Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iddia ediyorum covid olmasa 4 te 4 yapmıştı biraz abartı gelebilir bu görüşüm fikirlerinize de saygı duyuyorum türkiye liginde seyirci çok önemli faktör
Çok önemli olduğu aşikar

ama herşey olmamalıydı

seyircisiz bi bok yapamadığımızda çıktı meydana iyide oldu

son 2 şampiyonluktada taraftarın etkisi olmasaydı o başak maçını falan alamazdık 2 şampiyonluğuda alamazdık

bu vesileyle terim hocamdan 2 şampiyonluk eksiltiyor,sucukçulara 2 şampiyonluk ekliyorum müsadenle

hani geçmişe takılı kalmıyorduk :) terim de 4 de 2 yapmış olacak bu sene sonu başak bu aykutu nasıl okana tercih etti orasını konuşmalıyız
Emre tercih ettilerde ne oldu küme düşme hattındalar işte adamlar aykut geldiğinden beri

senin dediğin aykut takımı alıp daha yukarı taşısaydı doğru olurdu

okanı genel olarak başarılı buluyorum ama eroldan farkı var mı çözemedim büyük takım yapabilir mi bilmiyorum şampiyon yaptı felan derseniz de covid diyeceğim :uiyy:

Fatih Hoca'yı biz niye seviyoruz ? Kaşı gözü için mi ?

Nedir sevgimizin kaynağı bir düşünün.
Birlikte neler yaşamışız. Birazcık saygıyı hak etmiyor mu sizce de ?
Fatih Hoca'ya, Metin Oktay'a, Hagi'ye olan sevgimizin nedeni ne ? Ne yaptılar da seviyoruz iyi düşünün

Gelgelelim ''Kimse Galatasaray'dan büyük değildir'' diye çok meşhur bir sözümüz vardır bilirsiniz.
%100 doğru bir sözdür bu. Fatih Hoca dahil kimse eleştirilmez değildir.
Son puan kayıplarımızda hocanın payın büyük sahibi olduğunu zaten kabul etmeyen de yoktur.
Şu aşamada hoca artık bırakmalıdır diyenlere de bir şey demem. Zira yukarıda belirttiğim meşhur sözümüz malum.

İlk yarı ne puanlar topladık, üst üste galibiyet serilerimiz oldu, önemli maçları kazandık...
Ama gerçekten hocanın bazı tercihlerdeki ısrarına artık ben de anlam veremiyorum.
Ve eleştiriyorum. Bu herkesin doğal hakkıdır tabi. İstifaya da çağırabilirsiniz uygun bir dille. Buna bile bir şey demiyorum.

Ama bazı kişilerin şu forumda yapmaya çalıştıklarını gerçekten çözemiyorum. Ve onlara gerçek anlamda soruyorum. Hocaya karşı hiç de eleştiri niteliğinde olmayan, hakaret vari yazılarınız, hocayı taraftarın gözünde iyice küçük düşürme çabanız ve sürekli içinizdeki nefreti kusmanızın nedeni nedir ?

Yok eleman , yok biri gelip tekmeyi bassın felan...
Daha böyle neler neler
Oturduğunuz yerden ne güzel yazıyorsunuz öyle. Valla helal size

Milyonlarca insanın yüreğinde yer edinmiş, sevgisini kazanmış bir insanı böyle mi gözden düşüreceksiniz. Hayır gerçekten amaç ne anlamıyorum
Amaç trol olmaksa yemişim öyle trollüğü af edersiniz
Sayısız başarıları olan bir insana saygısızlık yapıp, klavye başından hakaretler yağdırarak kendinizi daha fazla gülünç duruma sokmayın bence.
Bugün maç başlığında hakemi savunan bile vardı yav gözlerime inanamadım. Hem de ne için. Sırf ''Ben haklıyım yav. Hoca böyle böyle. Taktikten felan da anlamaz zaten. Biz kendimize bakalım. Hakem müthiş yönetti '' deyip hocaya nefret kusmak için

Şunu tekrar edeyim. Son zamanlarda takımın halinden sorumlu olan kişi zaten hocadır.
Belki de sezon sonu bırakacak bilmiyorum.
Ama önemli olan bir şey var.
Nasıl seri yakalayıp, önemli maçları aldığımızda veyahut ilk yarı hocanın kucağına bırakılan bomba niteliğindeki o kısıtlı kadroyla yaptıklarını övüyorsam ; yanlış tercihlerinde de eleştiririm.
Daha önce yaşattıklarını unutmadan, vefa sözcüğü benim için ne anlam ifade ediyorsa onun çizdiği sınırlarda yaparım eleştirimi ama.

On defa belirtmeme rağmen başka yere çekilmesin diye tekrar söylüyorum. Hoca son maçlarda hatalıdır. Hoca bazı ısrarlarından vazgeçip, takımı toparlamalıdır.
Şener, Ömer, Akbaba felan oynamamalıdır. Boss yerine Donk oynamamalıdır
Kerem o kadar iyi işlerine rağmen 80'e kadar kenarda beklememeli. Hele de ileride alternatifimiz kısıtlıyken...

Bu yazının tek amacı hakaret sever saygısız insanlaraydı.
Gece gece derdin bu mu da bunu yazdın diyen varsa. Evet buydu.
Zaten moralim bozuk, uyku tutmadı. Canımı sıkan başka bir mevzu olan bu konuyu da artık bıktırdığı için uzun uzun yazayım dedim.

İnşallah takımımızı daha iyi günlerde görürüz ve takımımız için hayırlısı ne ise o olur diyorum.

İyi bir gece değil biliyorum ama Hayırlı geceler diyerek bitireyim bari ne diyeyim...

Fatih Hoca'yı biz niye seviyoruz ? Kaşı gözü için mi ?

Nedir sevgimizin kaynağı bir düşünün.
Birlikte neler yaşamışız. Birazcık saygıyı hak etmiyor mu sizce de ?
Fatih Hoca'ya, Metin Oktay'a, Hagi'ye olan sevgimizin nedeni ne ? Ne yaptılar da seviyoruz iyi düşünün

Gelgelelim ''Kimse Galatasaray'dan büyük değildir'' diye çok meşhur bir sözümüz vardır bilirsiniz.
%100 doğru bir sözdür bu. Fatih Hoca dahil kimse eleştirilmez değildir.
Son puan kayıplarımızda hocanın payın büyük sahibi olduğunu zaten kabul etmeyen de yoktur.
Şu aşamada hoca artık bırakmalıdır diyenlere de bir şey demem. Zira yukarıda belirttiğim meşhur sözümüz malum.

İlk yarı ne puanlar topladık, üst üste galibiyet serilerimiz oldu, önemli maçları kazandık...
Ama gerçekten hocanın bazı tercihlerdeki ısrarına artık ben de anlam veremiyorum.
Ve eleştiriyorum. Bu herkesin doğal hakkıdır tabi. İstifaya da çağırabilirsiniz uygun bir dille. Buna bile bir şey demiyorum.

Ama bazı kişilerin şu forumda yapmaya çalıştıklarını gerçekten çözemiyorum. Ve onlara gerçek anlamda soruyorum. Hocaya karşı hiç de eleştiri niteliğinde olmayan, hakaret vari yazılarınız, hocayı taraftarın gözünde iyice küçük düşürme çabanız ve sürekli içinizdeki nefreti kusmanızın nedeni nedir ?

Yok eleman , yok biri gelip tekmeyi bassın felan...
Daha böyle neler neler
Oturduğunuz yerden ne güzel yazıyorsunuz öyle. Valla helal size

Milyonlarca insanın yüreğinde yer edinmiş, sevgisini kazanmış bir insanı böyle mi gözden düşüreceksiniz. Hayır gerçekten amaç ne anlamıyorum
Amaç trol olmaksa yemişim öyle trollüğü af edersiniz
Sayısız başarıları olan bir insana saygısızlık yapıp, klavye başından hakaretler yağdırarak kendinizi daha fazla gülünç duruma sokmayın bence.
Bugün maç başlığında hakemi savunan bile vardı yav gözlerime inanamadım. Hem de ne için. Sırf ''Ben haklıyım yav. Hoca böyle böyle. Taktikten felan da anlamaz zaten. Biz kendimize bakalım. Hakem müthiş yönetti '' deyip hocaya nefret kusmak için

Şunu tekrar edeyim. Son zamanlarda takımın halinden sorumlu olan kişi zaten hocadır.
Belki de sezon sonu bırakacak bilmiyorum.
Ama önemli olan bir şey var.
Nasıl seri yakalayıp, önemli maçları aldığımızda veyahut ilk yarı hocanın kucağına bırakılan bomba niteliğindeki o kısıtlı kadroyla yaptıklarını övüyorsam ; yanlış tercihlerinde de eleştiririm.
Daha önce yaşattıklarını unutmadan, vefa sözcüğü benim için ne anlam ifade ediyorsa onun çizdiği sınırlarda yaparım eleştirimi ama.

On defa belirtmeme rağmen başka yere çekilmesin diye tekrar söylüyorum. Hoca son maçlarda hatalıdır. Hoca bazı ısrarlarından vazgeçip, takımı toparlamalıdır.
Şener, Ömer, Akbaba felan oynamamalıdır. Boss yerine Donk oynamamalıdır
Kerem o kadar iyi işlerine rağmen 80'e kadar kenarda beklememeli. Hele de ileride alternatifimiz kısıtlıyken...

Bu yazının tek amacı hakaret sever saygısız insanlaraydı.
Gece gece derdin bu mu da bunu yazdın diyen varsa. Evet buydu.
Zaten moralim bozuk, uyku tutmadı. Canımı sıkan başka bir mevzu olan bu konuyu da artık bıktırdığı için uzun uzun yazayım dedim.

İnşallah takımımızı daha iyi günlerde görürüz ve takımımız için hayırlısı ne ise o olur diyorum.

İyi bir gece değil biliyorum ama Hayırlı geceler diyerek bitireyim bari ne diyeyim...

Galiba elestirenler sirf bunun icin degil , harcadigi paralar ve Transferler icinde elestiriyor.

Yoksa dedigin gibi , aynen Katiliyorum ama son zaman hatalari acayip cok olmaya basladi.
Ne kadar seversen sev, birzaman sorna malesef kötüye gidiyor

Gsc bitmiş

şuanda buralar kırmızı başlıklar,son dakikalar,terim istifa etti haberleriyle donatılmalıydı,teknik direktör haberleri dolanmalıydı

o günlerde gelicek inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt