Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu etkileyenler var. Bu karmaşadan onu alıp çıkarmamız lazım.
kafamdaki en büyük soru işareti gelen teknik direktöre kaç sene sabır gösterir gs taraftarı 1 sene şampiyon olamazsa hemen istifa diye darlarlar adamı böyle böyle istikrar olmaz bir de terimin emekli olduğunu açıklaması lazım yoksa yine her kötü sonuçta terim terim deriz olmaz bu

Galiba elestirenler sirf bunun icin degil , harcadigi paralar ve Transferler icinde elestiriyor.

Yoksa dedigin gibi , aynen Katiliyorum ama son zaman hatalari acayip cok olmaya basladi.
Ne kadar seversen sev, birzaman sorna malesef kötüye gidiyor
Tamam onu da eleştirsin rtaş
istediği her şeyi eleştirsin

Benim sinir olduğum nokta saygısızlık. Sanki kendisi hocadan daha çok takıma katkıda bulunmuş gibi atıp tutanlar ve dediğim gibi hakaret yağdıranlar

Amaçsızlar diyorum ben bunlara artık

Hocayı şu haliyle savunmadığımı da belirtmiştim. Şu oyunun savunulacak tarafı yok zaten

kafamdaki en büyük soru işareti gelen teknik direktöre kaç sene sabır gösterir gs taraftarı 1 sene şampiyon olamazsa hemen istifa diye darlarlar adamı böyle böyle istikrar olmaz bir de terimin emekli olduğunu açıklaması lazım yoksa yine her kötü sonuçta terim terim deriz olmaz bu
Eğer oyun gücümüz iyiyse şampiyon olamadı diye 1 senede harcamam. Kendi adına söylüyorum. Sahada oyun gücü görmek istiyorum. Oyun planı görmek istiyorum. Hep aynı ezber oyunu izleyip hep aynı şeylerin yasanmasindan biktim. Torpilli oyuncu oynatilmasindan bıktım

Fatih Terim efsanedir ona birsey dersem taş olurum. Geçmişle yaşayamam. Dün dündür bugün bugündür.
Futbol gelişiyor. Yerinde sayanlarin Gs da işi olmamalı.

Sabretmeliyiz. Yabancı hoca ne zaman başarılı oldu diyenler de çıkıyor BURDA. Sanki yerli antrenörler mukemmel de yabancı hocalardan sorun var. Hamza 3 kupa aldı la bizde. Iyi hoca mi hayır ne akar ne kokar ışte.

Galiba elestirenler sirf bunun icin degil , harcadigi paralar ve Transferler icinde elestiriyor.

Yoksa dedigin gibi , aynen Katiliyorum ama son zaman hatalari acayip cok olmaya basladi.
Ne kadar seversen sev, birzaman sorna malesef kötüye gidiyor
Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine

onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence

Eğer oyun gücümüz iyiyse şampiyon olamadı diye 1 senede harcamam. Kendi adına söylüyorum. Sahada oyun gücü görmek istiyorum. Oyun planı görmek istiyorum. Hep aynı ezber oyunu izleyip hep aynı şeylerin yasanmasindan biktim. Torpilli oyuncu oynatilmasindan bıktım

Fatih Terim efsanedir ona birsey dersem taş olurum. Geçmişle yaşayamam. Dün dündür bugün bugündür.
Futbol gelişiyor. Yerinde sayanlarin Gs da işi olmamalı.

Sabretmeliyiz. Yabancı hoca ne zaman başarılı oldu diyenler de çıkıyor BURDA. Sanki yerli antrenörler mukemmel de yabancı hocalardan sorun var. Hamza 3 kupa aldı la bizde. Iyi hoca mi hayır ne akar ne kokar ışte.
gelecek sene beşiktaş ucl ile ligi beraber götüremeyecek

fb bu sene havlu atacağı için adam akıllı transfer yapamayacak

bizim ffp bitiyor güzel bir yapılanmaya gidersek rahat götürürüz artık rahat şampiyon olduğumuzu görmek istiyorum

Okan' ın TD lüğüne laf söyleyenlere FT in Göztepe ve Ankaragücü performanslarını hatırlatırım...

Okan çalıştığı bütün takımlara kapasitesinin çok üzerinde futbol oynattı. Bu sezon ise bir takımın başına gelebilecek şanssızlıkların pek çoğunu bir arada yaşadı. Kalsaydı BŞ şimdikinden daha iyi durumda olurdu ki ille de şampiyonluğa oynamaları zaten gerekmiyordu, sezona yatırım yapmadan girmişlerdi...

Bu bütçelerle iyi yabancı TD getiremezsin, gelse de bir anlamı olmaz. Yerli olarak da Okan' dan başkası gelmiyor aklıma...

Kim gelirse gelsin, birkaç kötü sonuçla homurdanmalar başlar. Hele ki kadronun şu haline bakınca; Terim' li de Terim'siz de olsa iyimser olamıyorum gelecek adına...

gelecek sene beşiktaş ucl ile ligi beraber götüremeyecek

fb bu sene havlu atacağı için adam akıllı transfer yapamayacak

bizim ffp bitiyor güzel bir yapılanmaya gidersek rahat götürürüz artık rahat şampiyon olduğumuzu görmek istiyorum
Zaten o potansiyel bizde mevcut. Beşiktaş seneye çuval olur. Fener zaten belini doğrultamıyor. Sorun bizde zaten. Rakibimiz içimizde bizim.

Ünal Başkanım gelse de iki dakikada gerekeni yapip gitse.
Cengiz gtadaki helikopterli bölüme denk gelmiş gibi geçemiyo burayı bi türlü,bi ara yaklaştıda twdaki tansel mansel örgütledi taraftarı kovamadı

bi tur verse kolu aysala da rahatlasak

mcye bak aysalın karşısında akredite olmuş basın mensubu gibi oturuyor

Cnn interneyşınıla röp veren başkandan meltem tvde konuşması ancak banttan yayınlanan başkana düştük

Kızanlar olacaktır ama işe yarar futbolcu sayısı FB kadrosunda bizdekinden net daha fazla. Her durumda bir yolunu bulup transfer yapabiliyorlar nasıl olsa...

Demem o ki bizim işimiz FB ninkinden daha zor seneye. İlk 11 e yazacak adam bulmakta zorlanıyorum, yönetime kimin geleceği belli değil, Hoca kalsa da dert, gitse de; ötesi mi var yahu?..

Çok affedersiniz ama Sergen'in ne başarısı var ki...
Bu lig bu kadar demek ki kardeşim. Okan hoca falan değilse, Başakşehir de çöpse ne diye biz bu kulüpten İrfanı almaya çalıştık.
İsteyen de senin hocan değil miydi...Görüyoruz da halini.

Şimdi onla bu ne alaka diyeceksiniz de parladığı döneme bakmak lazım derim ben de.
Avcı da misal iki kez yarıştı, başaramayınca bjk buna bakıp adamı transfer etti, tutmadı.
Avcının yapamadığını Okan yaptı. Akhisarla bile yapmıştı ya TR kupası. Biz bu kadroyla tek elemeyi geçemezken
adam feneri yenip aldı. Şimdi de aynı misyonla Sergen parlatılıyorsa ben sorarım, neden diye...

Burada sen, ben eleştiriyoruz da Fatih Terimin kendi beyanı ile kendini eleştirdiği bir cümle getirin desem, bir tane bile bulamazsınız, son dönemde. Sekiz maçlık seri içerisinde bile çok iyi oynadık diyordu. Özeleştiri yapamayan biri. Bunu hatta hakaret sayanda kendi ki ben ders almam veririm diye atar gider yaptı...Bu kadro FTnin diye de...E böyle olunca tabi ki olur. Hakaretten bahsetmiyorum da altında gördüğünüz isimlerin parlama sebebi de onun yokluğundan ziyade ligin kalitesizliği. Niye bjk ile yarışırken diyemedi 6da kapanır 16da.

Sergen efendinin ne artısı var ki Avcıdan...Okan'ı bir nevi anlarım da Sergen konusunda çok iyimser olamıyorum.
Kimse kusura bakmasın...Bu bjk ile olan kadroları el değiştirelim dar ve kısıtlı diye demediğimizi bırakmaz, bu başarısızlığı normal bulur, yine hocanın yanında tavır alır, yönetime de demediğimizi bırakmazdık. Şimdi tam tersi bir durum var ama hala sorgulayanlara neden diye sorulabiliyor misal. Garip olan şey de bu. Bu sorunun muhatabı burada eleştirenler değil de hocanın kendisi ne yazık ki.

Alex Ferguson, Arsene Wenger vs. her efsanenin bir sonu vardır. Onlar da yeri geldi başarılı oldu, yeri geldi son senelerinde başarısız oldu. Ama iyi şekilde bitirmeyi bildiler. Fatih hoca kendi egosunu düşündüğü kadar kulübün egosunu düşünmüyor. Arda'yı sırf elini öptü özür diledi diye transfer eden bir hocadan bahsediyoruz.

Fatih hoca freni patlamış kamyon gibi artık dur denmezse daha da kötüye gidecek, herkesi ezecek. Hoca ne yaptığını bilmiyor şu an. Rezil futbol oynadığımız maçlarda bile iyi futbol oynadık diyebiliyordu.

Ben artık sürekli yönetimle, futbolcularla, taraftarlarla, federasyonla çatışan bir hoca görmek istemiyorum bu takımda. Her başarısız olduğunda hayali düşmanlar yaratıyor. Artık sadece saha içine yoğunlaşacak bir hoca istiyorum. Forma adaleti sağlayacak hoca istiyorum. Yardımcılarıyla fikir alışverişi yapacak hoca istiyorum. Takıma taktik, teknik, organizasyon nedir öğretecek, kondisyon yükleyecek hoca istiyorum.

Bu sene şampiyon olsak ne olacak? Yine Avrupa'da madara olacağız. Sonra hoca Avrupa maçlarını bahane edecek yorgunduk diyecek ligin ilk devresini boş geçirip, ikinci devre rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben her sene bu kısır döngü içinde olmaktan bir taraftar olarak bıktım.

Olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok.

Bu sene şampiyon olsak ne olacak? Yine Avrupa'da madara olacağız. Sonra hoca Avrupa maçlarını bahane edecek yorgunduk diyecek ligin ilk devresini boş geçirip, ikinci devre rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben her sene bu kısır döngü içinde olmaktan bir taraftar olarak bıktım.
Devre arası transfer bahaneleri var bir de...Biz misal CL bazlı işlere girsek, kendi adıma eleştirilerim daha sert olur.
O yüzden vurgumda kadro için hususi lig için yeterli diyorum. Yani bir üst makama da benzer şekilde eleştirim olduğu anlaşılsın.
FFP şeyindeyiz madem gençleşmek de istiyoruz Falcao yerine Mohamed kovalasaydık, bu çocuk belki daha verimli faydalı olurdu.
Ozanın parayı alıp Cagneye gömeceğimize Gomis için bir çabamız olsaydı, bugün belki de yapılan tüm plan program değişecekti.

Olduğumuz iki sene de gelen CL katılım parası, reklam o buyu bırakın başarıyı nasıl değerlendirdik.
Her iki sene de bir bu kadrolar patlıyorsa bir sıkıntı vardır. Balık elbette baştan kokar da teknik olarak sen de ağırlığını koyacaksın.
Gençleşip bu kadar başarısız olmuş olsaydık, inanın ki herhalde bu kadar gücüme gitmezdi bu durum.

Geçen sene de koptuk, oynat gençleri. Zaten giden gitmiş...
Futbolu unutmuş adamlara bile şans verilirken gençlerin hiç değerlendirilmemesi de üzücü.
MT için yaptığı aksiyonu ben burada göremedim. Eskiden en azından bu konuda cesurdu.
tsye bakın 25 yaşında bir kalecileri var, şimdiden piyasasını da yaptı. Bu takım her sene şampiyon mu oluyor, hayır.
Ama alt yapı denilince tek başarılı bulduğum kulüp kendi adıma. Bizim neden böyle değil. Onca başarımız varken neden yani....

Her sene onlar da yeniden sil baştan yapılanıyor. Biz böyle olsak vallahi onlardan beter oluruz, bu kafa yapılarıyla.
Şimdi gençleşmek isteyen adam sözünün ardında durmuyor. Sahip çıktığı topçulara bakın, Arda, Şener, Babel, Falcao....

Gol atan iki ismi bilerek ekledim, bu şekilde yapılanma olmaz. Şunlara verilen şans Kereme, Ozorno, Oğulcan'a, Mohamed'e verilmiyor.
Bugün çocuk bir gol yedi, denilmeyen kalmadı. Kimse ama şunu sormuyor, bu çocuk her mağlubiyet golünden sonra neden oyuna alınıyor.
Bir ikincisi Babel bunun tonlarcasını CLde ve ligde yaptı, yollandı. Şimdi de kurtarıcımız mı oldu...

İşte bu kulübün en büyük sorunu bu, isme göre değişen sabırlar, krediler, iltimaslar....
Bu değişmezse, isimler altında ezilen fbden farkımız kalmayacak bu gidişle ve bunu ne acı ki lig için söylüyorum.
Diğer yerler hayal hayal...

şu an bırakıp gitmesinin kime ne faydası var onu çözebilmiş değilim zaten kötü giden zamanda herkes konuşur burada bu adam ilk yarı kısıtlı kadrosuyla neler yaptı onu da gördük ama buraya gelip iki iyi kelam edemediler biz hocanın iyisi kötüsü her konuda eleştiriyoruz at gözlüğüyle bakıp bağnazlık yapmaya gerek yok sezon sonu gerekirse gider
Sezon sonu gitsin bile diyemiyorsun, hala 'gerekirse gider' diyosun. Gerekmesi için daha ne olması lazım. Kalsın demenin bir diğer yolu bu senin yaptığın. Sizde ki de ne terim sevdasıymış arkadaş. Terim 96-2000 arasunda kaldı artık bunu kavrayalım, son 20 yıla damga vurdu falan yanlış bir algı. açın bakın.

Şimdiye kadar istifa etmesi gerekirdi ama akşam viskisini yudumlayıp sayacağı euroları düşünüyordur istifa falan etmez kovulacağı günü bekliyor yalandan ağlayıp müritlerini etkileyecek sözde her zaman yaptığı iş yeni gelen başarılı olan td lerinde altını oyar içerdeki mamalı askerleriyle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt