- 6 Eylül 2014
- 94.152
- 64.941
- 4.608
Onu etkileyenler var. Bu karmaşadan onu alıp çıkarmamız lazım.Kafası karışık gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu etkileyenler var. Bu karmaşadan onu alıp çıkarmamız lazım.Kafası karışık gibi.
kafamdaki en büyük soru işareti gelen teknik direktöre kaç sene sabır gösterir gs taraftarı 1 sene şampiyon olamazsa hemen istifa diye darlarlar adamı böyle böyle istikrar olmaz bir de terimin emekli olduğunu açıklaması lazım yoksa yine her kötü sonuçta terim terim deriz olmaz buOnu etkileyenler var. Bu karmaşadan onu alıp çıkarmamız lazım.
Tamam onu da eleştirsin rtaşGaliba elestirenler sirf bunun icin degil , harcadigi paralar ve Transferler icinde elestiriyor.
Yoksa dedigin gibi , aynen Katiliyorum ama son zaman hatalari acayip cok olmaya basladi.
Ne kadar seversen sev, birzaman sorna malesef kötüye gidiyor
Eğer oyun gücümüz iyiyse şampiyon olamadı diye 1 senede harcamam. Kendi adına söylüyorum. Sahada oyun gücü görmek istiyorum. Oyun planı görmek istiyorum. Hep aynı ezber oyunu izleyip hep aynı şeylerin yasanmasindan biktim. Torpilli oyuncu oynatilmasindan bıktımkafamdaki en büyük soru işareti gelen teknik direktöre kaç sene sabır gösterir gs taraftarı 1 sene şampiyon olamazsa hemen istifa diye darlarlar adamı böyle böyle istikrar olmaz bir de terimin emekli olduğunu açıklaması lazım yoksa yine her kötü sonuçta terim terim deriz olmaz bu
Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işineGaliba elestirenler sirf bunun icin degil , harcadigi paralar ve Transferler icinde elestiriyor.
Yoksa dedigin gibi , aynen Katiliyorum ama son zaman hatalari acayip cok olmaya basladi.
Ne kadar seversen sev, birzaman sorna malesef kötüye gidiyor
gelecek sene beşiktaş ucl ile ligi beraber götüremeyecekEğer oyun gücümüz iyiyse şampiyon olamadı diye 1 senede harcamam. Kendi adına söylüyorum. Sahada oyun gücü görmek istiyorum. Oyun planı görmek istiyorum. Hep aynı ezber oyunu izleyip hep aynı şeylerin yasanmasindan biktim. Torpilli oyuncu oynatilmasindan bıktım
Fatih Terim efsanedir ona birsey dersem taş olurum. Geçmişle yaşayamam. Dün dündür bugün bugündür.
Futbol gelişiyor. Yerinde sayanlarin Gs da işi olmamalı.
Sabretmeliyiz. Yabancı hoca ne zaman başarılı oldu diyenler de çıkıyor BURDA. Sanki yerli antrenörler mukemmel de yabancı hocalardan sorun var. Hamza 3 kupa aldı la bizde. Iyi hoca mi hayır ne akar ne kokar ışte.
Zaten o potansiyel bizde mevcut. Beşiktaş seneye çuval olur. Fener zaten belini doğrultamıyor. Sorun bizde zaten. Rakibimiz içimizde bizim.gelecek sene beşiktaş ucl ile ligi beraber götüremeyecek
fb bu sene havlu atacağı için adam akıllı transfer yapamayacak
bizim ffp bitiyor güzel bir yapılanmaya gidersek rahat götürürüz artık rahat şampiyon olduğumuzu görmek istiyorum
Cengiz gtadaki helikopterli bölüme denk gelmiş gibi geçemiyo burayı bi türlü,bi ara yaklaştıda twdaki tansel mansel örgütledi taraftarı kovamadıÜnal Başkanım gelse de iki dakikada gerekeni yapip gitse.

asagdshadfghsaCnn interneyşınıla röp veren başkandan meltem tvde konuşması ancak banttan yayınlanan başkana düştük
Devre arası transfer bahaneleri var bir de...Biz misal CL bazlı işlere girsek, kendi adıma eleştirilerim daha sert olur.Bu sene şampiyon olsak ne olacak? Yine Avrupa'da madara olacağız. Sonra hoca Avrupa maçlarını bahane edecek yorgunduk diyecek ligin ilk devresini boş geçirip, ikinci devre rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben her sene bu kısır döngü içinde olmaktan bir taraftar olarak bıktım.
Sezon sonu gitsin bile diyemiyorsun, hala 'gerekirse gider' diyosun. Gerekmesi için daha ne olması lazım. Kalsın demenin bir diğer yolu bu senin yaptığın. Sizde ki de ne terim sevdasıymış arkadaş. Terim 96-2000 arasunda kaldı artık bunu kavrayalım, son 20 yıla damga vurdu falan yanlış bir algı. açın bakın.şu an bırakıp gitmesinin kime ne faydası var onu çözebilmiş değilim zaten kötü giden zamanda herkes konuşur burada bu adam ilk yarı kısıtlı kadrosuyla neler yaptı onu da gördük ama buraya gelip iki iyi kelam edemediler biz hocanın iyisi kötüsü her konuda eleştiriyoruz at gözlüğüyle bakıp bağnazlık yapmaya gerek yok sezon sonu gerekirse gider