak daha tatlı geliyo size.

fblilerin mert hakanın sözleşmesinin bitimi için gün saydıkları twit adresi gibi gitmediğin hergün gün saydırma bize

çok net bir şekilde istifa,oda bi hizmet hocam,son hizmetin böyle olsun

Basket maçına gidip şov yapıyor sana giden paralar yüzünden yatırım yapılamadı hiç bir branşa eserini izlemeye gitmiştir birde fotoğraflara üzgünmüş gibi pozları yokmu yakında yalandan ağlar gideceği yok belliki kovulacak er yada geç 3 m euro yu bırakmaz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca 3 milyon euroyu hangi takimdan aliyormus
bizden o kdr almiyor zira

Basket maçına gidip şov yapıyor sana giden paralar yüzünden yatırım yapılamadı hiç bir branşa eserini izlemeye gitmiştir birde fotoğraflara üzgünmüş gibi pozları yokmu yakında yalandan ağlar gideceği yok belliki kovulacak er yada geç 3 m euro yu bırakmaz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 satır cümleye bu kadar yalan yanlışı hangi kafayla sığdırdın?

gs puan kaybetse de terim'e sallasam diyen
her gün namaza duran duaya çıkan insanlar var normaldir

Daha 2-3 ay önce hocayı can hıraş savunanlar, hoca bizi küme düşür diyenler şimdi bakıyorum da herkesten çok eleştiriyor gülsek mi ağlasak mı neyse doğru yolu bulmuşlar diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt