Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana da sorayım şu dakika gitmesinin galatasaraya faydası ne olacaktır son 8 haftayı tdirektörsüz geçirmenin ne gibi avantajı var
En azından sinirim bozulmayacak. Sezon sonuna kalırsa sosyal medyadan trolller çıkıp hocam gitme diyecek. Yeni yonetimde buna aldanıp bu egolu beyi tutacak seneye yine aynı ezberci izleyeceğiz

Oyun gücü istiyorum takımda ama oyuncu gücü bile bırakmadı takımda. Her gelen geriye gitti. Bu takımın dogru durust antreman yapmadığı artık şu yüzüne çıktı. Taktik zaten yok. Defansı boşalt oyna.

Bende soruyorum gitmesi ne dezavantaj yaşatacak bize

Benim için önemli olan Galatasaray. Kişiler gelip geçici benim için.

şu an bırakıp gitmesinin kime ne faydası var onu çözebilmiş değilim zaten kötü giden zamanda herkes konuşur burada bu adam ilk yarı kısıtlı kadrosuyla neler yaptı onu da gördük ama buraya gelip iki iyi kelam edemediler biz hocanın iyisi kötüsü her konuda eleştiriyoruz at gözlüğüyle bakıp bağnazlık yapmaya gerek yok sezon sonu gerekirse gider
Mehmetoglu mehmet nerede

Yarınki idmandan bir kare

Yarınki idmandan bilgi

terimin çok sinirli olduğu,antrenmanı sık sık durdurup oyunculara hatalarını gösterdiği,bundan sonra yolumuza inananlarla ve mücadele edenlerle devam edeceğiz diye oyunculara ultimatom verdiği öğrenildi.
sonraki maç yine aynı ilk 11. senelerdir aynı senaryo, futbolcuyu kendine getirmek istiyorsan bazılarını kadro dışı bırakırsın, yedeğe atarsın. böyle boş laflarla yol alınmaz. bak sergene sene başı lens,douglas falan direk kadro dışı bıraktı takımı silkeledi futbolculara gözdağı verdi sonra takım toparladı.

Terim bu 4. Döneminde dibe vurdu. En başarısız, en rezalet top oynadığımız dönemi. Ama ne hikmetse bu en kötü döneminde en güçlü olduğu dönem. Öyle ki hiçbir yönetim Ft’yi kovamaz deniyor. Yeni yönetim Terim ile devam eder mi etmez mi bilmem. Ama bildiğim şey o yönetim fazla uzun kalmaz. Bundan sonra Ft ile başarılı olmanın imkanı yok. Bu adamın 70 yaşından sonra futbolu öğrenmesini beklemek saçmalık.

şu an bırakıp gitmesinin kime ne faydası var onu çözebilmiş değilim zaten kötü giden zamanda herkes konuşur burada bu adam ilk yarı kısıtlı kadrosuyla neler yaptı onu da gördük ama buraya gelip iki iyi kelam edemediler biz hocanın iyisi kötüsü her konuda eleştiriyoruz at gözlüğüyle bakıp bağnazlık yapmaya gerek yok sezon sonu gerekirse gider
İstek şuan gitmesi değil

sezon sonu gidicekse elbette şuan gitmesin olan oldu zaten 3 maç kala gitse nolur

sezon sonuda gitmez kalırsa diye korkuyoruz

orta sahanda adam yok 8 maç 0 galibiyet yazıyorum
Alakasi yok. Karagumrukte biglianin yerine oynayan cocuk kimdi. Dandik bir lig ya burası. Okadar leş bir lig. Bunlar bahane emrecim be hiçbir takıma üstünlük kuramiyorsun

Ama doğru söylüyorsun bu zihniyetle 8 de 0 yapariz

Terim’i elestiren arkadaslara lafim yok sonuna kadar haklilar ama gozume carpan bir noktaya deginmeden de gecemeyecegim. Hayatini Galatasaray’a vermis, Galatasaray’da 8 sampiyonluk kazanmis, UEFA kupasini kazanmis, Galatasaray’da toplam 16 kupa kazanmis bir Galatasaray efsanesini Galatasaray’da sadece 2 yil basarili olmus Unal Aysal’in altinda gorenler var. Hatta yorumlara bakacak olursak bazilari icin Unal Aysal daha degerli. Terim’e eleman deyip Unal Aysal’i goklere sigdiramayan arkadaslar var. Aysal’i Terim ayrildiktan sonra da gorduk. Mancini ve Prandelli donemini de gorduk. Bok gibi transferlerini de gorduk. Basarisiz olduktan sonra kactigini da gorduk.
ünal kim ya terimin yanında söz düşmez takıma 3 yararlı adam soktuysa 8 tane eşşek soktu onun borçlarıyla bata bata bir hal olduk

İstek şuan gitmesi değil

sezon sonu gidicekse elbette şuan gitmesin olan oldu zaten 3 maç kala gitse nolur

sezon sonuda gitmez kalırsa diye korkuyoruz
iddia ediyorum covid olmasa 4 te 4 yapmıştı biraz abartı gelebilir bu görüşüm fikirlerinize de saygı duyuyorum türkiye liginde seyirci çok önemli faktör

Fatih Terim'i ABD'de yaşayan Amiş'ler tarikat üyelerine benzetiyorum, 400 yildir yaşam tarzlarini değiştirmeyen, Bilime,teknolojiye,karşi olan evlerinde elektrik kullanmayan, tarlalarini sabanla süren, ulaşimi At arabalariyla yapan, Market'den alişveriş yapmayan tekdüze hayat süren keçi gibi inatçı sadece kendi doğrulari olan bir tarikat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt